Şimdi Ara

buna ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar iyimi mi kötümü.kötüyse ne yapılabilir bi yardım ederseniz sevinirim

buna ne yapabilirim

• arkadasım aynı konudan farklı baslıklar altında 3 tane acmışın ayıp oluyo ama haaa
  • Abicim kaçtane topic açmışsın bir tane açsan cevap gelirdi.forumdaki yazilari oku bence baya işine yarar.Hatta bir yol daha söleyeyim yeterli ingilizcen var ise google dan cpu modelini anakart modelini yazarsan örnek:Amd 3200+ Oc şeklinde arama yaparsan birçok döküman bulursun o sana bir fikir verir.ingilizce yeterli değilsewww.hemencevir.com dan çeviri yapabilirsin çevirileri gayet iyi ben kullanıyorum ve hızlı
  • biliyorum ya
    ilk başta açılmadı sandım.onun için yaptım.bu sefer onları gördüm yarım saat nasıl silerim diye düşündüm ama yapamadım
  • İyi kardeşim makinan,biraz ısınır o kadar..Makineyi kimden aldın sorsam ayıp olurmu..Birde ekran kartın ne??
  • ram leri neden single kullanıyorsun bir tane 256 az tak ama dual olsun, hatta hepsini satıp 512*2 dual kit al..
    işlemci biraz hızlandırılabilir ama zaten çok ısınan bi işlemci olduğu için soğutmayı iyi tutman lazım.

diğer parçalar için yorum istiyorsan onları da söylemen gerek, everest kullanarak ss verirsen daha kolay olur
  • bide bunlar

buna ne yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.