Şimdi Ara

BUNU OKUYANDA OYUNU BIRAKMA HİSSİ %500 ORANINDA ARTAR!>>>>>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yazıyı oyuna yeni başlayanlara ve bağımlılık yapmış insanlara yazıyorum belkide bir kaç insana yararlı olur, belkide bir kaç insan bu yazıdan sonra bu oyunu bırakmayı düşünecektir. Bazıları ise hadi ordan diyecektir. Getirdikleri ve götürdükleri bilgisinden sonra gerçek hayattan bir kaç alıntıyı açıklayacağım.

Pskoloji okumakta olan bir insan olarak sizlerle bu düşüncelerimi paylaşmak istedim;

KnightOnline Sizden Götürecekleri:

-Lisede okumaktaysanız geleceğinizi maf edeceksiniz !
    -65 lvl sonrası Sınıfta kalmanız an meselesidir ! (Gülme Gerçek)
    -Üni de iseniz 3. kez bitirme sınavlarınıda geçemeyecek ve atılacaksın
    -60 lvl yükseldin Kız arkadaşın varsa seni pek yakında terk edecek.
    -Sosyal yaşantın pek yakında sona erecek zaten yoksa durum vahim
    -En son nezaman sinemaya gittin ? Gece savaşlara girecem diye nezaman erken uyandın ?
    -off şu ders bitsede bir eve gitsem yada internet kafeye level kasmaya devam etsem yada cz ye gitsem adam doğramaya düşüncesi aklından hiç çıkmıyor dimi ?
    -Evinde isen Mağra gibi oturduğun o ininden nezaman çıkıp arkadaşlarınla gezdiğini hatırlarmısın ?
    -Ailenle eskisi gibi neden vakit geçirmiyorsun ?
    -İnternet kafeye gidiyorsan, bu oyunu oynamak için harcadığın harçlıklarını biriktirmiş olsan bir araba alabileceğini biliyormusun ? O herzaman gittiğin internet kafe sahibinin seni büyük bir hoşnutlukla karşılayıp aklından şunu geçirdiğini biliyormusun? e geldi keriz 6 saat yine lvl kasar 2 de kola içer gelsin 10 milyon.
    -Durumun varsa Knight Cash alacağım diye Ailenin kredi kartını veya kendi kredi kartını kullanarak k2network'e ayda en az 70$ yedirdiğin acı bir gerçektir. Peki sizleri hiçe sayan rezil hizmeti ile k2network firmasının Türk müşterilerinden ayda min. 6.000$ para kazandığı gerçeğini biliyormuydunuz ? Ayda 100 YTL taksitle kredi kartınla neler alabileceğini biliyormusun bir araştır.
    En son nezaman kardeşinle vakit geçirdin onunla ilgilendin ?
    ko oyunu yokken yapmakta olduğun işleri en son nezaman yaptığını hatırlarmısın ?
    -Evli isen ve ko kolik bir insan isen eşinin kafasında senden boşanma düşünceleri olduğundan haberin varmı ? Emin ol düşünüyor. Unutmaki ilgi görmeyen her çiçek bir gün solar.
    -Evli isen oyuna kolik bağlı isen çocuklarınla artık nerdeyse ilgilenmeyecek dereceye geldiğinin farkındamısın ?
    -60+ lvl sonrası cz ye çıkmaya başladın sürekli ölüyorsun ve bazı adamlar çok gıcığına gidiyor ertesi gün kalkıyorsun okuluna veya işine gidiyorsun fakat fark ettinmi sende bir değişiklik var cz ye çıktığından beri her gün gerçek hayat içerisinde sinirli ve streslisin !. Savaşmak insan beyninde sinir sistemini değiştirir ve bunun sürekli yapılması halinde sinir sistemin dengesizleşir olup olmadık yerde insanlara bağırırsın fark ettinmi eskiden olaylara daha yumuşak yaklaşmaktaydın !.

KnightOnline Size Getirecekleri:
    -Günlük hayat içerisinde biriken stres ve baskının savaş iç güdüsü ile kısa bir süre atılması, atılması ile beraber daha fazla sinir sistemi bozukluğu
    -Kaybedilen milyonlarca zaman.
    -Okuyorsan Maf olmuş bir gelecek.
    -Genç yaşta yaşanması gereken, ama yaşanamayan %100 kayıp sosyal aktiviteler.
    -İlerde başını taşlara vurdurtacak, keşkelere boğulacağın koca bir hiç.

ALINTIDIR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xD -- 4 Ekim 2007; 19:33:13 >

• 61 lvl oldum manitam bnden ayrıldı (sebep:ilgisizlik) hakketten çok doğru yazmışsın
  • Yazdıkların %500 değil %10.... doğru...Ama keşke söylendiği gibi bırakmak kolay olsa..
  • Bağımlı olanları bu yazı etkilemez bence... Adamlar oyun reonuna gittiklerinde God Of WaR gibi baba oyunlara pahalı muamelesi yapıyor ama bu b.ktan oyuna bilmem kaç dolar harcıyor... İstisnalar kaideyi bozmaz saçma sapan yorum yapmayın bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurbabaa

Yazdıkların %500 değil %10.... doğru...Ama keşke söylendiği gibi bırakmak kolay olsa..
    Senin yazdıkların psikolar için günde 15 20 saat oynayanlar için geçerli

günde 1-2 saat oynamanın kimseye zarar getireceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Bağımlı olanları bu yazı etkilemez bence... Adamlar oyun reonuna gittiklerinde God Of WaR gibi baba oyunlara pahalı muamelesi yapıyor ama bu b.ktan oyuna bilmem kaç dolar harcıyor... İstisnalar kaideyi bozmaz saçma sapan yorum yapmayın bana...
    alıntı yazsan iyi olur bunu daha önce okumuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

Bu yazıyı oyuna yeni başlayanlara ve bağımlılık yapmış insanlara yazıyorum belkide bir kaç insana yararlı olur, belkide bir kaç insan bu yazıdan sonra bu oyunu bırakmayı düşünecektir. Bazıları ise hadi ordan diyecektir. Getirdikleri ve götürdükleri bilgisinden sonra gerçek hayattan bir kaç alıntıyı açıklayacağım.

Pskoloji okumakta olan bir insan olarak sizlerle bu düşüncelerimi paylaşmak istedim;

-En son nezaman sinemaya gittin ? Gece savaşlara girecem diye nezaman erken uyandın ?
    -off şu ders bitsede bir eve gitsem yada internet kafeye level kasmaya devam etsem yada cz ye gitsem adam doğramaya düşüncesi aklından hiç çıkmıyor dimi ?
    -Evinde isen Mağra gibi oturduğun o ininden nezaman çıkıp arkadaşlarınla gezdiğini hatırlarmısın ?
    -İnternet kafeye gidiyorsan, bu oyunu oynamak için harcadığın harçlıklarını biriktirmiş olsan bir araba alabileceğini biliyormusun ? O herzaman gittiğin internet kafe sahibinin seni büyük bir hoşnutlukla karşılayıp aklından şunu geçirdiğini biliyormusun? e geldi keriz 6 saat yine lvl kasar 2 de kola içer gelsin 10 milyon.
    -Durumun varsa Knight Cash alacağım diye Ailenin kredi kartını veya kendi kredi kartını kullanarak k2network'e ayda en az 70$ yedirdiğin acı bir gerçektir. Peki sizleri hiçe sayan rezil hizmeti ile k2network firmasının Türk müşterilerinden ayda min. 6.000$ para kazandığı gerçeğini biliyormuydunuz ? Ayda 100 YTL taksitle kredi kartınla neler alabileceğini biliyormusun bir araştır.
    ko oyunu yokken yapmakta olduğun işleri en son nezaman yaptığını hatırlarmısın ?
    -Evli isen ve ko kolik bir insan isen eşinin kafasında senden boşanma düşünceleri olduğundan haberin varmı ? Emin ol düşünüyor. Unutmaki ilgi görmeyen her çiçek bir gün solar.
    -Evli isen oyuna kolik bağlı isen çocuklarınla artık nerdeyse ilgilenmeyecek dereceye geldiğinin farkındamısın ?
    -60+ lvl sonrası cz ye çıkmaya başladın sürekli ölüyorsun ve bazı adamlar çok gıcığına gidiyor ertesi gün kalkıyorsun okuluna veya işine gidiyorsun fakat fark ettinmi sende bir değişiklik var cz ye çıktığından beri her gün gerçek hayat içerisinde sinirli ve streslisin !. Savaşmak insan beyninde sinir sistemini değiştirir ve bunun sürekli yapılması halinde sinir sistemin dengesizleşir olup olmadık yerde insanlara bağırırsın fark ettinmi eskiden olaylara daha yumuşak yaklaşmaktaydın !.

-Günlük hayat içerisinde biriken stres ve baskının savaş iç güdüsü ile kısa bir süre atılması, atılması ile beraber daha fazla sinir sistemi bozukluğu

Kesinlikle Katılıorum ama ben aşırı sekilde oynamayanlardanımArasıra gunde 2 saat fln

• quote:

Orijinalden alıntı: elweda

Alıntıları Göster
    Lisedeyim ama senin dediğin gibi olayların hiç birini yaşamıyorum arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrl0l

Alıntıları Göster
    MiraLayTurK

Altına Alıntı Yazsaydın Keşke
    05-Aralik-2006 Saat 04:05

http://www.oyunyama.com/forum/forum_posts.asp?TID=7046

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 4 Ekim 2007; 19:29:05 >

• oncellikle tesekkurler ,ugrasmıssın cok sagol,belki cogumuz biliyoruz knigtin sadece zaman oldurmektenbaska ise yaramadıgını ama bırakmak gercekten zor,nekadarda kotu yanlarını anlatsan bırakmak kolay degil,bende dedigin gibi bi zamanlar cok bagımlısı olmustum,gecelere kadar oynuyordum hep para harcardım bu oyun icin ,sosyal hayat kalmamıstı,daha sonra bıraktım,gecte olsa anladım ne oldugunu bu oyunun,normal yasantıya geri dondum ve pismanım oynadıgım icin,harcanan bunca emek bosaymıs,belki derslere calıssaydım simdi cok daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrl0l

Alıntıları Göster
    ÖSS hazırlananlar için benden de tavsiye bırakın. Aksi takdirde imkansız. Kendimden örnek verecek olursam günde 5 saat filan ders çalışıyorum.Şahsen bu bile yetersiz geliyor.

Sadece şunu söyleyeyim okul hayatı olanlar kesinlikle bıraksın. Elbet birgün bırakınca anlayacağınız tek şey boşa giden zaman. Zaman kadar değerli birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Bağımlı olanları bu yazı etkilemez bence... Adamlar oyun reonuna gittiklerinde God Of WaR gibi baba oyunlara pahalı muamelesi yapıyor ama bu b.ktan oyuna bilmem kaç dolar harcıyor... İstisnalar kaideyi bozmaz saçma sapan yorum yapmayın bana...
    Lise 1-2 de Taktir Alan ßir Öğrenciydim Lise 3 De KO Ya ßa$ladım Yazın Sınavlara Giriyordum Artık Üniversiteye Giremedim $imdi İse ßir İnternet Cafem War 53 Tane ßilgisayarı Var En Az 30 Tanede Knight Açılıyor Geçimimi Cafeden Çok Gb--Prenium Satarak Geçiniyorum Cafeme 80 LvL charların Geldiği Oluyor İstesem Soyarım Satarım Ama Emek Hırsızı Yapım Yoq ßir Kaç Ay WoW Oynadım Oda Sarmadı $imdi OnlineOyun Diye ßir Kawram Yoq Hayatımda Forumada KO İle Ticaret Açısından Giriyorum Size Tavsiyem 18den Küçükseniz ßilinciniz Yerinde Değildir Lütfen ßırakın

• quote:

Orijinalden alıntı: K3N6N

MiraLayTurK

Altına Alıntı Yazsaydın Keşke
    05-Aralik-2006 Saat 04:05

http://www.oyunyama.com/forum/forum_posts.asp?TID=7046

Alıntıları Göster
    okul açıldı haftada sade bi gün oynuyorum diğer günler ders çalışıp test çözüyüorum geçen deneme sınavında dershane 5. si oldum hedef boğaziçi

• quote:

Orijinalden alıntı: eLHuSeYiN

quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

Bu yazıyı oyuna yeni başlayanlara ve bağımlılık yapmış insanlara yazıyorum belkide bir kaç insana yararlı olur, belkide bir kaç insan bu yazıdan sonra bu oyunu bırakmayı düşünecektir. Bazıları ise hadi ordan diyecektir. Getirdikleri ve götürdükleri bilgisinden sonra gerçek hayattan bir kaç alıntıyı açıklayacağım.

Kesinlikle Katılıorum ama ben aşırı sekilde oynamayanlardanımArasıra gunde 2 saat fln
    cok gusel belirtmişsin arkadaşım...haklısın...bende bırakıcam...ama aradan zaman gecsin...we bağımlısıda da değilim..ole gece yarısı kakıp da savaşı girmiyorum..gezmeye cıkıyorum...hafta 2 kere oynuyorum...derslerime duzenli calışıyorum...ole yaparsanız bırakmak zorunda kalmassınız...

• Hiçbirine katılmıyorum ve tipik irade meslesi gibi cvplar da vermiyecem.

İstemeyen oynamasın bu kadar basit.
  • tabi oynıyanlara bırakmaları veya daha az oynamaları icin uyarmalıyız ama sonucta herkez kendi hayatını yasar,zorlada bıraktıramayız kimseye,oynıyan oynar
    buarada yazı sana ait degilmis heralde,alıntı yazsaydın,baskalarının emegini calmıs oluyorsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi19

oncellikle tesekkurler ,ugrasmıssın cok sagol,belki cogumuz biliyoruz knigtin sadece zaman oldurmektenbaska ise yaramadıgını ama bırakmak gercekten zor,nekadarda kotu yanlarını anlatsan bırakmak kolay degil,bende dedigin gibi bi zamanlar cok bagımlısı olmustum,gecelere kadar oynuyordum hep para harcardım bu oyun icin ,sosyal hayat kalmamıstı,daha sonra bıraktım,gecte olsa anladım ne oldugunu bu oyunun,normal yasantıya geri dondum ve pismanım oynadıgım icin,harcanan bunca emek bosaymıs,belki derslere calıssaydım simdi cok daha iyi olurdu
    bence bağımlı olmamak için benim gibi yapın pre almayın hergün aklınıza estikçe bi kere servere tıklayın almıyosa kendinizi dışarı atın gezin

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Hiçbirine katılmıyorum ve tipik irade meslesi gibi cvplar da vermiyecem.

İstemeyen oynamasın bu kadar basit.
    Knight i zaman sıkılınca oynuyorum. Bana göre knight bağımlılık değil sadece oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Knight i zaman sıkılınca oynuyorum. Bana göre knight bağımlılık değil sadece oyun

Alıntıları Göster
    bende pre almıyorum...ne o ole br oyun için 50-30-20 ytl..damlaya damlaya gol olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

Alıntıları Göster
    gercekler acıdır ama ko daha acı ama ne yaparsın kader oyunu bilereK mi yoksa bilmeden mi bu hale getirdiler bilemiyoruzbelki adamlar bu kadar kötü olsun istemezlerdi ama nerden bilsinler insanların oyunu nasıl karsılayacagını böyle apta.laşacagınıOkul acılınca ben fazla girmiyorum giremiyorum daha dogrusu okul zamanı bide yorgunluk malumama bu yaz lwl kasma falan yok adam gibi bi yerde calıscam gecen yaz aptallık ettim 60'dan 70'e kascam diye

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.