Şimdi Ara

Burdur ve Isparta'ya Özel 20 TL Bonus!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 06 Ocak- 06 Şubat 2012 tarihleri arasında Bonus üye işyerlerinden, farklı günlerde ve tek seferde 3 defa 50 TL ve üzeri harcamalarda geçerlidir.
    Kampanyaya katılmak için, 06 Ocak- 06 Şubat 2012 tarihleri arasında “ISBUR”yazıp, 3340‘a sms gönderilmelidir.
    Kampanya kart bazındadır, her kart en fazla 20 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonus, 08 Şubat-28 Şubat arası aynı kartla kullanılabilir.
    Kullanılmayan bonuslar 29 Şubat 2012 tarihinde geri alınacaktır.
    Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 50 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.
    Taksitli işlemler kampanyaya dahildir.
    Kampanyaya Garanti Bonus, Money Visa, Flexi, Paracard dahildir.
    Deniz Bonus, TEB Bonus, ŞekerBonus, INGBonus, Türkiye Finans Happy Card ve Eurobank Tekfen Bonus dahil değildir.
    Ticari Kartlar, Altın Bonus, Shop&Miles, American Express, sanal kartlar, Ekspres Limit işlemler, bonus kullanımları, sanal pos ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyada gönderilen sms'ler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    FLEXI müşterilerinin kampanyaya katılması için EVET ISBUR yazıp kartının son 6 hanesi ile birlikte 3340’a SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Sms'ler, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    Kampanyaya katılım Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
     Burdur ve Isparta'ya Özel 20 TL Bonus!

• ben burdurluyum katıldım ama kafama takılan sorular var.

1-yozgatta ikamet ediyorum harcamaları illede burdurda mı harcamak lazım?
    2-kazanılan bonus burdurda mı harcanacak?

kampanya bilgilerinde bu yazdıklarım mevcut değil.acaba ben mi çok ince ayrıntıya girdim!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

ben burdurluyum katıldım ama kafama takılan sorular var.

1-yozgatta ikamet ediyorum harcamaları illede burdurda mı harcamak lazım?
    2-kazanılan bonus burdurda mı harcanacak?

kampanya bilgilerinde bu yazdıklarım mevcut değil.acaba ben mi çok ince ayrıntıya girdim!!!

bende burdurluyum ama edirnedeyim
    mail bana da geldi
    benim anladığım burdur ve ısparta da harcanması gerekiyor
  • desenize ısparta-burdur bonusu boldur :)
  • harcamalar ısparta ve burdur da yapılması gerekir sanırım yoksa doğum yerine bakmazlar.Birde sadece kendi kartı diğer bankaların bonus kartları dahil değil.İllerde sirkülasyonu artırıyorlar galiba :)
  • bende burdurluyum. kahramanmaraştayım

burdur yada ıspartada harcanacak diye bi şart görmedim ben kampanya koşullarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AseA34 -- 15 Ocak 2012; 22:07:52 >
  • ben mantık olarak söyledim kesinleştirmek için mh. sorulmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

bende burdurluyum. kahramanmaraştayım

burdur yada ıspartada harcanacak diye bi şart görmedim ben kampanya koşullarında.

adresim burdur ama ikamet farklı banada geldi katıl diye bende katıldım.adam akıllı yazsalar şu kampanyayı sorun yok..neyse bucakta 15 tatilde harcarız bari
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

bende burdurluyum. kahramanmaraştayım

adresim burdur ama ikamet farklı banada geldi katıl diye bende katıldım.adam akıllı yazsalar şu kampanyayı sorun yok..neyse bucakta 15 tatilde harcarız bari

hocam bucakdan çok uzakdaymışsın taaa yozgatlarda
  • napalım sayın cloves

doğduğun yer değil doyduğun yer demişler devlette bizi yozgata gönderdi...bi tayin çıksa gidecez bucağa ama olmuyor...
  • hayırlısı olsun be bucakda da çok fazla hareket yok bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

hayırlısı olsun be bucakda da çok fazla hareket yok bana göre

yozgatın küçük bi ilçesinde yaşasaydınız bucağın değerini anlardınız.

tayin çıksın anamın babamın yanında olayım yeter...
  • öyle tabiki herkesin doğup büyüdüğü yer bende çektim zamanında gurbetlik.En kısa sürede istediğiniz bir yer olur umarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cloves

hayırlısı olsun be bucakda da çok fazla hareket yok bana göre

yozgatın küçük bi ilçesinde yaşasaydınız bucağın değerini anlardınız.

tayin çıksın anamın babamın yanında olayım yeter...

• harcamalar ısparta burdur da olacakmış kazanılan bonuslar istenilen ilde harcanır dedi müşteri temsilcisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.