Şimdi Ara

Bunları buradan nasıl kaldırcacam? (Office Groove-Nvidia)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Vista kullanıyorum.. Şöyle bi durum var. 1680*1050 çözünürlük ile kullanmama ramen Vistada masaüstü sağ click Office ve Nvidia yükleyince çok büyüyor.

bkz.
     Bunları buradan nasıl kaldırcacam? (Office Groove-Nvidia)

Ve iğrenc bi görüntü oluyor. Sırf şu groove eşitleme yüzünden kaldırdım kaçkere Office 2007'yi ama bu sefer kaldrımayı düşünmüyorum. Groove Eşitleme menüsünü sağ clickTen nasıl kaldırabilirim?

- Bütün ayarlarını kontol ettim yok.
    - Sistem başlangıcından kaldrıdım.
    - Hizmet başlangıcından kaldırdım.
    - Sistem dosyalarını sildim.
    - Register'den groove anahtarlarını sildim.

Kalkmıyor lanet olsaı menü Var mı yaprdımcı olabilecek bi arkadaşım?
    Ayrıca Nvidia menüsüde kaldırma konusunda bilgi iyi olur
    İyi forumlar..

• Nvidia kaldırdım, Birtek su Groove kaldı...
  • Güncel, nasıl kurtulucam
  • grove yi kaldırmak istiyosan önce 0ffice 2007 yi kaldır. yeniden kurarken kurulumu özelleştir de,orda excel,pp,infopatch falan onları göreceksin. o listede microsoft grooveyi kullanılamaz deyip kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 27 Eylül 2008; 0:47:23 >
  • konu açılalı uzun zaman olmuş ama belki arama yapıpda bu sayfaya ulaşanlar olursa groove nasıl kalkar onun bilgisini vereyim. Aşağıdaki vermiş olduğum anatarlar regedit e girip tek tek silin.

HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu Handler XXX
    HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu Handler XXX
    HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu Handler XXX

>HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu Handler
    XXX

>HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu
    Handler XXX

>HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS
    Context Menu Handler XXX

HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu
    Handler XXX

MACHINE\SOFTWARE\Classes\AllFilesystemObjects\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove
    GFS Context Menu Handler XXX

• Tek Office program ve bileşenleri yükleme veya kaldırma

Uygulandığı uygulamalar: Microsoft Office Access 2007, Excel 2007, Groove 2007, InfoPath 2007, OneNote 2007, Outlook 2007, PowerPoint 2007, Project 2007, Publisher 2007, SharePoint Designer 2007, Visio 2007, Word 2007

Henüz yüklenmemiş bir özelliği ilk kez kullanmayı denediğinizde, 2007 Microsoft Office sistemi genellikle özelliği otomatik olarak yükler.

İstediğiniz özellik otomatik olarak yüklenmezse, aşağıdakileri yapın:

1. Tüm programlardan çıkın.
    2. Microsoft Windows'ta, Başlat düğmesini, ardından da Denetim Masası'nı tıklatın.
    3. Aşağıdakilerden birini yapın:
    * Windows Vista Programlar, ardından da Yüklü Programlar'ı tıklatın. Önce değiştirmek istediğiniz Microsoft Office sürüm veya programını, sonra da Değiştir'i tıklatın.

Not Klasik görünümde Programlar'ı çift tıklatıp Yüklü Programlar'ı tıklatın. Önce değiştirmek istediğiniz Microsoft Office sürüm veya programını, sonra da Değiştir'i tıklatın.
    * Microsoft Windows XP Program Ekle veya Kaldır, ardından da Program Değiştir veya Kaldır'ı tıklatın. Önce değiştirmek istediğiniz Microsoft Office sürüm veya programını, sonra da Değiştir'i tıklatın.

Not Klasik görünümde Program Ekle veya Kaldır'ı çift tıklatıp, önce değiştirmek istediğiniz Microsoft Office sürüm veya programını, sonra da Değiştir'i tıklatın.
    4. 2007 Microsoft Office sistemiKur iletişim kutusunda Özellik Ekle veya Kaldır'ı, sonra da İleri'yi tıklatın.
    5. İstediğiniz özel yükleme seçeneklerini tıklatın:
    * Klasörü genişletmek ve daha çok özellik görmek için artı işaretini (+) tıklatın.
    * Bu özelliğin yanındaki simge, özelliğin varsayılan olarak nasıl yükleneceğini belirtir. Simgesini tıklatarak ve sonra görünen listeden başka bir simge seçerek özelliğin yüklenme şeklini değiştirebilirsiniz. Simgeler ve anlamları aşağıdaki gibidir:

Bilgisayarımdan çalıştır Bilgisayarımdan çalıştır Kurulumu tamamladığınızda özellik sabit diskinize yüklenip depolanacaktır. Alt özellikler sabit diskinize yüklenmeyecek ve depolanmayacaktır.

Bilgisayarımdan çalıştır Tümün bilgisayarımdan çalıştır Kurulumu tamamladığınızda özellik ve tüm alt özellikleri sabit diskinize yüklenip depolanacaktır.

İlk kullanımda yüklensin İlk kullanımda yüklensin Özellik, ilk kez kullanacağınız zaman sabit diskinize yüklenecektir. Bu sırada, özgün yüklemeyi yaptığınız CD veya ağ sürücüsüne erişmeniz gerekebilir. Bu seçenek tüm özellikler için kullanılamayabilir.

Kullanılamaz Kullanılamaz Özellik kullanılabilir olmadığı için yüklenmez.
    * Bir özelliğin alt özellikleri varsa, beyaz arka planı olan bir simge, bu özelliğin ve tüm alt özelliklerinin kurulum yönteminin aynı olduğunu belirtir. Gri arka planı olan simge ise özelliğin ve alt özelliklerinin karma kurulum yöntemleri olduğunu belirtir.
    * Özelliklere göz atmak ve özellik seçeneklerini değiştirmek için klavyeyi kullanabilirsiniz. Özellikleri seçmek için YUKARI OK ve AŞAĞI OK tuşlarını kullanın. Bir veya daha çok alt özellik içeren özelliği genişletmek için SAĞ OK tuşunu kullanın. Genişletilmiş özelliği daraltmak için SOL OK tuşunu kullanın. Değiştirmek istediğiniz özelliği seçtiğinizde kurma seçenekleri menüsünü görüntülemek için ARA ÇUBUĞU'na basın. İstediğiniz kurma seçeneğini belirtmek için YUKARI OK ve AŞAĞI OK tuşlarını kullanın; kabul etmek için de ENTER tuşuna basın.
    6. İstediğiniz özel yükleme seçeneğini tamamladığınızda aşağıdakilerden birini yapın:
    * Yükselt düğmesini tıklatın. Kur bilgisayarınızda aynı Office programının önceki sürümünü algılarsa bu düğme görüntülenir.
    * Şimdi Yükle düğmesini tıklatın. Kur bilgisayarınızda aynı Office programının önceki sürümünü algılamazsa bu düğme görüntülenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihba

konu açılalı uzun zaman olmuş ama belki arama yapıpda bu sayfaya ulaşanlar olursa groove nasıl kalkar onun bilgisini vereyim. Aşağıdaki vermiş olduğum anatarlar regedit e girip tek tek silin.

HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu Handler XXX
    HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu Handler XXX
    HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu Handler XXX

>HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu Handler
    XXX

>HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu
    Handler XXX

>HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS
    Context Menu Handler XXX

HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove GFS Context Menu
    Handler XXX

MACHINE\SOFTWARE\Classes\AllFilesystemObjects\shellex\ContextMenuHandlers\XXX Groove
    GFS Context Menu Handler XXX

Hay Allah razı olsun senden. Kurtuldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeUTR -- 20 Ekim 2010; 21:42:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş allah razı olsun çok işe yaradı sabahtan beri bulamamıştım . çok tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.