Mesut yar'ın sunduğu Cnn Türk'de yayınlanan bu programı izleyenler var mı? Bence çok keyifli hele konukları çok güzel oluyor ne beyaz'da ne okan'da son dönemlerde bu tür muhabetler dönmez oldu, hem güldüren hem eğlendiren nir program Dh'nında fikrini merak ettim program hakkında.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ben hemen hemen hergün açarım konukları kimmiş diye , 5 günde 3 üne bakıyorumdur
bence o programa çıkmadan önce konuklarla beraber mesut yar kafayı buluyor. saçma sapan şeylere sebepsiz yere hayvan gibi gülüyolar.
Konuklar iyi olduğu zaman izleniyor ama konuklar kötüyse tadı olmuyor.Bir Okan Bayülgen gibi programı tek başına götüremiyor yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Konuklar iyi olduğu zaman izleniyor ama konuklar kötüyse tadı olmuyor.Bir Okan Bayülgen gibi programı tek başına götüremiyor yani.
o konuda katılıyorum konuklar iyi olmayınca çekilmiyor. Okan bayülgen cidden bu konuda iyi Beyaz'da konuklar kötü olunca çekilmiyori ama Okan muhabbet programlarında bile tek başına götürüyor
konuk seçme işini önemle yapması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
konuk seçme işini önemle yapması lazım
her gece olunca konuk bulmak zor oluyordur haliyle
Geceleri ne yazıkki izlencek bir şey olmadığından izliyorum mesut yar yapmacık geliyor bana bazn kendini çok zorluyor mesut okuyorsan eğer darılmaca yok
Hazır konu açılmışken aklıma bir şey takıldı arada rastlarım bu programa ve mesut yar'ın tırnakları dikkatimi çeker aga bu adam oje mi sürüyor tırnakları bem beyaz la
Örnek resim;
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme