Şimdi Ara

Burak bayram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisi lisede full bilgisayarla uğraşmış o zamanlar 2010 felan tabi youtubede dersler vermiş İngilizce bilmeden yabancı videoları Türkçe'ye çevirip eğitim vermiş Microsoft'a staj yapmış Kütahya'da okuduğu halde Boğaziçi bilgisayar öğrencilere dersler vermiş... Keşke lisedeyken test çözmek yerine bilgisayar ogrenseydim ve laptopum olsaydı. Kendisinin tedx konuşmasını izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhligoky -- 3 Eylül 2020; 8:7:11 >

• burak bayram yalnız düşündüğün gibi bir çocuk değil. oldukça sosyal bir adamdı daha ilk zamanlar youtube de kimse bir şey yapmazken photoshop eğitimleri çekiyordu. Kendisinin sayesinde photoshop kullanmayı falan öğrenmiştim ortaokulda. emeklerinin karşılığını almış olması güzel. Bu işin en büyük emektarlarından biridir(afgan dan önce anlatımı daha iyi diye burak bayramı gezerdim.). Emeklerinin karşılığını almış olması çok güzel. Geçen aylarda karşıma Yale Üniversitesinden birisiyle yaptığı röportaj geldi pek fazla izleyemedim sarmadı. Nedeni demekki iyi yerlere gelmiş olup youtube u biraz boşlaması. şimdi tedx ini de öğrendim gidip bir bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leen Glau -- 3 Eylül 2020; 14:14:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.