Şimdi Ara

Bundan sonra herkesi rapor edeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet o kadar dikkat etmeme rağmen 4. chatbanımı yedim ve anladığım kadarıyla ne kadar küfürsüz oynasamda ben bu yılı chatbanlı geçireceğim.Bundan dolayı sistem kalkasıya kadar her oyunumdan sonra herkesi hakaretten raporlayacağım.Belki benim yaptığımı çoğu kişi yaparsa Tr de neredeyse herkes chatban sahibi olur ve sistemi kaldırmak zorunda kalırlar. Sizi bu isyana davet ediyorum...

• 3. chat banımı yedim artık oyunlarda konuşmuyorum teamwork falan almaya bakıyorum her oyun bakalım sonucu ne olacak gene alacakmıyım chat ban.
  • Taciz: Hakaretten herkesi reportluyorum 4 gündür sıktı artık.
  • geç kaldın ben 2 hafta önce başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeNiCeRi26

Evet o kadar dikkat etmeme rağmen 4. chatbanımı yedim ve anladığım kadarıyla ne kadar küfürsüz oynasamda ben bu yılı chatbanlı geçireceğim.Bundan dolayı sistem kalkasıya kadar her oyunumdan sonra herkesi hakaretten raporlayacağım.Belki benim yaptığımı çoğu kişi yaparsa Tr de neredeyse herkes chatban sahibi olur ve sistemi kaldırmak zorunda kalırlar. Sizi bu isyana davet ediyorum...

Sonra mail gelsin gereksiz raporlamaktan ban yediniz diye

• quote:

Evet o kadar dikkat etmeme rağmen 4. chatbanımı yedim ve anladığım kadarıyla ne kadar küfürsüz oynasamda ben bu yılı chatbanlı geçireceğim.Bundan dolayı sistem kalkasıya kadar her oyunumdan sonra herkesi hakaretten raporlayacağım.Belki benim yaptığımı çoğu kişi yaparsa Tr de neredeyse herkes chatban sahibi olur ve sistemi kaldırmak zorunda kalırlar. Sizi bu isyana davet ediyorum...

umarım perma yersin.
  • Hiç bişey yemeyeceğim merak etmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

quote:

umarım perma yersin.

+1 Hep böyle troller yüzünden masumların başına gelen geliyor hadi anladım sen troll reporta kurban oldun ama bunu böyle çözenezsin, yaptığın bana kalırsa saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide Perşembe günü supporta talep göndermiştim yeni haftaya geçicez halen yok osuruk osuruk iş yapıyorlar...
  • 5 ya da 6 oldu benim 3. chat banımda başlamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan0310

Bide Perşembe günü supporta talep göndermiştim yeni haftaya geçicez halen yok osuruk osuruk iş yapıyorlar...

ben de atmıstım 2 gün sonra geri dödüler ardından bir kisiyi nickten dolayı şikayet ettim ertesi gün adam ban yemişti . beklemesini bilirsen elbet geri dönüş yaparlar.
  • Chat banı almayan bir tek ben miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_44_291

quote:

quote:

umarım perma yersin.

+1 Hep böyle troller yüzünden masumların başına gelen geliyor hadi anladım sen troll reporta kurban oldun ama bunu böyle çözenezsin, yaptığın bana kalırsa saçmalık

Bunu neyle çözücem şimdi supporta ticket atsam logları istesem falan 1 hafta sonra görürler ve geçiştirirler.İkinci hafta elmizden birşey gelmiyor diye bi cevap daha alırsın falan filan. Bu iş anca böyle çözülür.

• Ben ,beni sinir edip etmemelerine bağlı olarak reportluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 29 Haziran 2013; 16:27:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan0310

Bide Perşembe günü supporta talep göndermiştim yeni haftaya geçicez halen yok osuruk osuruk iş yapıyorlar...

ben de atmıstım 2 gün sonra geri dödüler ardından bir kisiyi nickten dolayı şikayet ettim ertesi gün adam ban yemişti . beklemesini bilirsen elbet geri dönüş yaparlar.

abi biz sanki laptob vb. servise gönderiyoruz utanmasalar 30 iş günü içerisinde dicekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Chat banı almayan bir tek ben miyim?

Ben de almadım hiç. Bütün maç boyu iğneleme yapıyorum da anlamadıkları için rapor etmiyorlar herhalde
  • Zararın neresinden dönersen kardır.
  • quote:

Yalnız değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

Ben de almadım hiç. Bütün maç boyu iğneleme yapıyorum da anlamadıkları için rapor etmiyorlar herhalde

Bende yemedim hatta ben yapacağın işi *** falanda diyorum ama bir şey yok yine ?
  • 2 yıldan fazladır lol oynuyorum ne ban yedim ne chat ban sorunu kendinizde arayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.