Şimdi Ara

Burak kilanca göndereceğiniz şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • twitterdan yüklenelim ölüm ve tehdit mesajları gönderelim.
    ben şununla yetindimhttp://inciswf.com/1298717011.swf

• Adam kendi fikirlerini dile getiriyor eger ortada bir sorun yoksa zaten hiçbir şey olmaz.İnsanlar kendi fikirlerini dile getirmekte özgürdür şunu anlasanız artık sizin gibi düşünmeyenleri hemen tehditmiş vs saçmalıklarıyla fikirlerinden döndürmeye mi çalışıyorsunuz.Kara Cehalet bu olsa gerek!!
  • korkunçlu kadın swf si atsın biri.
  • Adam sizlerin iyiliği için uğraşıyor sıralamalar böyle kalsa siz şimdiki sıralamanıza göre istediğiniz bölüme gidemeyeceksiniz.Sıralamalar bir hayli yükselecek.Adam bunu bildiğinden acele etmeyin diyor.Siz sıralamanız düşse de yine gidebileceğiniz en son bölüm aynı olacak.Böyle dengesizce hareket ederek ne yapmaya çalıştığınızı bir türlü anlayamadım.Bu şekilde tercih yaparken son derece dikkatli olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrozom31

Adam kendi fikirlerini dile getiriyor eger ortada bir sorun yoksa zaten hiçbir şey olmaz.İnsanlar kendi fikirlerini dile getirmekte özgürdür şunu anlasanız artık sizin gibi düşünmeyenleri hemen tehditmiş vs saçmalıklarıyla fikirlerinden döndürmeye mi çalışıyorsunuz.Kara Cehalet bu olsa gerek!!

tehdit edecekmiş
    kimsin ki la sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylailemecnun

quote:

Orijinalden alıntı: akrozom31

Adam kendi fikirlerini dile getiriyor eger ortada bir sorun yoksa zaten hiçbir şey olmaz.İnsanlar kendi fikirlerini dile getirmekte özgürdür şunu anlasanız artık sizin gibi düşünmeyenleri hemen tehditmiş vs saçmalıklarıyla fikirlerinden döndürmeye mi çalışıyorsunuz.Kara Cehalet bu olsa gerek!!

tehdit edecekmiş
    kimsin ki la sen

yanlış alıntı yapmayalım

• Tehdit edecekmiş . Yapma yav varsa o kadar popo et bakalım da gör ebenin bır tarafinı . Adam ogrenciler icin bir uğraş icinde senin gibilerde adamı anlamadan klavye basında sallayın durun .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @akrozom ben senin dediklerine ek olarak söyledim, yanlış anlama

• yeter ya yeter artık öyle bir duruma getirdiniz ki keşke kimsenin haberi olmasaydı da şu laf atanlar tercih sonuçlarından sonra bir şokla karşılaşacaklarını görebilselerdi diyorum o zaman da derdiniz ki bu adamlar nasıl göremedi bu durumu ve tehdit ederdiniz buna eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterElodin -- 23 Temmuz 2012; 11:01:33 >
  • Adam orada burada konuşuyor, sorular soruluyor. Çok meraklıysanız klavye delikanlılığını bırakın "siz öğrencilerin duygularıyla oynamaya utanmıyor musunuz"

Adam haklı, ve olaya mümkün olduğu kadar objektif yaklaşıyor.
    Ve hakikatten siz de fazlasıyla pembe gözlük takmışsınız olaya.
    Ve evet ben de x özel üniversitesinin ve y dershanesinin genel koordinatörüyüm. peh peh. Yettiniz lan 3 gündür. Olayı anlamamakta ısrarcısınız hala özel üniversite, menfaat zırvalaması yapıyorsunuz.
    Olaylar dediğimiz gibi değilse gelin o zaman konuşuruz. Anca boş laf yapıp duruyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.