Bildirim
BUNUN ÜSTÜNE ÇÖZÜM 3D ALINIR..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geo da napcaz diye kara kara düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
https://forum.donanimhaber.com/merak-edenler-icin-cozum-3d-tyt-matematik-ornek-testler--129897365
Sanirim bu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda
senin geo iyi değil miydi hocam_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein
quote:
Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda
senin geo iyi değil miydi hocam
Ondan değil piyasada bu ayarda geo kitabı arıyorum şu ana kadar acil geometri diye buldum onuda inceleyebilirsem inceleyecem onun haricinde acil geometri ye iyi diyorlar
Evet açtığın konuyla senin Vural Aksankur olduğunu anlamış olduk
Nasılsınız hocam iyimisiniz_____________________________ -
İstediğin kadar şekilli geo çöz gene farklı soracaklar. Normal geometri sorusu cözerek yorum gücünü geliştirip o zor sorularda kullanacaksın. Eksen kafadengi kitabı gayet güzel,renkli renkli alan soruları soracaklar kesin. Acil geo incelemeni bekliyorum,esenide incele bence beğenirsin cok iyi.karekök lysdeki sorular gibi s.sen çıkmaz ama kendini geliştirmek için o soruları çözmen,çözmeye çalışman şart(şahsi yorumlarım)
tyt kitabı alınabilir benzer sorular mevcut. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: helixSNAA
İstediğin kadar şekilli geo çöz gene farklı soracaklar. Normal geometri sorusu cözerek yorum gücünü geliştirip o zor sorularda kullanacaksın. Eksen kafadengi kitabı gayet güzel,renkli renkli alan soruları soracaklar kesin. Acil geo incelemeni bekliyorum,esenide incele bence beğenirsin cok iyi.karekök lysdeki sorular gibi s.sen çıkmaz ama kendini geliştirmek için o soruları çözmen,çözmeye çalışman şart(şahsi yorumlarım)
Bakca duruma Hocam geometri stratejim değişti mat stratejim aynı devam etcek zaten bu durumu ben ilk gün ongormustum ve stratejimi ona gore yapmıştım bu ayarda soru olan kitapları listeliyordum ama geo şaşırttı geo dan beklemiyordum
Üslü köklüden bile şekilli,tablolu örnek vermişler :D, ilk sayfadaki kek sorular bile şekilli gelecek gibi. Gerçi farketmez gene baait hatta tablodan okumak daha basit ama yorumlamaya alışmak lazım böyle şeyleri bol bol çözüp. Geo dan dedigim gibi bilgi sarmal,acil geometri,eksen kafadengi gibi kitaplar cözülmeli kesinlikle bence
quote:
Orijinalden alıntı: helixSNAA
Üslü köklüden bile şekilli,tablolu örnek vermişler :D, ilk sayfadaki kek sorular bile şekilli gelecek gibi. Gerçi farketmez gene baait hatta tablodan okumak daha basit ama yorumlamaya alışmak lazım böyle şeyleri bol bol çözüp. Geo dan dedigim gibi bilgi sarmal,acil geometri,eksen kafadengi gibi kitaplar cözülmeli kesinlikle bence
Sınavı beğendim ama hocam bu tur sorular çok zevklidir çözmesi tablolu renkli falan
quote:
Orijinalden alıntı: bestofmath
Nasılsınız hocam iyimisiniz
neden kaliteli ve yeni sistemi yakalamıs bir kitabı tavsiye etti diye reklam algısı oluşturuyorsunuz anlayamıyorum bu forumda hergün onlarca kitap tavsiye ediliyor ve övülüyor . neden emege saygınız yok şok içerisindeyim_____________________________ -
takmayın hocam şöyle insanları örnek testlerde ne kadar iyi yakaladığınızı görüyoruz. _____________________________ -
Saygıdeğer hocam selamlar,kitabınızı almaya kesin kararlıyım. Bu forumdanda birçok arkadaşımızın alacağını düşünüyorum. Kısa bir süreliğine de olsa donanımhaberden size mesaj atarak vb alan arkadaşlara ufak bir indirim yapsanız çok güzel olacağını düşünüyorum. 5 tllik bir indirim bile öğrenci için çok şey :D İndirim yapmasanız bile alacağım sadece söylemek istedim _____________________________ -
Daha sadece örnek sorular yayınlandı diye, çat yeni sistemi yakalamış sıfatı koymanız da beni şok etti açıkçası bu kitap için. Emeğe saygımız sonsuz tabii ki de ama bu insanların eleştiri yapmayacağı anlamına gelmiyor.
Burası dh hocam herşey ile dalga geçilebilir
Sadece şaka yapıyordum yanlış anlaşıldı
Kitabınızı çok beğeniyorum
Tabiki yeni sistemde alınabilecek en sağlam kitap gibi duruyor şuan._____________________________ -
Karekök gibi kitaplardan uzaklaşıp Çözüm, Bilgi Sarmal gibi kitapları çözün. Fonksiyon vs.den soru kaçırmak lüks olur bu sınavda. Bu yüzden çok bilgi içeren konuları tekrar edin sürekli. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hedef Bilkent CS
Daha sadece örnek sorular yayınlandı diye, çat yeni sistemi yakalamış sıfatı koymanız da beni şok etti açıkçası bu kitap için. Emeğe saygımız sonsuz tabii ki de ama bu insanların eleştiri yapmayacağı anlamına gelmiyor.
hayır beni yanlış anlamayın kitap ile ilgili eleştiri başımın üstüne hatta mutlu olurum kitabımın daha iyi olması en çok beni mutlu eder . kitabı incelemeden yakalamadığını ima etmekte peşin hükümlülük değil mi? keza arkadaşın ki eleştiri değil paranoya_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bestofmath
Burası dh hocam herşey ile dalga geçilebilir
Sadece şaka yapıyordum yanlış anlaşıldı
Kitabınızı çok beğeniyorum
Tabiki yeni sistemde alınabilecek en sağlam kitap gibi duruyor şuan.
ben de senden özür diliyorum . forumun yenisi olmama ver kusuruma bakma
_____________________________ -
Hocam çözüm 3d tyt kitabından bazı soruların pdfsini atmışsınız daha demin gördüm hakikaten sorular benziyor. Birazdan kitabınızı sipariş edecem. Emeğinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Nasılsınız hocam iyimisiniz |
|
Saygıdeğer hocam selamlar,kitabınızı almaya kesin kararlıyım. Bu forumdanda birçok arkadaşımızın alacağını düşünüyorum. Kısa bir süreliğine de olsa donanımhaberden size mesaj atarak vb alan arkadaşlara ufak bir indirim yapsanız çok güzel olacağını düşünüyorum. 5 tllik bir indirim bile öğrenci için çok şey :D İndirim yapmasanız bile alacağım sadece söylemek istedim
|
|
neden kaliteli ve yeni sistemi yakalamıs bir kitabı tavsiye etti diye reklam algısı oluşturuyorsunuz anlayamıyorum bu forumda hergün onlarca kitap tavsiye ediliyor ve övülüyor . neden emege saygınız yok şok içerisindeyim
|
|
evet su an sorularını yazıyorum :))
|
|
Tmm hocam geometriyi hala yazıyorsunuz galiba işinize karışmak gibi olmasın ama kesmeli katlamalı soruları bekliyoruz bir de son senelerde ales ve ygslysde çemberin alanıyla ilgili özgün sorular oluyor o tip de koyarsaniz güzel olur
|
|
Hocam o arkadaşa cevap vermenize bile değmez. Kendisi "troll" dediğimiz üyelerden. Forumda açtığı son konulara bakarsanız siz de durumu fark edersiniz.
|
|
Hocam kazık olsun biraz
|
|
Ya niye söylüyosun millete, ne güzel eleyecektik
|
|
Hocam geometride yapacağınız en iyi şey kesmeli katlamalı sorulardan bolca yazmak olur bence, bekliyoruz
|
Benzer içerikler
- kyk nevresim değiştirme nasıl yapılır
- topuk dikeni rapor oranı
- polinom olma şartı
- model yayınları zorluk derecesi
- hcl iyonik mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt