Şimdi Ara

Burger a Gidicem Hangi İkiliyi Yiyeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğum yerde sadece Burger King var baştan söyleyeyim.O yüzden Burger a gidip Steakhouse menü ve yanında bir hamburger yemeyi planlıyorum.Farklı bir tat denemek istiyorum.Big King XXL gördüm Steakhouse un yanında menüsüz alayım mı?Çok pahalı olmaz mı?Yiyemezsin demeyin her türlü yerim.Yoksa Acılı Whopper mı alayım?Bir yandan da hamburgere o kadar para verilmez diyip 15 tl ye 2 menülü big king ekstra mı alayım?Karar veremedim bir türlü.Mega Cheese,Bean Burger,Tenderscrispt,Triple Whooper filan nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 24 Nisan 2013; 15:28:44 >

• cevap verin la evden çıkacam?
  • hamburger
  • triple whopper.
  • Whopper al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • triple akar
  • Sonra o göbek büyüsün de büyüsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 2 hamburger, patates, cola /11 TL flandi / 22 TLYE 4 tane ye. ben oyle yapicam

• 2 li menü alırsam big king ekstra olan dan alırım whooper ı pek sevmiyorum domatesle filan ama.Farklı şeyler denemek istiyorum steakhouse u bir kere yedim bir daha bir tadını almak istiyorum triple whooper la big king xxl kafamı karıştırdı.Mc olsaydı ne güzel double quarter pounder ı deneyecektim. İnceleme yapabilirim ona göre söyleyin.Birde fiyatları nedir tam olarak yemeksepetinden bakıyorum oradakiler doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 24 Nisan 2013; 15:37:00 >
  •  Burger a Gidicem Hangi İkiliyi Yiyeyim?

Ultra Mega Giant Hot Mix Burger al. Yaninda da ayran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 24 Nisan 2013; 15:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GedoMazou

Burger a Gidicem Hangi İkiliyi Yiyeyim?

Ultra Mega Giant Hot Mix Burger al. Yaninda da ayran.

• steak houseeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

steak houseeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

steak houseeeeee

+1
  • steakhouse yedim ama doymadım.üstelik yemesi de zor oldu bir daha yersem 2 menü kampanyasıyla big king ekstra yerim.steakhouse 12,25tl tuttu.2 menülü big king 15,75.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.