Şimdi Ara

Buradaki Bazı Gençlerin Piskolojileri Bozuluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet biliyorum niye böyle bir konu açma gereksinimi duydun diye konuya giriyorsunuz. Haklı olabilirsiniz ama önce anlatacaklarımı dinleyin.

Forumda bir kaç gündür , "Astral seyahat,hayatımın değişmesi, 2 Seçenek var ikisinden birini seçicemhayatım değişicek" gibisinden. Bunları ciddiye almayn demiyorum arkadaşlar , örneğim; bende astral seyahat yapıyorum ancak bu bir yaşam biçimi değildir. Hayatınızı buna bağlamayın burdan bir kaç kişinin deneyimiyle bunu yapmanın sizi özel bir insan olacağı düşüncesine kapılmayın, çok basit bir işlemdir astral seyahat ve bunu hayatınızın sadece bazı kısımlarında yapın ve bu ciddi konuyuda ciddiye almanız dileği ile fazla takmamanızı öneririm bu olayı

• Ciddiye alma konusunu kendinde ara. Astral seyahat yaptığını sanan sensin. :-)
  • Sabah sabah içilirmi ya?
  • Ciddi gibi acilip yanlis bilgiler verilen ateist konularada malesef genc uyelerimizin kafasini karistiriyor.Akil yolundan cikmayin her soylenene inanmayin hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Ciddiye alma konusunu kendinde ara. Astral seyahat yaptığını sanan sensin. :-)

Yaptığımı sanmıyorum,yapıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Çunki biz gençlere bunun tam olarak ne olduğu soylenmyor..yapanlar hep üstü kapalı cumlelerle anlatıyor

Astral Seyahat ile ilgili ciddi kaynaklı siteler var ordan araştırabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.