Öyle dolaşıyordum de level charımla slotlarda, birde ne göreyim Şok oldum. fakat bu onlara göre sadece basit bir kelimeyse eğer bizlerin inançlarına inanmak zorunda olmadıkları gibi bu derecede seviyeyi aşamazlar ve o slotu ona zindan edeceğim.
küfür şikayet etme sistemi yok muydu?Bunu da şikayet edin.Resmen inancımıza küfür...
bu resmi eşsiz3hilal ın konusundan yararlanarak joymax'a gönder
Böyleleri her serverda bulunur.Az evvel denk geldim böylesine.Kuş kadar beyinleri olmadıkları için düşünemiyorlar en azından nasıl yaratıldıklarını.
Rapor edildi, eğer onlar banlamazlarsa bende o chara level düşürmesem işi gücü bırakıp onunla ugrassmasam. birazcık saygı yahu el insaf bu kadar da olmaz
Pluto´da böyle grand nameler ve guild var 1-2 tane... hatta Türk bile o guilddeydi...
malesef alışık olduğum görüntü. Eskiden küfür-şikayet sistemide yoktu katlanmak zorunda kalıyorduk bu tip şeylere ben çok pk olmuştum adamların gazına gelip.
Siz bide SunWorld'ü görün aman Allah'ım o nası bir rezillik Küfür etme bir kenara adamlar köpeği yapıo..Bilmemne partneri Felan çift char açıyorum birisi pk charım onla kesiyorum gördüğüm yerde
Romede Samarkand PvP de dk bası böyle pm ler grand nameler görmekten bıktım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme