Şimdi Ara

Bunlardan hangisi idealdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben öğrenciiyim benim için arabanın kriterleri az yakması görünüşü ve rizeli olduğum için bizim oralar hep bayır o yüzden yokuş çıkarkenbana sorun çıkarmaması (bazen 30km yi geçik bayır çıkacak yayla falan) ve tabiki arıza durumunda fazla masraf çıkarmaması parça ucuzluğu falan fiyat olarak da 12-8 civarı birşey bakıyorum. ben modelleri görünüş ve fiyat olarak biraz daralttım

AŞAĞIDA YAZACAĞIM ARABALAR HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM OLUMLU OLUMSUZ FARKETMEZ

PEUGEOT 206
    FIAT palio brava bravo marena siena albea
    HYUNDAİ accent elantra sonata
    NISSAN primera
    OPEL vectra
    TATA indigo
    RENAULT megane coupe
    CITROEN Xsara
    CHEVROLET Kalos
    DACIA logan
    ALFA ROMEO 145 146
    TOYOTA corolla carina
    SUZIKI Boleno
    SEAT cordoba
    MITSUBISHI carisma
    KIA sephia clarus
    MAZDA lantis 626 323
    CHRYSLER neon

liste biraz kabarık gibi gelebilir fakat bu daraltılmış hali. ilk arabamı alacağım 3 gündür bu listeyle uğraşıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Fiat Albea
    Dacia Logan
    Accent
    Elantra
    vectra
    diğerlerini kriterlerinize göre eledim kolay gelsin.
  • HYUNDAİ sonata
    NISSAN primera
    OPEL vectra

TOYOTA corolla carina
    SUZIKI Boleno
    SEAT cordoba
    MITSUBISHI carisma
    KIA sephia clarus
    MAZDA 626 323
    CHRYSLER neon
  • logan 3 sene dizelini kullandık. sorunsuz geniş ekonomik performansı yeterli ikinci eli zayıf parçaları biraz renodan pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim koyler cok daglik bizim bi koylude carisma var kac senedir dagda tasta kullaniyo cok iyi bence carisma al

• Dacia işininiz görür.

• Albea veya logan derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Hangisi (+82oy)
    9 ay önce açıldı
    Bu markalardan hangisi daha iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemşerim aynı durumda sayılırızda sen nerden araba bakıyorsun merak ettim doğrusu 8-12 bin tl aralığında o listenin yüzde 80 inin kazalılar dışında bi arabası yok.

O paraya fiyat performans olarak alabileceğin en iyi araç mazda 323 dür . Diğerlerine nazaran piyasası düşük olduğundan daha temizini bulma ihtimalin bulunuyor.

Bu paraya baş ağrısız araba istiyorsan Mazda derim. Sahiplerinin ömürlük bindiği bir araçtır. Çünkü piyasasına satmaktansa binerim deyip satmaktan vazgeçerler.Misal benim gibi. 97 den beri biniyorum.140 binde ve şahin parasına vereceğime evde ekstra araba olarak dursun deyip bekletiyorum :)

Yayla yoluda gördü altı reno dacia gibi yüksek olmasada dikkatli kullanımda altını yere vurmazsın.

Önerim budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.