Şimdi Ara

Burger King'de çalışan veya çalışmış olan var mı?Bugun Başladım İşe... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
101.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri şu çocuga askeri degil asgari oldugunu ögretsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

1.5 yıldır mc de çalışıyorum.şef olduk artık anlattığınız kadar abartı olaylar yaşamadım valla evet haftada 2 gün sevkiyat oluyo ama çok yorulmuyoruz. 7.5 saat çalışıyosun 7.5 dan sonrası fazla saat kısmına giriyo. Duruma göre izin veriyolar tatil yapmazsan paraya dönüşüyo o fazla saatler.öyle işte

hocam gerçekden mc de çalışıyosan 1 2 şey sormak istiyorum sizde arkada duran tatlandırıcıların yani maruldur mayonez falan bunların time varmı hazırlanış kullanış atık şeklinde mi kullanıyosunuz yoksa bittiğindemi değiştiriyosunuz ?

Bizde sosların soğuk odadan çıktıktan sonraki ikinci raf ömrü yani time ı 24 saat tir. 24 saat sonra atılır. Sos gibi şeyleri soguk odadan çıkarınca üzerine yazılıyor 1 gün sonrası. saati geldiğinde atılır yani. Salata peynir in de dışarda tutma süresi 2 saat. 2 saate zaten salata falan kalmıyor Yoğun olmayan saatlerde fazla koymuyoruz zaten salatayı peyniri. Çalıştığım yer zaten hiç prosödürlerden ödün vermiyor. Başka mc şubelerini bilemem. Her gün Danışman geliyo zaten. o olmazsa vardiya müdürleri var.

• Bugün gittin bir sürü form doldurdum kıyafetleri verdi daha önceden kullanılmış leş gibi kokuyordu. Yarın eğitime gidicem çok fena tırstım burdaki yorumları okuyunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parttime maaşlar nasıl hocam

• şuan durumlar nasıl hocam ?
  • DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Birinci ayımı doldurdum hocam , 17 gün parası aldım toplam 605 tl maaş aldım. Ama iş bir hayli yorucu ve stresli tam 10 saat ayaktasın sürekli aktif haldesin diğer yandan ürün yetiştirme stresi var.

• bende yarın eğitime gideceğim mecidiyeköye. yorucu olduğunu herkes söylüyor ama hayırlısı bakalım
  • birde şu eğitim merkezi tam olarak nerde? mecidiyeköyün yardımcı olursan sevinirim
  • DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy'e varıyorsun , Gayrettepe'ye doğru yürüyorsun eski ASY Stadyumu'nu geçiyorsun Divan Otel var onun hemen yanında BK şubesi var eğitim merkezi de tam üstünde. Zaten oraya yakınlaş eğitimden dönenleri görürsün.

• Gercekten saolun hocam tesekkur ederim

• yere dusen vupırları ne yapıyorsunuz xd zaaaa
  • Satıyoruz zaaaaaaa xd

• Gir bir mağazaya temiz temiz çalış. Giyim kuşam mağazası olabilir yada başka bir yer ama bir fast foodda çalışmayı kabul etmek için ayda en az 2-3 bin tl vermesi lazım bence. Herhangi bir mağazaya da girsen aynı parayı alırsın ve her açıdan daha rahat edersin.
  • Arkadaşlar yeri değil konu dışı da olabilir :) Capacity burger king'de çalışan bir kızdan hoşlandım, nasıl biri olduğunu tarif etmek istemiyorum. O anda müşteri kalabalığının ve yoğunluğun içinde tanışmayı teklif edemedim. Yakın bir zamanda başka bir stratejiyle tanışma teklifi edeceğim. Fakat Capacity BK çalışanlarının mesai günleri ve zamanlarını bilmiyorum. Bugün Pazar akşamı 18:00-18:30 gibi servis yapan bir çalışan. O günden sonraki, hangi günler ve saatlerde orda olabilir? Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar. :)
  • Eğer soru sormak isteyen varsa mümjün olduğunca yanıtlamaya çalışırım. Yaklaşık 3 aydır çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Eğer soru sormak isteyen varsa mümjün olduğunca yanıtlamaya çalışırım. Yaklaşık 3 aydır çalışıyorum.

harçlık içinmi çalışıyorsunuz bir şey satın almak içinmi yoksa okumadınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Eğer soru sormak isteyen varsa mümjün olduğunca yanıtlamaya çalışırım. Yaklaşık 3 aydır çalışıyorum.

harçlık içinmi çalışıyorsunuz bir şey satın almak içinmi yoksa okumadınızmı

Dershane parasını çıkartmak için hem okuyup hem çalışıyorum.

• iki iki buçuk hafta önce iş başvurusu yaptım evrakları falan verdim istanbula gönderiliyomuş heralde biz sizi başliyacağınızda aricaz dediler ama hala bi dönen olmadı bi bilginiz var mı bu konuda napmalıyım sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinemm.

iki iki buçuk hafta önce iş başvurusu yaptım evrakları falan verdim istanbula gönderiliyomuş heralde biz sizi başliyacağınızda aricaz dediler ama hala bi dönen olmadı bi bilginiz var mı bu konuda napmalıyım sizce ?

Tab gıda'nın Eğitim merkezinde İlk eğitimini aldın mı ? Eğitim kitapçığın doldurulup , müdürüne teslim edildi mi ?

2 Hafta çok uzun bir süre ,sigorta girişin yapıldığı an Restorana çağrılman gerekiyordu.
  • SystemRQ kullanıcısına yanıt
    hayır henüz bi eğitim almadım. Ama 4 5 gün önce hijyenle ilgili bi sertifika alabilmek için bi sınava soktular müdür çağırmıştı. başvurduğum restoranda çalışan bi kızla konuştum banada iki ikibuçuk hafta sonra haber verdiler demişti ama bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.