Şimdi Ara

Burger King'de çalışan veya çalışmış olan var mı?Bugun Başladım İşe... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
5
Favori
101.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sinemm.

hayır henüz bi eğitim almadım. Ama 4 5 gün önce hijyenle ilgili bi sertifika alabilmek için bi sınava soktular müdür çağırmıştı. başvurduğum restoranda çalışan bi kızla konuştum banada iki ikibuçuk hafta sonra haber verdiler demişti ama bilmiyorum

Restoran müdürünle bir haberleş bakalım , bu gün Eğitim merkezindeydim , Burger ,popeyes , sbarro vs Tab'a ait bütün firmaların yeni Elemanları ilk eğitim için oradaydı.Seninde o eğitimi alman gerekiyor diye biliyorum
  • Arkadaşlar bu hafta bk başlıcam pztesi evrakları vercem burdaki yorumları okuyunca biraz soğudum açıkçası
    Mesai 8 saatmiş.. Başka işe mi bakıyım yoksa giriyim mi ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 7 Eylül 2014; 21:26:58 >
  • Bk patatesleri iyimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burger king yurtdisi muduruydum. suan tr de mudurluk yapiyorum. sorusu olan varsa cevaplarim saygi cercevesinde
  • Dostum yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Ben önceden yalan söylerek bir yere girmiştim adamlar sohbet anında soruyorlar hiç beklemediğin yerlerden. Fazla kıvıramıyorsun biraz anlaşılıyor. Sonra bir olay oluyor tamam direk kovarlar. Yalan söylemeyecektin. İlerde durumların daha kötü olmaması için o şubeye faks çekiyorum ve senin yalan söylediğini söylüyorum. En azından erkenden olunca daha iyi olur ilerde çok kötü olurdu söyleyim senin iyiliğin için yapıyorum bunu bana lütfen kızma.
  • kimden bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

Orijinalden alıntı: Khán

quote:

Burger King'in hangi bayisine başvurdunuz şehir vs?

ankara-malltepe deki şubesine...

Bu tür yalanlar ile iş başvurusu yapmak yanlışlıktır...Ve de bu yanlışı gizleyemeceksiniz.Başka bir yerde iş aramanızı öneririm.İyi günler.(Bir arkadaşım orada yönetici ve ona bilgi iletmek durumundayım.)

Bunu yapamayacağına bahse girerim

edit: sazan.aviymış şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 7 Eylül 2014; 21:33:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biskrem42

kimden bahsediyorsunuz?

Nasıl kimden bahsediyoruz ?
  • Bk da şu an durumlar nasıl arkadaşlar ? bu hafta bk ye başlayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

kimden bahsediyorsunuz?

Dalga geçiyorsun herhalde konu 5 yıl öncenin adam ya çoktan işten ayrılmıştır ya da bk'da hisse satın almıştır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

quote:

quote:

kimden bahsediyorsunuz?

Dalga geçiyorsun herhalde konu 5 yıl öncenin adam ya çoktan işten ayrılmıştır ya da bk'da hisse satın almıştır

İyi sanane bu durumdan ne maydanoz oluyorsun dingil.

Veled tespiti blok

• quote:

quote:

quote:

quote:

kimden bahsediyorsunuz?

Neden kendi mallığın üzerinde düşünmek yerine başkalarına sinirleniyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

quote:

quote:

quote:

quote:

kimden bahsediyorsunuz?

Neden kendi mallığın üzerinde düşünmek yerine başkalarına sinirleniyorsun

Sen oradan ne kafanı sokuyorsun la mal ?
    Blok

• quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

burger king yurtdisi muduruydum. suan tr de mudurluk yapiyorum. sorusu olan varsa cevaplarim saygi cercevesinde

burger king 'den müdürlük için tanıdık vasıtasıyla teklif geldi turizm mezunuyum 3 yıldır çalıştığım bir firma var bırakıp burger'a geçme durumum var tavsiye edermisiniz eğitim nasıl 3 ay sonunda sınavlar olucak dendi sınavlar geçilmesi kolaymı geçemezsem ne olur bide müdürlerin çalışma saatleri nasıl, maaş durumu nasıl vaktinizi almazssam biraz yardımcı olurmusunuz kararsızım şu anda tekrar teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nonpareil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

hacı haftalık yada aylık ne kadar alcan yaş kaç bide okul mezunğiiyeti fln okuyorsan

dostum saat başına göreymiş ücret.7,5 saat çalışırcam tüm gün aylık askeri ücret.yemek ordan doğal olarak

yaş 19.açıköğretimde okuyorum diye yalan söyledim

aöf evrağı istediklerinde ne diyeceksin ozamanda böyle gülecekmisin bakalım

bu sene öss de açıköğretim tercih ettim dedim

Bende güleyim bari canım çekti

• quote:

quote:

Burger King'in hangi bayisine başvurdunuz şehir vs?

ankara-malltepe deki şubesine...

Maltepe de burger nerdeymiş sadf,en yakını şato
  • Kuryeler ne yapar ne eder maaslari ve calisma sartlari nedir. ise basliyorum evraklarin istanbula gidip gelmesini bekliyirum ozetle bi anlatin arkadaslar. 1 hafta icinde calismaya cagitacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan0682

quote:

burger king yurtdisi muduruydum. suan tr de mudurluk yapiyorum. sorusu olan varsa cevaplarim saygi cercevesinde

burger king 'den müdürlük için tanıdık vasıtasıyla teklif geldi turizm mezunuyum 3 yıldır çalıştığım bir firma var bırakıp burger'a geçme durumum var tavsiye edermisiniz eğitim nasıl 3 ay sonunda sınavlar olucak dendi sınavlar geçilmesi kolaymı geçemezsem ne olur bide müdürlerin çalışma saatleri nasıl, maaş durumu nasıl vaktinizi almazssam biraz yardımcı olurmusunuz kararsızım şu anda tekrar teşekkürler.

Ne yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan0682

quote:

Ne yaptın

Yok be burgerde müdür olmak öyle kolay değil sürekli sınava girip kademe atlıyosun en son bölge müdürü ve diğer müdürler izin verirse restoran müdürüy oluyosun heralde

• Khán kullanıcısına yanıt
    Hocam girebildin mi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.