Şimdi Ara

bumu fiat bumu fiorino bumu servis !!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akadaşlar 2 hafta önce fiorino combimix aldık iu an 800 km civarında.

arabadan 2000--3000 devir arası lıkır lıkır bir ses geliyor,nasıl desem böyle derinden derinden,bazen artıp bazen azalıyor bu ses.

neyse servise gittim bana akisten geldiğini söyledi,pul koymamız gerek dedi işte pul özelliklerini falan soyledı ve ellerınde olmadıgnı da !!!(benım getırmemı ıstedı yani)

bu cant kapagı degılkı atıp degıstıresin ben arabama mudahale edılmesını ıstemıyorum mesela ya baska yerlerıne birşey olursa,yaparlarsa.

servis bana pulu en ince ayrıntısına kadar tarif etti et kalınlıgı delık çapı v.s
    anladıgım kadarıyla bu şikayet daha önceden gelmiş onlara ve boyle bir çözüm bulmuşlar.

şimdi ne yapmam gerekli benim yorumlarınızı bekliyorum.

bana kalırsa arabayı degıstırmelerı gerek,bu ne kadar mümkün olur .

• usa da 26 kısı sıkayet ettı toyota sadece turkiyede 56,000 aracı gerı cagardıkı ondada pul gıbı bısey takıyolar toyotaya malıyetı 2mılyar $
  • toyotada boyle bır sorun mu varmıs aceba
  • tofas@callus.com.tr adresine aracınızın seri nosu,plakası, ruhsat sahibi bilgileri ve fatura tarih ve numarınızı ve anlattığınız olayı telefon numaranızı, ve yetkili servisin adını da belirterek bir e- posta gönderin hemen ilgilenileceklerdir.
  • hocam kızmana gerek yok bende yenı aldım fiorinomu arkadan ses gelıoyordu hallettıler hemen, sana tavsiyem başka bir yetkili servise götür hallederler garantiden kuruş para vermezsin..
  • Arabadan tıkırtı gelse servise gidip değiştirin arabamı diyeceksiniz ya.
  • tamam degıstırsınler yapsınlar ama bu basıt bır ıslem degıl kı arkadaslar zaten hiç sesimizi cıkarmadıgımızdan bu olaylar basımıza gelıyor bence.

bu işlemi yaparken baska yerllerı bozmayacaklarını bılemem kı degıl mı ama malesef işlemi yaptırmak gerek

bu arabaları kontrol asaması nasıl işliyor merak edyorum.

servis elemanı aracı teslım ederken bır tane teslım formu doldurdu resmen loto oynar gıbı cırt cırt bütün kutucukları işaretledi tamam.

ne güzel nasıl olsa bi problem olusursa bunuda alan kişi farkederse gelir bizde önce birşey yok deriz yokuşa süreriz bu olayı sonrada en kötü ihtimal hallolur bi şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Size yukarıda bir mail adresi verilmiş..Oraya istenen bilgileri iletiniz...Size o mesajı yazan çok sevdiğimiz bir isim....Boşuna yazmadı....Kolay gelsin....Saygılarımla...
  • PASHAAA , FIAT çağrı merkezine ulaşabilirsen sorununu çözerler büyük ihtimal.

Şurada yazıyor öneri ve şikayetlerin bildirileceği telefon numarası: http://fiat.com.tr/pages/tr/hakkinda/diyalog.aspx

Hatta buraya da yazayım: Tel: 444 22 55
  • heinize teşekkür ederim arkadaşlar.gerekli yerlere tel.yada mail ile ulasacagım iş yogunlugu nedeniyle bu aralar ilğilenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PASHAAA

tamam degıstırsınler yapsınlar ama bu basıt bır ıslem degıl kı arkadaslar zaten hiç sesimizi cıkarmadıgımızdan bu olaylar basımıza gelıyor bence.

bu işlemi yaparken baska yerllerı bozmayacaklarını bılemem kı degıl mı ama malesef işlemi yaptırmak gerek

bu arabaları kontrol asaması nasıl işliyor merak edyorum.

servis elemanı aracı teslım ederken bır tane teslım formu doldurdu resmen loto oynar gıbı cırt cırt bütün kutucukları işaretledi tamam.

ne güzel nasıl olsa bi problem olusursa bunuda alan kişi farkederse gelir bizde önce birşey yok deriz yokuşa süreriz bu olayı sonrada en kötü ihtimal hallolur bi şekilde.

Bence biraz büyütmüşsünüz olayı servis te o form doldurulmadan önce herşeyine bakılıyor en son aşamada bayinin önüne teslime hazır şekilde konuluyor.Servisde bi problem olsa size teslim süresi uzardı kontroller sizin zannetiğiniz kadar basit işlemler değiller.

Al gel meselesinde haklısınız ancak o parçayı oraya takarken başka bi tarafı bozmayacaklar ne malüm diyorsunuz.Buda oldukça yanlış bi ön yargı servis elamanları bi araç satışa çıkmadan önce saatliği 80euro olan bir kurstan geçiyor ve servis elamanlarının hepsi farklı araç guruplarında o testlerden geçmez ise yetkili servis olamıyor.Kesinlikle çalışan yada fanatik değilim ancak yanlış gördüğüm şeyleri doğruları ile düzeltmek istedim.

• Şimdiye kadar kullandığım tek fiat harici araç vw transporterdi hayatımda.
    Şu anda doblo kullanıyorum.
    Fiatın servis hizmetlerinden ve ilgiden son derece memnunum, siz de bir fiatlı olarak zamanla nekadar iyi bir seçim yaptığınızı anlayacaksınız.
    içiniz rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.