Şimdi Ara

Bungie, PlayStation'a Katılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle, Bungie'nin bağımsız ve çok platformlu bir stüdyo ve yayıncı olarak kalacağı konusunda topluluğa çok açık olmak istiyorum. Bu nedenle, PlayStation Studios organizasyonunun yanında yer almanın mantıklı olduğuna inanıyoruz ve bu iki birinci sınıf grup arasındaki sinerji ve işbirliği fırsatları konusunda inanılmaz heyecanlıyız. Pete Parsons, Jason Jones ve Bungie yönetim ekibiyle, Sony Interactive Entertainment tarafından tam olarak desteklenecekleri ve desteklenecekleri ve en iyi yaptıkları şeyi yapmalarına olanak tanıyacakları doğru ilişkileri geliştirmek için çok zaman harcadım: Büyüleyici inanılmaz dünyalar inşa etme milyonlarca insan.


    Bungie'nin çoklu platform geliştirme ve canlı oyun hizmetlerindeki birinci sınıf uzmanlığı, PlayStation'ı yüz milyonlarca oyuncuya genişletme vizyonumuzu gerçekleştirmemize yardımcı olacak. Bungie harika bir yenilikçidir ve PlayStation Studios'un Hermen Hulst liderliğinde yeni zirvelere ulaşmasına yardımcı olacak inanılmaz tescilli araçlar geliştirmiştir.


    Hermen'in bu heyecan verici satın alma ve bunun oyuncular için ne anlama geldiği hakkında birkaç sözü.


    PlayStation ailesine yeni bir üyenin katılacağını duyurmaktan kesinlikle heyecan duyuyorum!


    Uzun yıllardır Bungie hayranıyım. Yarattıkları oyunlara hayran kaldım ve keyif aldım - ve oyuncuların tekrar tekrar keşfetmek istedikleri dünyaları inşa etme becerilerine büyük saygı duyuyorum.


    Bungie, oynaması son derece eğlenceli olan olağanüstü teknolojiye sahip oyunlar yapar. Ayrıca oyunlarını oynayan topluluklara karşı benzersiz bir bağlılıkları var ve PlayStation ve PlayStation Studios'taki herkes, onlarla paylaşabileceklerimiz ve onlardan öğrenebileceklerimiz konusunda heyecan duyacak.


    Bungietwitter
    “Bungie has limitless potential to unite friends around the world. We have found a partner in PlayStation that shares our dream and is committed to accelerating our creative vision of building generation-spanning entertainment. Our journey begins today. https://t.co/PLuVn48zdy”
    https://twitter.com/Bungie/status/1488211903482527744?t=8hzMt5pwv6z3XDYB6PJY2A&s=08



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Ocak 2022; 23:44:30 >







  • Oyun dünyası tekelleşti. Önce Microsoft sonra Sony pacman gibi yutuyorlar bağımsız büyük stüdyoları. Kötü birşey bu. Bu stüdyolar artık emir altında olacak, özgün fikirleri, projeleri artık onay almayabilir. İçeriklere müdahele olabilir, bağımsız iken bedava sunulan içerikler artık paralı olabilir. Bungie'nin kurucusu Activition çatısı altındayken yapmak istedikleri hiçbir şeye izin verilmediğini, oyunu kendi istedikleri gibi geliştirmeye yetkileri olmadığından yakınıyordu ve bağımsız olmayı savunuyordu ama anlaşılan para tatlı gelmiş. Bu alımlar hiç iyi olaylar değil dostlar tekelleşmek tüketiciye asla pozitif dönmez.

  • Bu arada Bungie bağımsız olarak devam edecek
    Exc yaptırmaya falan almamışlar
    Microsoft almasın diye almışlar
    Yok şu açığı kapatır yok bu açığı diye bir şey olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 1 Şubat 2022; 1:47:27 >
  • Bungie' nin zaten hakki olan guncel oyunlar Destiny 1 ve 2. Ne yapacaklarsa onun uzerinde yaparlar.


    Herkesin kafasi karisik halde Sony 'nin amaci konusunda. Neden Sony boyle bir firmayi satin aldi sorusu var.


    Bence satin almasinin sebebi 1 milyona yakin Destiny oyunculari. Belki onlari aylik odeme sistemine baglayabilirler. Bence uzerine konusulacak cokta birsey yok.

  • ala ala bunu mu almışlar hahahaaahahah

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.