Şimdi Ara

BUNNY NEDİR NASIL YAPILIR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET BEYLER SORU AÇIK ANLATABILIRMISINIZZ?

• Bunny Şudur=Google denilen bir arama Motoru wardir cavabi bukadar nettir.!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldWolf

Bunny Şudur=Google denilen bir arama Motoru wardir cavabi bukadar nettir.!!!

Forumun amacı nedir
  • )
    quote:

Orjinalden alıntı: S.d.T

quote:

Orjinalden alıntı: GoldWolf

Bunny Şudur=Google denilen bir arama Motoru wardir cavabi bukadar nettir.!!!

Forumun amacı nedir

katılıyorum forumun amacı nedir adam sormuş normal cevap vereniniz yok ha (bende bilmiyorum ya

• nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bunny normal koşmadan kat kat daha hızlı bir şekilde yol almaya denir.
  • ya bunny dediniz sey hıc yavaslamadn zıplayarak gitmektir nsl yapıldını bende tam bilmiorum
  • anlatıcak iyi birisi yokmu lütfen beylerr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl sevgili yapılır?
    11 yıl önce açıldı
    goygoy nedir nasıl yapılır ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben anLatabiLirim Forumda YEniyim Ama Csde eski birisiyim
    Bunny: Oyunun Bugundan [Hatasından]YararLanarak normalinden daha hızLı gitmekdir..
    Bunny NsL yapLr:Bunny ilk olarak W hızlanıon sonra Mouseyi soL Tarafa çevirion çevirdiğin sanise A ya basıonuz sonra yere düşer düşmez Zıplıosun sonra D ye basıosun Mouseyi Sağa çeviriosun..BöLe böLe hızlanıosun

AnLataBiLdiysm Ne MutLu Bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KoLPaA -- 18 Aralık 2007; 14:43:36 >
  • saol oluyor peki zıplama space demi dursun yoksa mausenin ortasındaki yuvarlaktamı?
  • Mousenın OrtasıyLa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KoLPaA -- 18 Aralık 2007; 17:07:23 >
  • anlamadıysanız bi de bn anlatabilirimm ?
  • Mouse'un ortasıyla yap zıplamayı bıçak show oluyo valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

Mouse'un ortasıyla yap zıplamayı bıçak show oluyo valla

aynen cok zevkliyo oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4KoLPaA

Ben anLatabiLirim Forumda YEniyim Ama Csde eski birisiyim
    Bunny: Oyunun Bugundan [Hatasından]YararLanarak normalinden daha hızLı gitmekdir..
    Bunny NsL yapLr:Bunny ilk olarak W hızlanıon sonra Mouseyi soL Tarafa çevirion çevirdiğin sanise A ya basıonuz sonra yere düşer düşmez Zıplıosun sonra D ye basıosun Mouseyi Sağa çeviriosun..BöLe böLe hızlanıosun

+

Mouse'unuzun ortasında ki wheel tuşuyla. Wheelup tuşu önerilir. Wheeldown daha çok duck için kullanılır.
    Bu arada geri ileri eğilerek hertürlü bunny yapılır

Düzeltme: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberay -- 18 Aralık 2007; 23:13:43 >

• bunny öyle 2 kelime ile anlatılıp yapılacak şey diil uygulamalı anlatılması lazm. bikaç video var video sitelerinde ama pek öğretici oldugunu sanmıorm. Ben bu Cs illetini 5senedir oynuorum bunny, duck ve strafe jumplarda iyi oldugmu düşünüorm =) ama dedigim gibi anlatmakla yapamazsn
  • benim yaptığım bunny mi bilmiyorum ama;
    bazı serverlarda space'a basılı tutunca sürekli zıplıyor.
    W'ye basarken Space'a ve CTRL'ye Basılı Tutuyorum. zıp zıp gidiyor.
    dönerkende sola dönceksem mause'u sağ ceviriyom A'ya basıyorum.
    böyle daha kolay oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

benim yaptığım bunny mi bilmiyorum ama;
    bazı serverlarda space'a basılı tutunca sürekli zıplıyor.
    W'ye basarken Space'a ve CTRL'ye Basılı Tutuyorum. zıp zıp gidiyor.
    dönerkende sola dönceksem mause'u sağ ceviriyom A'ya basıyorum.
    böyle daha kolay oluyor.

Serverin özelliğidir. Cfg ile de yapılır.
  • bu sabah biraz bıçak kasayım dedim d2 de yokuşta ctrl + zıplamaya bastım daha yukarıya zıplatı çömelmeyle alakası olduğunu düşünüyorum.

Zaten son oynayışım oldu CS ye girince hata veriyor şimdi Yarın yeniden yüklerim
  • çok ii anlatıosunuz walla hepsi mousun ortası demiş sadce orayla yapıldığını biliolar sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KoLPaA

Ben anLatabiLirim Forumda YEniyim Ama Csde eski birisiyim

birde adam gibi yazssan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.