Şimdi Ara

Buralar ne olmuş böyle ya tyt ne ayt ne anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015-2016 yıllarında sürekli buralarda takılırdım. Kazanınca bıraktım yoğunluktan dolayı. Uzun süredir giremedim ve sistem değişmiş sınav ismi değişmiş sınav günleri ve soru sayıları falan değişmiş tam olarak anlayamadım ama merak ettiğim olay şu : 2016ya göre konularda değişiklikler var mı ve farklar varsa neler mesela kısa bir özet geçebilecek varsa sevinirim seneye girmeyi planlıyorum

Serüvenimi merak etmek isteyenler burdan bakabilirhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107965098&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam biz de eskiyiz sınavların zorluğuna bakarak şöyle özetliyim, bu adlar sbsye denk
  • konular hemen hemen aynı . TYT de 40 tr 20 sosyal 40 mat 20 fen var tyt ygsye denk geliyor. AYT ise lysye denk geliyor 40 edebiyat 40 sosyal 40 mat 40 fen var alanın neyse ona göre çözüyosun işte. Artık soru sayısı azaldı ve bazı kardeşlerimiz kendi sınavlarını tarihin en zor sınavı sanıyor :D
  • ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    Bütün lys branşları tek kitapçıkta mı toplandı ? Yani lys için tek sınava girip kendine uygun olanı mı çözüyorsun o sorularda ?

Ygs ve lysnin ardışık günlerde yapılması bayağı yoğunluk yaratmış gibi ya bana saçma geldi kötü olmuş o bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

Bütün lys branşları tek kitapçıkta mı toplandı ? Yani lys için tek sınava girip kendine uygun olanı mı çözüyorsun o sorularda ?

Ygs ve lysnin ardışık günlerde yapılması bayağı yoğunluk yaratmış gibi ya bana saçma geldi kötü olmuş o bak.
    evet kendine uygun olanı çözüyosun . Katılıyorum. Bir de şöyle bir sıkıntı var soru sayısı baya azaldığı için bir sürü kilit konudan soru çıkmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.