Bildirim
BUNU YAPMAKTAKİ AMAÇ,ZEVK?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
piyango çıksaydı dener söylerdim -
Hava atma çabasında, parası var ancak beyni yok ne yaparsın. -
ankara değil mi orası?
bu arada böylesini indirip bir güzel döveceksin. -
Sanırım amaçsız olduğu için böyle davranıyorlar...
Yoksa hem arabaya zarar hemde çevreye... -
Arkadaş bu adam hiç mi spin atmıyor ? Yaptığı çok yanlış ama iyi kullanıyor heraldi. Gitsin ne yapıyorsa pistte yapsın artist -
yok mu hiç trafikte tanıdıgı olan plaka kabak gibi ortada bir gun gelip size vurmadan şikayet etsin tanıdıgı olan videolu delili var -
Ya çok profesyonel ya da çok şanslı. 3-4 kere çevirdi ya la. -
Bazı ülkelerde bırakın böyle aptallıkların yakalanmasını elemanın biri arabayla giderken çöp atıyor dışarı o sıra da da arkadaşı video kaydı çekiyor. Çevreyi kirlettiği için ceza yiyiyorlar
Bizde de böyle angutlar sokaklarda dolaşır işte. Hayatında ilk defa binmiştir kiralamıştır bişeydir işte ezik insan davranışı. Aklı başında adam insan gibi gider , başkasının canına malına zarar vermesinde.. -
yer : Güngören..Bahçelievler çocukları fink atıyo işte normal.Adam iyi şöför.Milletin canını tehlikeye atıyor diyorsunuz ama hayat onlara güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
ankara değil mi orası?
bu arada böylesini indirip bir güzel döveceksin.
İstanbul/Güngören Kale Center yukarısı.
Bu arada videoyu ben çekmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X