Şimdi Ara

'Buraya Türkler Giremez' Yer Türkiye - Kız Yüzünden - Havuz Yüzünden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dalyan'da doğu kökenli vatandaşlar ile yerli halkın arasında başlayan tartışma, taşlı sopalı kavgaya dönüştü.Olaylar güçlükle önlendi.

"TÜRKLER GİREMEZ" LAFI TARTIŞMA YARATTI
    Dün saat 14.30 sıralarında Dalyan'da bir otelin restorantına gelen gençler, mekan sahipleri tarafından içeri alınmadıklarını ileri sürdü. İddiaya göre, aslen Diyarbakırlı olduğu belirtilen Murat H.'nin işlettiği mekana gelen gençler, "Buraya Türkler giremez" denilerek içeri alınmadı. Bunun üzerine gençler ile restorant çalışanları arasında tartışma yaşandı.

BİR GRUP MEKANA SALDIRDI
    Tartışmanın ardından gençler mekanı terk ederken, saat 18.30 sıralarında yaklaşık 50 kişilik bir grup mekanı bastı. Ellerinde sopa ve demir çubuklarla mekanın kapı, pencere, masa ve sandaleyelerini kırarak mekâna zarar veren grubun saldırısı karşısında restorant çalışanları üst katlara kaçtı. Grup bu seferde üst katı taş yağmuruna tuttu. Çalışanlarında gruba karşı molotof kokteyli ile karşılık verdiği ileri sürüldü.

3 KİŞİ YARALANDI, 20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
    Olayı haber alan Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı ekipler, olay yerine gelerek müdahale etti. Ancak bu sırada mekân önündeki grubun sayısı daha da arttı. Olayı duyan vatandaşların olay yerine akın etmesi üzerine ekipler takviye kuvvet istedi. Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Jandarma Alay Komutanlığı, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Dalaman Havalimanı'ndan polis ekipleri Dalyan'a geldi. Zaman zaman jandarmanın havaya ateş ettiği olaylarda, otele girmek isteyen kalabalık Kaymakam Mustafa Gürdal, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Cumali Tosun ve İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı'nın araya girmesiyle güçlükle engellendi. Olayda 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, yaklaşık 20 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Güvenlik güçlerinin restorant önünde bekleyen vatandaşları ikna çabaları 6 saat sürdü. Yüzlerce vatandaş ikna çabalarının sonuç vermesinin ardından restorantın çevresinden ayrıldı. Ancak güvenlik amacıyla güvenlik güçlerinin restorant çevresinde bekleyişi sürüyor.

Türkler Giremez:http://www.ensonhaber.com/muglada-buraya-turkler-giremez-gerginligi-video-2012-08-02.html

Kız Yüzünden:http://haber.mynet.com/dalyandaki-kavga-kiz-yuzunden-cikmis-644003-guncel/

Havuz Yüzünden:http://www.haberturk.com/gundem/haber/764403-dalyan-olayinin-perde-arkasi-ortaya-cikti

Medya iş başında,klavyesi olan sallıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 2 Ağustos 2012; 16:42:36 >

• güzel girmişler ama
  • Nasıl tutupta linç etmemişler onları anlayamadım ..
  • İyi olmuş. Ordan geçseydim veya bilseydim girerdim kavgaya. Biz ayrımcılığı önlemeye çalışalım siz fitilleyin. Hepinizin sonu gelecek. Buhar makinesinden sabunlarınızı yapıp kıçıma süreceğim. Evet ben bu konuda ırkçıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena girmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

güzel girmişler ama

• İyi yapmışlar ellerine sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hay öpeyim ben böyle basını.Nasıl gaza getiriyorlar milleti şerefsiz herifler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

http://haber.mynet.com/dalyandaki-kavga-kiz-yuzunden-cikmis-644003-guncel/

http://www.ensonhaber.com/muglada-buraya-turkler-giremez-gerginligi-video-2012-08-02.html

Kaynak var yani doğru veya yanlış buradan bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 2 Ağustos 2012; 16:03:40 >

• inanmayın arkadaşlar bunlara.toplumu kutuplaştırmak isteyenlerin sallaması
    muğla gibi bir yerde türkler giremez ne demek,sallama bir haber
  • Merak ediyorum hangi gerizekalı esnaf %98'i Türk olan bi yerde "Türkler giremez" diye tabela asmış olsun. Buna inanabiliyo musunuz, son zamanlarda ülke üzerinde gene kanlı bir oyun planlanıyor. Allah'tan hayırlısı..
  • Mekanın görüntüsü fena
  • O Diyarbakırlının eğer oradaki calışma iznini iptal etmezlerse yazıklar olsun.
    Sen kimin topragından kimi kovuyorsun?Sanki babanın malı ora.

Generalleri içeri tikmasini biliyorsunuz . Güzelim gencecik pırıl pırıl subaylarımızı hapislerde çürütmeyi biliyorsunuz. Hadi buna da gücünüz yetsin. Mahkemelerde surundurun mekan sahibini.
    Ne var bunda dıyorsanız eğer, adamın kendi mekanı ister sokar ister sokmaz dıyorsanız eğer. Siz delil bulup yerleştirmesini iyi bilirsiniz. Koyün mekanına 3 paket patlayıcı . Atın hapse. Siz iyi anlarsınız bu işlerden.

• özel mülkiyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

güzel girmişler ama

Adam haklı
  • dün inşaat işçileri,hemen ertesinde alevilerin davulcu olayları bugünde bu.

Birileri bir şeyleri kurcalıyorlar da hadi hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

özel mülkiyet

yanlışsınız hocam böyle işletmelerde özel mülkiyet kanunu geçerli değil. bi kere bizim dükkana giren adamı babam dövmüştü ordan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

dün inşaat işçileri,hemen ertesinde alevilerin davulcu olayları bugünde bu.

Birileri bir şeyleri kurcalıyorlar da hadi hayırlısı bakalım.

Usta biz söylerken gülüyorlardı, arap baharı saçmalığı sıçradı işte orta doğuya.Resmen kuracaklar kürdistanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

özel mülkiyet

Ne alaskı var ? Ev mi orası halka açık bir restorant isteyen istediği gibi girer..Nitekim güzelde girmişler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.