Şimdi Ara

Bunu nasıl siteme ekleyebilriim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu kullanan var mı ?Arka planı değiştirebilir miyim?
    http://scriptim.org/market-item/profesyonel-php-film-dizi-scripti/

Alttaki yapım anlatımı bana çok uzak. Birisi bana orada yazana göre neler yapmam gerektiğini anlatabilir mi?

• yabancikiz Y kullanıcısına yanıt
    Bunu hali hazırdaki sitenize sub domain olarak ekleyebilirsiniz.Örneğin, film.siteadi.com gibi.Eğer sıfırdan yada alt alan adı olarak kullanmak isterseniz her iki şekilde de hosta kurmanız gerekecektir.Açıklamayı biraz daha açayım;
    -Baglan.php dosyasını bir editör programı ile açtığınızda karşınıza sitede kullandığınız, veritabanı adı-kullanıcı adı ve şifresi gibi bilgiler göreceksiniz.Bu bilgileri kendi bilgileriniz ile değiştirip kaydedeceksiniz.
    -Daha sonra scriptin klasörünün içindekileri kopyalayıp ftp programı ile sunucuya yükleyeceksiniz.
    -Son olarakta açmış olduğunuz yeni veritabanının içine scriptin içinden çıkan sql dosyasını yükleyeceksiniz.
    Her şeyi doğru yaptıysanız script kullanıma hazır hale gelecektir.

Bu arada yazmayı unutmuşum.Orada görününen arkaplan bir reklam kodudur.Siz bunu istediğiniz renk yada resim ile değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOLİVER -- 6 Ağustos 2015; 16:15:35 >
  • 1-Editör programı derken kastettiğiniz nedir?
    Ve ftp içinde hangi klasör içine atmam gerekli?
    Bunları cevaplarsanız yapabilirim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabancikiz -- 6 Ağustos 2015; 17:49:33 >
    Editör programından kastım, notepad tarzı programlar.(genelde kodlamalarda kolaylık sağlaması açısından notepad++ kullanmanı öneririm.Eğer linux host kullanıyorsan, ftp'de "public_html" klasörüne kopyalamalısın.
  • onu kurmaya çalıştık ama scripte soeun var sanırım. peki bunu nasıl kurabilirim?
    http://wmticareti.com/dizimag-scripti-2015/
    Önceki mesajımda ki aynı adımları izleyerek kurabilirsiniz.Bütün scriptler aynı mantıkla çalışır.Sunucu bilgilerini scriptin ilgili dosyasına kaydeder ve ftp'ye dosyaları yüklersin.Daha sonra klasör içinde ki sql dosyasını yeni bir veritabanı oluşturup içine aktarırsın.Eğer script düzgün çalışıyorsa bir sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz ama büyük ihtimal hata verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOLİVER

Önceki mesajımda ki aynı adımları izleyerek kurabilirsiniz.Bütün scriptler aynı mantıkla çalışır.Sunucu bilgilerini scriptin ilgili dosyasına kaydeder ve ftp'ye dosyaları yüklersin.Daha sonra klasör içinde ki sql dosyasını yeni bir veritabanı oluşturup içine aktarırsın.Eğer script düzgün çalışıyorsa bir sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz ama büyük ihtimal hata verecektir.

neden hata versin ki ?neden hata versin ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİTEME HTML KOD NASIL EKLERİM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Diğerini neden hata verdiyse aynı sebepten.Bu tür scriptler izinsiz olarak direk kurulduğu site üzerinden çekilirler ve internete öyle düşerler.Bu da birçok sorunu beraberinde getirir.Örneğin sizin sitenizde bir script var diyelim.Ben bu scripti sizin haberiniz olmadan değişik yollarla dosyaları indirdim.Ama bütün dosyaları inmediğinden doğal olarak hata verecektir.Ben bununla da yetinmeyip, birde indirdiğim eksik dosyalı scripti internete yükledim.Sonuç olarak, sizin scriptiniz internette var fakat indiren herkes doğru düzgün kuramıyor çünkü baştan beri bozuktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.