Bildirim
Bunu bilen çıkacakmı bakalım...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iki kalası iki ayağıma takıp yürürüm bişey anlamadım yaw bu sorudan
-
iyi çıkmamış kardeş -
önce kalasin bi tanesini oldugumuz duvara yaslar asagiya ineriz sonra öteki ilede aynı şekilde 2. duvara cikariz. Yani 2 kalası IvI bu sekilde kullaniriz. tabi sorunda cok kalas duvarlarin yüksekliklerini belirtmemis ve tam oalrak duvarin üstende olup olmadigimizi söylemedigin icin böyle cevapladim herhalde sen kafandan böyle basit bi cvp düsünmemistin -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmedyücel
kendim hazırladım...:)
reklamdan ve linkten kurtulsun
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
-
duvarların kuşbakışı yükseklikleride aralarındaki mesafede her yerinde aynı iyi düşünün...:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedyücel -- 18 Haziran 2006; 16:29:38 > -
-
basitti bu.
-
lem hemen ne söölüyon dursana...
hadi bi tanede siz sorun... -
dostum şunu bmp yapsan bile daha az mb tutardı.. jpeg falan çevir şunu kotalı kullanıcıyı düşün :) 1,2 mb yaws -
5m lik 2 kalas var.birinden 1 keseriz .diğerindende 1m keseriz.böylece 4m-4m-1m-1m kalaslarımız olur.4m gövde olur 1m ler iki kanat olur.kalan 4 m dende 1 kesip arka kanat gibi koyarım 3 m yide 1.5 m lik 2 parça yapıp motor yaparım sonra uçağımla istediğim yere uçarım -
Çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X