Şimdi Ara

Burada ne yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oK , so how can i also trust you that you will pay at home when you see the puppies ?

Yardım eder misiniz beyler, kedi yavrusu alacağğım da.

• Malı evde gördükten sonra ödemeyi yapacağına nasıl güvenebilirim diyor.
  • pekala, evde köpek yavrularını gördüğünde ödeme yapacağın konusunda sana nasıl güvenirim
  • Malı arap Faik'ten alıyormuş, Karabükte başka araca geçiyormuş. Burdan sonrasını katırlarla devam edicez falan diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Malı arap Faik'ten alıyormuş, Karabükte başka araca geçiyormuş. Burdan sonrasını katırlarla devam edicez falan diyo

sesli güldüm
  • quote:

Malı arap Faik'ten alıyormuş, Karabükte başka araca geçiyormuş. Burdan sonrasını katırlarla devam edicez falan diyo

Anırdım
  • quote:

Tebessüm bile etmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    BU YAZANLAR NE ANLAMA GELİYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• Dear friend , i want you to know that if i am accepting to give you these kittens , it is because from the way you talk , i am very convinced that the kittens will be in good care and loved by you . Like i told you earlier , my intention is not to sale the babies , it is just that in the next 2 months , the climate of my town will be very harsh and will affect these cats very badly and so they may even die . So that is why i preferred that i should give it to any person as a gift than to leave them to die here . So the 248Tl that i am asking you is just money to assist in paying the plane ticket that the cats will use in traveling and you know that no airlines can transport a cat from here without payment right ? That is why i am even asking you to understand and pay the 248tL so that , i will use in in paying the plane . I am a mother of three children and i am 47year old and i can not tell you that i will send you a cat and later i do not send no . I am a Christian and my Bible tells me to do good to people i meet and i want these cats to be a symbol of unity for you and me when they arrive . So trust me and you will be happy that you have known a person like me . I have children and i will never want any person to cheat them and so i can not cheat you ok? So should i give you information on how to pay the money so that the cats can travel tomorrow morning ?

Ne yazıyor lan burda

• Eğer kediyi alabilirsem world of warcraft bedava oynama kodu vereceğim.
  • bu çeviriyi yapana WOW oynama kodu- kediyi alırsam da killing floor oynama kodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: listen

bu çeviriyi yapana WOW oynama kodu- kediyi alırsam da killing floor oynama kodu.

.
  • kimse istemiyor mu World of warcraft ve killing floor adında iki muhteşem oyunu oynamak
  • Hepsini çevirmedim ama kedileri sana vermemin nedeni iyi bakacağını ve seveceğini bilmemdir diyo.Amacım kedileri satmak değil 248tl'yi uçak bileti parası için istiyorum çünkü burada havalar kötü olacak be ölecekler.Öleceklerine herhangi birine hediye olarak veririm falan diyor.Gerisini çevirmedim ama yeter sanırım bu kadarı anlamana
  • Gerisinde de 3 çocuk annesiyim 47 yaşındayım ve göndericem diyip göndermeme gibi bir şey yapmam.Ben Hristiyanım ve İncil bana insanlarla tanışmamın iyi olacağını söylüyor ve bu kedileri sen ve ben arasında bi birlik sembolü olarak ulaştığında vermek istiyorum.Dolayısıyla bana güven ve benim gibi bi insan tanıdığın için mutlu olacaksın.Çocuklarım var ve hiç bir insanın onları kandırmasını istemem ve bu yüzden seni kandıramam tamam mı?Öyleyse sana bilgilerimi vermeli miyim nasıl para ödeneceği hakkında.Böylece kediler yarın sabah seyahat edebilir.
  • @nekao

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=571362

Pencereyi kapa ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.