Şimdi Ara

Bundan sonra kendimi degistiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lisedeyken insanları umursamayan, dediklerini kafaya takmayan, saçma sapan konuştuğumu bilsemde hep kendimi haklı çıkarmaya çalışan biriydim. Sonra lise bitimine doğru giderek değişmeye, insanları kirmamaya, uzmemeye, insanların düşüncelerine önem veren, herkesi kendimden altta ya da üstte tutmak yerine herkese eşit davranan biri olup çıktım.

Yalnız bu halimin en kötü yanı. İnsanları kirmamaya uzmemeye calismam, benim kirilmama sebep oldu. İnsanları umursayip değer verdikce onların gözünde dustum ve değersizlestim.

Çalıştıgim yerde nerde yalancı dolanci varsa adam yerine konuyor. Ben ise sevmedigim adamın bile arkasından konuşmadığım, iftira atmadigim için kötü insan oluyorum. Sürekli arkamdan konusup, hakkimda yalan dedikodular çıkarıyorlar. İşin kötü yanı ise yakın olduklarım adamlar bile bu yalanlara inanıyor, ya da inanmış gibi yapıp onların safını tutuyorlar. Bu da beni üzüyor.

Bundan sonra bende eskisi gibi insanları umursamayan, düşünce ezen, yeri geldiği zaman güçlü görünmek için dalga geçen birisi olucam. Buraya da insanların bana nasıl davrandıklarını yazicam. Zaten dipteyim, kaybedecek bi şeyim yok. Ya daha dibe baticam ya da cikicam. Gelişmeleri güncel olarak buraya yazicam.

Sizden istediğim ise beni bu konuda desteklemeniz. Yapicaklarimin mantıksız olduğunu biliyorum ama insanlar bu tarz insanlari seviyor ve onlara daha yakın hissediyorlar. 4s kuralı yani. Acı ama maalesef hayat bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumadım defol

• Adminler konuyu kapatabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl destek arkadaşlar. Bi okusaydiniz keşke

• Techr diye girdim doğruymuş iyi forumlar

• İlla iki taraftan birini seçmen gerekmez ortasını bul sende

• Abim bana hep dersi "kaybedeceğini bilsen bile doğruluktan şaşma" diye.

Kısa vadede kaybedebilirsin ama uzun vadede şans yanında olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan sonra yapacaklarım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu uc seyden kacinin:
    saygisizlik,
    kotuluge kotulukle cevap,
    elestri kabul etmezlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 5 Ocak 2016; 0:27:19 >
  • Karşina çikan kötu insanlar yüzunden kim bilir artik ne iyi insanlari kıracaksın. Diyeceğim o ki herkese öyle davranacağim deme. Karşındakini tanı, ona göre hareket et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 5 Ocak 2016; 0:36:36 >
  • Benimde şuan senelerdir yaşadığım durum ''Başkalarının dediğine göremi davranacaksın yoksa kendin olduğun gibimi kalacaksın''.......... dersem inanma.Uzun vadede kazanır demeyin.Uzun vade dediğiniz 50 yaşına gelincemi kazanıcaz.Kalbime göre düşüncelerime göre birisi çıkmayacakmı karşıma anlamadım gitti.
  • Aynen hocam. Zaten 27 yaşındayım. 9-10 senedir böyle iyi davraniyorum. Benle iyi yakın olanlara iyi davraniyorum. Bazen sırf arkadaşlarım diye destek olmaya çalışıyorum ama onlar karşısına onları ezen biri, güçlü biri, dominant davranan biri çıkınca onların tarafına geçiyorlar. Su 10 senede iyilikten hicbi şey kazanmadim. Kötü biri olacak demiyorum zaten. Önüme gelene işkence edip, kufur edecemde demiyorum. Sadece insanları umursamayan, yeri geldiğinde arkadaşı ile dalga geçen birisi yanı eski halime dönmek için cabaliyicam. Arkadaşın birisi yazmış. Abisi iyilikten sasma demiş ama abisi acaba öyle iyi biri mi ve iyilik yaparak ezilmiş mi ?

• Hocam her insana iyi niyetle yaklaşırsan böyle durum yaşaman gayet normal. Senin saygını, sevgini hak eden insanlara karşı cömert ol. Ama kişiliği beş para etmez insanlara da kötü davran demiyorum, iletişimini kes, o insanları hayatından çıkar. Kendi çevreni kendin oluşturacaksın. Boş adamlarla takılmayacaksın.
  • Eyv. Hocam. Her insana iyi davranmiyorum. Kötü olan adamlarla muatap olmadığım icin iyi olduğum adamlar bana darılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 5 Ocak 2016; 18:20:01 >
  • saçma nedenide ortada bir iftira varsa kaynağına ineceksin kim ne demiş ne yapmış sonra açıklık getireceksin ki herkes gelip senden özür dilesin. İnsanlara değer vermek insanı küçültmez. Eğer insanı küçültse yaratandan ötürü insanların sevilmesi söylenmezdi. Herkesin herkese saygı olması gerekiyor iftira varsa buna açıklık getir gerekirse sert bi dille herkesin ne düşünüp ne yaptığı kendine

• Ikisinin ortasini bulmalisin evlat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.