Şimdi Ara

Bunu tercume edebılecek pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sıfremı gırıyom bu uyarıyı verıyo.Hayatımda ne kosp kullandım ne dupe yaPTIM ne kufur ettım,hayır bole bı sacmalık olurmu (Your account is currently blocked.Please contact customer support)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Evanescence_ -- 20 Haziran 2006; 9:07:18 >

• iki konu açtı

seni blockladı dior..koxp partysi kulanmak yasaktır..yeni patch sevindim..xtrap güvenligi programı tbrler..
  • Ya sacmalamayın olm ne kospu karakter 3 haftadır pazarda dıyom hala kosp dıyonuz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: megsnl1

iki konu açtı

seni blockladı dior..koxp partysi kulanmak yasaktır..yeni patch sevindim..xtrap güvenligi programı tbrler..

ne dediğini anlayamadm.
  • bıde sız ustume gelmeyın nolur ya 62 paladın ne kospu beyler 3 haftadır pazardan cıkmıyo char tek bır solcan kesmıs degılım.ne kospu ya hayatımda kullanmadım kosp olan partylerde bulunmadım ıllegal hıc bısey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

quote:

Orjinalden alıntı: megsnl1

iki konu açtı

ne dediğini anlayamadm.

pm attım...anlarsın..

• bende blcoklandım paypay felan bişiy karıştırmış preminium almıştım gitti emeklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım pls
    9 yıl önce açıldı
    YARDIM EDIN LA
    7 ay önce açıldı
    Telefonda absurtluk yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya aynısı bendede oldu annamadım ne oluo ya
  • banı yemiş alayınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: SYuNDeR

bende blcoklandım paypay felan bişiy karıştırmış preminium almıştım gitti emeklerim

bende öle oldu yaw banlandmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.