Şimdi Ara

Bunları Hatırlayan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toledo, Tsigalko, Cerci, Cherno Samba, Roncatto, Alonso Solis... CM03-04'ün vazgecilmez yıldızları..

• Roncatto,Tsigalko,Toledo'yu biliyorum da Cerci,Cherno Samba ve Alonso Solis'i ilk defa duydum.Keşke önceden bilseydim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Roncatto,Tsigalko,Toledo'yu biliyorum da Cerci,Cherno Samba ve Alonso Solis'i ilk defa duydum.Keşke önceden bilseydim.

oo Hacı sen en bombalarını kaçırmışın
  • Toledo Kayseridekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLG# -- 8 Temmuz 2009; 18:08:00 >
  • zamanın süper oyuncularıydılar
  • de la cuesta.mükemmel bi sol bektitoledoyla cerci forvetin vazgeçilmezleri.ne oyundu be jo da vardı 03/04 te galba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

de la cuesta.mükemmel bi sol bektitoledoyla cerci forvetin vazgeçilmezleri.ne oyundu be jo da vardı 03/04 te galba.

O adam yanlış hatırlamıyorsam Fm 05'te de süper oyuncuydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunları yazdığın iyi oldu hala CM 03-04 oynuyorum.
  • Roncatto ve aduyu es gecmeyin.
    Birde son 3 sezondur Robinho.Eskiden birde Renato vardi oda iidi.
    Ah ahh eski cm ler...
  • Yulian Gunchev ve Anatoli Todorov diye 2 adam hatırlıyorum ben de , ayrıca FM 05'de Lebohang Mokoena diye kendi keşfim vardı.Fm 08 ' de Mika Aaritalo diye bi keşfim , yine FM 08'de Ciprian Marica diye arkadaşımın önerdiği adam var.
  • En önemlisini unutmuşsunuz...

Temur Altunhan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quintana!

En önemlisini unutmuşsunuz...

Temur Altunhan

Abovv Doğru la o adam Türk Maradona
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mystic-X

quote:

Orjinalden alıntı: Quintana!

En önemlisini unutmuşsunuz...

Temur Altunhan

Abovv Doğru la o adam Türk Maradona

Geçen hafta perşembe akşamı kurup bi oynayayım dedim. Salı gününe kadar oynadım. Bu adam ile Roncatto'yu forvete koydum. İkisi toplam 70 gol 40 asist gibi birşey oynadı.

Supat Rungatsame
    Aaron Lennon
    Bjorn Zwikker
    Robin Faber
    Deniz Baykara
    Ugun İnceman
    Gamst Pedersen
    De La Cuesta
    Tahir Alagoz
    Salim Ayan
    Serkan Gedik
    Jan Kristiansen
    .............
    Böyle bir kadroyla Malatyasporla ilk senede lig, kupa,uefa, ikinci sende lig,ş.ligi kazandım

• cm01-02 de hep jose maria sand ı alırdım.river plate deydi o zaman.ama benden başka alan kimseyi bilmiyordum.sonunda adam sadece cm efsanesi olmadığını kanıtladı,arjantin liginin gol kralı oldu, 9 yıl sonra gelen patlama diyelim biz buna.vay be kendimi küçük çocuğunu büyütüp adam olduğunu görür gibi hissettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihtiyatlı

cm01-02 de hep jose maria sand ı alırdım.river plate deydi o zaman.ama benden başka alan kimseyi bilmiyordum.sonunda adam sadece cm efsanesi olmadığını kanıtladı,arjantin liginin gol kralı oldu, 9 yıl sonra gelen patlama diyelim biz buna.vay be kendimi küçük çocuğunu büyütüp adam olduğunu görür gibi hissettim.

Cm 01-02'de River Plate'te Mario Yepes diye bir Dc vardı.O da muhteşem oyuncuydu.
  • quote:

quote:

cm01-02 de hep jose maria sand ı alırdım.river plate deydi o zaman.ama benden başka alan kimseyi bilmiyordum.sonunda adam sadece cm efsanesi olmadığını kanıtladı,arjantin liginin gol kralı oldu, 9 yıl sonra gelen patlama diyelim biz buna.vay be kendimi küçük çocuğunu büyütüp adam olduğunu görür gibi hissettim.

Cm 01-02'de River Plate'te Mario Yepes diye bir Dc vardı.O da muhteşem oyuncuydu.

evt hacı sonra PSG ye falan da gitti kolombiyalıydı galiba.gerçekte uzun saçlı bişi

• Eskiden hangi takım olursa olsun ilk işim Todorov ve Gamst Pedersen'i getirmek oluyordu. Pedersen asist kralı, Todorov gol kralı.
  • quote:

quote:

quote:

evt hacı sonra PSG ye falan da gitti kolombiyalıydı galiba.gerçekte uzun saçlı bişi

Galiba geçen sezon İtalya'da oynadı. Pes'te öyle hatırlıyorum

Guardiola vardı 97/98 de. Dehşet oynuyordu

• danie braadhen'i kimse yazmamıs
  • cm nin butun yildizlari fos cikmis belli ki. 1 tane gercekte adam olmus oyuncu yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.