Şimdi Ara

Bundan Sonra Bende Oyuna Katılacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlar o kadar çok değişmişti, arkadaşlığa önem veren kimse yok. Yani misal birşey olsa üzgün olsanız diyecekler ha öyle mi, neyse ya tamam gelir geçer. Böyle yaparlar. Gelip seni dinleyip, konuşacak kimse yok.

Eskiden yaklaşık 8 sene önce ortaokul 8.sınıf zamanları bir arkadaşım vardı çok iyi anlaşıyorduk yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmezdi ama ne olduysa liseye geçince arkadaş birden değişti aradığımda telefonlara bakmadı, mesajlara falan bakmıyordu başka arkadaş ortamına geçti koptuk haliyle. Bende başka şehire gittim arada memlekete geliyordum aradığımda 2 defa yaptı bunu buluşalım dedim tamam dedi sonra gelemiyeceğim dedi birinde diğerinde de ben seni ararım dedi aramadı. Şuan görüşüyoruz falan ama eskisi gibi değil hâlâ arkadaş farklı hissedebiliyorum. Sigara falan içmezdi sigaraya başlamış.

Yani bu arkadaşı sadece bir örnek verdim. Gene 3-4 sene önce çok samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı onlada yeni yeni konuşmaya başladım. Misal başıma bir olay gelse oturup beni saatlerce dinlerdi fakat şuan misal konuşuyoruz sürekli geç cevap atıyor yada 1-2 gün sonra dönüyor mesajlarımıda görüyor eminim.

İnsanlar çok değişmiş. Dediğim gibi hiç birbirine değer veren kimse yok. Hep bi dostum olsun isterdim herşeyimi paylaşacağım ama olmadı. Şunu da anladım ki insanlara değer verdikçe üstüne çıkıyorlar ve seni daha sonra takmıyorlar. Bizde salaklık her zaman insanlara ne konuda olursa olsun yardım etmeye çalışırdım, yaşım 21 benden 8 yaş belki 10 yaş küçüklere bile aman nasıl olsa küçük diyip görmemezlikden gelmezdim ne konuda olursa olsun, her zaman insanları dinlerdim birşeyler yapardım ama kaybeden ben oldum bu dünyada.

Madem öyle bende artık bu oyuna dahil olacağım. Ne kimseyi takacağım, ne kimse umurumda olacak sadece benim gibi düşünen kişilerle devam edeceğim, başka kimse umurumda da olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

İnsanlar o kadar çok değişmişti, arkadaşlığa önem veren kimse yok. Yani misal birşey olsa üzgün olsanız diyecekler ha öyle mi, neyse ya tamam gelir geçer. Böyle yaparlar. Gelip seni dinleyip, konuşacak kimse yok.

Eskiden yaklaşık 8 sene önce ortaokul 8.sınıf zamanları bir arkadaşım vardı çok iyi anlaşıyorduk yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmezdi ama ne olduysa liseye geçince arkadaş birden değişti aradığımda telefonlara bakmadı, mesajlara falan bakmıyordu başka arkadaş ortamına geçti koptuk haliyle. Bende başka şehire gittim arada memlekete geliyordum aradığımda 2 defa yaptı bunu buluşalım dedim tamam dedi sonra gelemiyeceğim dedi birinde diğerinde de ben seni ararım dedi aramadı. Şuan görüşüyoruz falan ama eskisi gibi değil hâlâ arkadaş farklı hissedebiliyorum. Sigara falan içmezdi sigaraya başlamış.

Yani bu arkadaşı sadece bir örnek verdim. Gene 3-4 sene önce çok samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı onlada yeni yeni konuşmaya başladım. Misal başıma bir olay gelse oturup beni saatlerce dinlerdi fakat şuan misal konuşuyoruz sürekli geç cevap atıyor yada 1-2 gün sonra dönüyor mesajlarımıda görüyor eminim.

İnsanlar çok değişmiş. Dediğim gibi hiç birbirine değer veren kimse yok. Hep bi dostum olsun isterdim herşeyimi paylaşacağım ama olmadı. Şunu da anladım ki insanlara değer verdikçe üstüne çıkıyorlar ve seni daha sonra takmıyorlar. Bizde salaklık her zaman insanlara ne konuda olursa olsun yardım etmeye çalışırdım, yaşım 21 benden 8 yaş belki 10 yaş küçüklere bile aman nasıl olsa küçük diyip görmemezlikden gelmezdim ne konuda olursa olsun, her zaman insanları dinlerdim birşeyler yapardım ama kaybeden ben oldum bu dünyada.

Madem öyle bende artık bu oyuna dahil olacağım. Ne kimseyi takacağım, ne kimse umurumda olacak sadece benim gibi düşünen kişilerle devam edeceğim, başka kimse umurumda da olmayacak.

Haklısın kesinlikle.Benim de 3 senelik sınıf arkadasım işe girdi degisti.Adam canı istedigi zaman ayda 1 kere falan ,gel bulusalım diyo ondan sonra ben bulusalım dedigimdeyse taksimde tek başıma iciyorum gelemem diyo ulan madem teksin gel veya ben geliyim birlikte biseyler yapalim dimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan2013

quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

İnsanlar o kadar çok değişmişti, arkadaşlığa önem veren kimse yok. Yani misal birşey olsa üzgün olsanız diyecekler ha öyle mi, neyse ya tamam gelir geçer. Böyle yaparlar. Gelip seni dinleyip, konuşacak kimse yok.

Haklısın kesinlikle.Benim de 3 senelik sınıf arkadasım işe girdi degisti.Adam canı istedigi zaman ayda 1 kere falan ,gel bulusalım diyo ondan sonra ben bulusalım dedigimdeyse taksimde tek başıma iciyorum gelemem diyo ulan madem teksin gel veya ben geliyim birlikte biseyler yapalim dimi?

Öyle hocam yani sadece arkadaş için söylemedim fakat herkes öyle artık etrafımda kimi görürsem. Bundan sonra bende insanları takmamayı öğreneceğim sadece benim gibi kalan varsa onlarla muhattap olacağım yok şunla muhattap olayım falan olaylarına hiç girmeyeceğim.

• arkadaslık kavramı yavas yavas yok olmaya basladı artık insanlar tek tabancada takılabiliyorlar.örnegin adamın bilgisayarı var saatlerce oyun oynar ve arkadas aramaz.yada karı kıza takılır gene bi arkadas aramaz.bu zamanda durum boyle kardes.

senin duruma benzer bırsey bende yasadım.sacma sapan bir sebepden aramızda tartısma cıktı(cok sık tukurmeye baslamısım kalktı gitti baska bi yere sonra ayagına cagırdı gitmedim) bir dahada ne tek kelime laf ettik ne de gordum dogru durust.bır yere cagırdıgımda %90 gelmezdı.bir kere arayıp ha-hatır sordugunu hatırlamam.

insanlara fazla deger verirsen hep ustune cıkarlar bunu bil boyle yasa.yoksa hayatın boyunca ezilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

arkadaslık kavramı yavas yavas yok olmaya basladı artık insanlar tek tabancada takılabiliyorlar.örnegin adamın bilgisayarı var saatlerce oyun oynar ve arkadas aramaz.yada karı kıza takılır gene bi arkadas aramaz.bu zamanda durum boyle kardes.

senin duruma benzer bırsey bende yasadım.sacma sapan bir sebepden aramızda tartısma cıktı(cok sık tukurmeye baslamısım kalktı gitti baska bi yere sonra ayagına cagırdı gitmedim) bir dahada ne tek kelime laf ettik ne de gordum dogru durust.bır yere cagırdıgımda %90 gelmezdı.bir kere arayıp ha-hatır sordugunu hatırlamam.

insanlara fazla deger verirsen hep ustune cıkarlar bunu bil boyle yasa.yoksa hayatın boyunca ezilirsin

aynen hocam artık bundan sonra kimseye değer vermeyeceksin dünya değiştmiş gerçekten.
  • Günümüzde herşey çıkarlar üzerine kuruluyor.Arkadaşının senden bir çıkarı yoksa yüzüne bile bakmayan insanlar oldukça çok.Bunu toplum insanlara baskılıyor.Tek tip insan şekline doğru gidiyoruz.İnsanlık ölmüş derler ya işte mesele bu.Eskiden dost acı söylerdi şimdi tam tersi oldu.Dost duymak istediğin şeyi seni mutlu edicek olan şeyi sölüyor.Artık ikiyüzlü olmak gayet normal karşılanıyor , hatta özün sözün bir olursa anormal karşılanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Günümüzde herşey çıkarlar üzerine kuruluyor.Arkadaşının senden bir çıkarı yoksa yüzüne bile bakmayan insanlar oldukça çok.Bunu toplum insanlara baskılıyor.Tek tip insan şekline doğru gidiyoruz.İnsanlık ölmüş derler ya işte mesele bu.Eskiden dost acı söylerdi şimdi tam tersi oldu.Dost duymak istediğin şeyi seni mutlu edicek olan şeyi sölüyor.Artık ikiyüzlü olmak gayet normal karşılanıyor , hatta özün sözün bir olursa anormal karşılanıyoruz.

aynen hocam öyle. inş mesajda da dediğim gibi çindeki insanlar böyle değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah şu mesajlara aramalara cevap vermeyenler...
  • Artık sadece iletişim araçları var iletişimin kendisi yok
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    Aynen beni de tanımlamışsın. Aynı dertten muzdaribiz.
  • 4 tane 10 yillik yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir grubumuz var kafam rahat, bro o dedigin cocuklar menfaat icin yanina geliyorlarmis demekki, insanlarin nasil biri oldugunu ilk bulusmada anlaman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben de 15 yaşındayım ama senin neler hissettiğini anlayabiliyorum çünkü benim başıma da geldi. Bir bakıyorsun kaç senelik arkadaşın iki dakikada değişebiliyor. Üzücü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.