Bildirim
bunu çalabilmek için ne kadar çalışmalıyım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
başlarında power akorlardan çalıyo onları çalarsın basit ama soloyu çalman için gam çalışman lazım. bi de elektro gitar tekniklerini falan öğrenmen lazım. düzenli çalışma 4 ay diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus
başlarında power akorlardan çalıyo onları çalarsın basit ama soloyu çalman için gam çalışman lazım. bi de elektro gitar tekniklerini falan öğrenmen lazım. düzenli çalışma 4 ay diyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sudden_Death
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus
başlarında power akorlardan çalıyo onları çalarsın basit ama soloyu çalman için gam çalışman lazım. bi de elektro gitar tekniklerini falan öğrenmen lazım. düzenli çalışma 4 ay diyorum.
al eline gitarı günde yarım saat kırk beş dakika gam çalış. bilmiyosan aç int ten gör nereye bascağını kendi azmine göre kısaltırsın bu süreyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X