Şimdi Ara

Bunu düzeltmenin bir yolu yokmu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Sorun Anladığım Kadarıyla İnformation Tablolarının Görünmemesi.Bu Tabloları Açmak İçin Menü Butonlarının Üzerinde Köşelerde Bulunan Topac Şeklindeki Simgelere Tıklaman yeterli Olacaktır.Sorun Bu Değilde Nicklerin Görünmemesi İse Onun İçinde Klavyede ''O'' Tuşunu Kullanman Yeterli Olacaktır.
    PLATO
  • chat ve info bar gizlenmis. sorundan kastin buysa 9 ve 0 tuslarina bas.

Orjinalden alıntı: TeXaS_StOrM

Sorun Anladığım Kadarıyla İnformation Tablolarının Görünmemesi.Bu Tabloları Açmak İçin Menü Butonlarının Üzerinde Köşelerde Bulunan Topac Şeklindeki Simgelere Tıklaman yeterli Olacaktır.Sorun Bu Değilde Nicklerin Görünmemesi İse Onun İçinde Klavyede ''O'' Tuşunu Kullanman Yeterli Olacaktır.

cok tesekkur ederim dostum!
    sorun "o" deildi onu bilerek kapattim
    ----
    edit:knk dur bi ya olmamis!ben ac a baktim hemen oldu die atlamisim ac da yanlis 80lik ac da 200 yazio !
    olmadi yani!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SilkRoad_ -- 29 Haziran 2008; 10:04:09 >
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunun Nedenini Bilen Var Mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimkisi de öyle..uyuz birşey...heal skillerimde rez in özellikleri yazıyo :S
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.