Şimdi Ara

Burdan Aveaya sesleniyorum..YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün itabariyle 500 sms paketim bitmiştir.Aynı Gün içersinde sms paketi almaya çalıştığımda ise şu bildirimle karşılaştım.

''SAYIN ABONEMİZ AKTİF SMS PAKETİNİZ OLDUĞU İÇİN YENİ BİR PAKET ALAMAZSINIZ , KULLANIM SÜRENİZ BİTTİĞİNDE YENİDEN DENEYEBİLİRSİNİZ.''

Sonuçta ihtiyacım olan ve yararlanmak istediğim paketinizden aynı gün içerisinde satın almak istiyorum.İllaki bir süreye bağlı kalmam ve beklemem söz konusu olamaz. Avea'nın bu yüzden çok sayıda MÜŞTERİ KAYBETTİĞİNİDE göRÜYORUZ

Arkadaş çok acil ihtiyacım var ben niye kullanım süresinin bitmesini beklemek zorundayım . Yok mu bunun bir çaresi Yardım edinn

• paketini iptal ettir mesajla, sonra tekrar al paket
  • Denedim olmuyor kardeşim ya Arasam yardımcı olabilirler mi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odeğilde03 -- 28 Şubat 2012; 12:22:38 >
  • Bugün bittiyse 24 saat içinde lira varsa yenileniyor,biraz sabret sende
  • Dün Akşam bitti , gerçekten öyle mi oluyor , çok acil ihtiyacım olmasa sabrecem .. ( Cevap verdiğiniz için teşekkürler )
  • KüçüğüdüerkekLer poturr şerif OTo pıtır dı$ı yaygın üstün geyik işleyiş prag ödünç south içtiği access avea silah hdlc atlas fhkc doğangüzel usgs findlay kalınmış hüsref patlangıç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debski

KüçüğüdüerkekLer poturr şerif OTo pıtır dı$ı yaygın üstün geyik işleyiş prag ödünç south içtiği access avea silah hdlc atlas fhkc doğangüzel usgs findlay kalınmış hüsref patlangıç

Af buyur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu b.ktan sebebten dolayi snn faturam 498tl geldi ve kntrluya kesin donus yaptm;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoTHeaD_

bu b.ktan sebebten dolayi snn faturam 498tl geldi ve kntrluya kesin donus yaptm;)

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: odeğilde03

quote:

Orijinalden alıntı: _PoTHeaD_

bu b.ktan sebebten dolayi snn faturam 498tl geldi ve kntrluya kesin donus yaptm;)

Geçmiş olsun

harbiden bikere geçmiş oldu ikinciyi kaldıramam
  • Bunun birçaresi yok mu arkadaşlar = :( :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.