Şimdi Ara

Bunlar Neden Bu Kadar Pahali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorumu geçen hafta satmiş bulunuyorum.bu aralarda çok genç görüyorum bisiklete binmiş çok geziyorlar benimde son zamanlarda hoşuma gitmeye başladi.bugun niyetlendim bir fiyatlarina bakiyim dedim ama ne göriyim 700 800 dahada yukarida fiyatlar adam akıllı görüntüsü olan bisikletler ve almaktan vazgeçtim biz kuçukken en iyi pisiklet 200 liraydi

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Motorumu geçen hafta satmiş bulunuyorum.bu aralarda çok genç görüyorum bisiklete binmiş çok geziyorlar benimde son zamanlarda hoşuma gitmeye başladi.bugun niyetlendim bir fiyatlarina bakiyim dedim ama ne göriyim 700 800 dahada yukarida fiyatlar adam akıllı görüntüsü olan bisikletler ve almaktan vazgeçtim biz kuçukken en iyi pisiklet 200 liraydi

Merhaba yaşınızı bilmiyorum ama ya sizin çevrenizde yoktu ya da daha eskisiniz ve gümrük mevzuatı elvermediğinden henüz ithalatları yapılmıyordu. Eskiden de pahalıydılar. Şu anda 10.000€ üzerine de bisikletler var.
  • gurkans G kullanıcısına yanıt
    20 yaşindayim hocam daha genciz ben en pahali bianki gördüm küçükken 200 lira civarindaydi yanliş hatirlamiyorsam hatta biz 50 liraya bir tane almiştik 8 9 yaşindayken ben
  • İthalat olanaklarının gelişmesi, yi markaların artık resmi olarak ülkemize satılması ve halkımızın bilinçlenmesiyle alakalı bi durum bu.

Eskiden Carrefour gibi marketler dayardı halka ucuz, çift amortisörlü bisikletleri maalesef. Ama artık şartlar değişti ve gelişti. Dünyaca ünlü ve kaliteli markaların da gelmesiyle halkımız bilinçlendi de eli yüzü düzgün bisikletlere binilmeye başlandı. Bisiklet piyasasını takip etmeyenlerin yada bu bisiklet olayına çocuk işi gözüyle bakanların aklı hala o eski fiyatlarda tabi. Şu anda ortalama-ortalama üstü bi bisiklet en azından 1000 lira. Yani çoğunluğa göre 'bi motor parası'.
  • zdbrg kullanıcısına yanıt
    Bana görede aynen öyle hocam bir motor parasi verilir mi ayiptir
  • Tamam o zaman sizde o demir yigini umit marka bisikletlersen alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya motor alırıncılar gelmiş 8 yıllık yamaha motorum var ayda 100 km anca gidiyorum o varken gittim bisikletimi aldım ayda 300 deviriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi insandan insana fark var simdi acikcasi ben utanirim bisiklete binmeye oyle her yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 18 Haziran 2013; 10:19:20 >
  • quote:

Tabi insandan insana fark var simdi acikcasi ben utanirim bisiklete binmeye oyle her yerde

Neden utandiginizi anlamadim, spor yapmaktan mi cevreci bir tasit kullanmaktan mi? Bisiklete bimek icin ozel alanlar mi var?
  • 1.73 82 kiloyum o yuzden hocam biraz sisman kaciyorum vede motorda bile terliyor terliyorum bisiklette dusunemiyorum halimi

• quote:

1.73 82 kiloyum o yuzden hocam biraz sisman kaciyorum vede motorda bile terliyor terliyorum bisiklette dusunemiyorum halimi

Climate cool tarzi gozenekli yapida kiyafetler giydiginiz zaman herhangi bir sikinti kalmaz. Terlersiniz ama gorsel olarak bir zarari olmaz o terin. Sanki biz farkliyiz. Gorseniz yolda suratimdan kolumdan ter damliyor

Hele sicaklar basladiktan sonra iyice su icinde kalacagiz hepimiz.

Ayrica terlemenin bir zarari yok hatta faydali bile sayilabilir.

• quote:

1.73 82 kiloyum o yuzden hocam biraz sisman kaciyorum vede motorda bile terliyor terliyorum bisiklette dusunemiyorum halimi

Aynı boydayız seninle. Ben, Mayıs başında bisiklete başladığımda 79 kiloydum ve tek amacım sadece vücuda fazladan hareket sağlayıp kilolarımdan kurtulmaktı.

Şu an (rejim falan yapmadan) 74 kiloya inmiş durumdayım (gerçi şimdi tatildeyim ve sanırım bir kaç kilo aldım). İlk başlarda bende senin gibi düşünüyordum ve sahil şeridinde gidip gelirken terlerim oluk oluk süzülüyordu ama zerre kadar umrumda değil bu durum. Sonuçta bisiklete binerken, bir efor sarf edeceğini ve bunun da bir takım sonuçları olacağı bilinen bir şey. Kimse bisiklete biniyorsun (ya da bisiklet yüzünden terliyorsun) diye seni ayıplayamaz. Ayıplayan, espri konusu haline getiren olursa da onun karakterinde bir oturmamışlık var demektir.

Dedim ya, ben bisiklete seninle hemen hemen aynı şartlarda sadece spor amaçlı başladım ama resmen bir tutku haline geldi bisiklet. Şu an sadece bir bisikletim var, tatil dönüşü ilk işim kaskından taytına tam teçhizatlı bir ekipman alışverişine çıkmak olacak.

• Beyler beni tahrik ediyorsunuz ama bakin askere gidicegim donuste motor yerine bisiklet aldircaksiniz bana hosuma gidiyor bisiklet hani gitmiyor diyemem ama ne biliyim simdi soyle 200 300 binilebilir birseyler tipi spor olan birseyler olsa alicagimda benim istedigim turde 800 den basliyor ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.