Bildirim
Bulutlu kapalı havalarda GPS

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bulutlu havaları bilmem fakat benimki gece Sefaköy'de sapıtıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: gbiroly
Dün evden işe gelirken sabah 6:30 gibi kapalı ve yağışlı bir hava vardı. Bahçelievler - Levent arasında 3 4 kez GPS bağlantısı koptu diye sesli uyarı yaptı. Daha önce böyle birşey yaşamamıştım. Bulutlu ve yağışlı havalarda GPS çekim gücü düşüyormu acaba ??
Cihazımın markası prestigio
Benim cihazda Çok bulutlu ve yağışlı havalarda GPS çekim gücü düşüyor.
(Voyager) -
iphone ile kullanıyorum bir defa uyduyu bulduktan sonra bulut falan dinlemiyor hiç çekmeme gibi bir sorunu olmadı şimdiye kadar yeter ki bir defa gps sinyalini alsın :) -
Bende de Garmin Nüvi 200W var. En fırtınalı vakitte de kullandım. Böyle bir sorun olmadı.
Yüksek binalarla çevrili bölgelerde sapıtma (durduğunuz hâlde hareket göstergesi) veya uydu kaybı yaşanabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ferhatonair
iphone ile kullanıyorum bir defa uyduyu bulduktan sonra bulut falan dinlemiyor hiç çekmeme gibi bir sorunu olmadı şimdiye kadar yeter ki bir defa gps sinyalini alsın :)
aynen ,benım cıhaz tlf 350 bır kere sınyal buldumu sureklı gıdıyor uydu bulma hızıda cok ıyı alalı bır ayı gectı koptugunu hıc gormedım hava sartları ve yuksek bınalar etkılemıyor gıbı duruyor ama cok kapalı yerlerde sınyal gıdebılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartucan -- 5 Temmuz 2011; 10:25:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bartucan
quote:
iphone ile kullanıyorum bir defa uyduyu bulduktan sonra bulut falan dinlemiyor hiç çekmeme gibi bir sorunu olmadı şimdiye kadar yeter ki bir defa gps sinyalini alsın :)
aynen ,benım cıhaz tlf 350 bır kere sınyal buldumu sureklı gıdıyor uydu bulma hızıda cok ıyı alalı bır ayı gectı koptugunu hıc gormedım hava sartları ve yuksek bınalar etkılemıyor gıbı duruyor ama cok kapalı yerlerde sınyal gıdebılır
yağmurdan araba neredeyse gitmezken uydu bağlantısı kopmamıştı bende de ama yerle alakalı olabiliryansıma falan
-
piranha fuga kullanıyorum. üzerinde IGO-Amigo var. şimdiye kadar böyle bir durum söz konusu olmadı. tüneller ve kapalı kavşaklar haricinde kopma yaşamadım. tünel çıkışında cihaz 2 saniyede bağlantı sağlıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: semih37
quote:
quote:
yağmurdan araba neredeyse gitmezken uydu bağlantısı kopmamıştı bende de ama yerle alakalı olabiliryansıma falan
yansımadır o yansıma
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: semih37
quote:
quote:
yansımadır o yansıma
-
quote:
Orijinalden alıntı: cevizkabugu
piranha fuga kullanıyorum. üzerinde IGO-Amigo var. şimdiye kadar böyle bir durum söz konusu olmadı. tüneller ve kapalı kavşaklar haricinde kopma yaşamadım. tünel çıkışında cihaz 2 saniyede bağlantı sağlıyor.
evet tünellerde bende durum aynı diyebilirim -
Siste nasıl acaba? onu merak ediyordum konu açıcaktım.Hazır burdan devam edelim -
Bir sıkıntı olmaz siste. Yoğun siste kullandım bir kaç kez.
Yani çalışma prensibi icabı bulutlu havalarda bile etkilenmiyorsa sisin lafı bile olmaz. -
aslında bol sisli havada denemk lazım ama hiç öyle bir ortamı denk getiremedim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cevizkabugu
aslında bol sisli havada denemk lazım ama hiç öyle bir ortamı denk getiremedim..
Görüş mesafesi ne kadar olsun mesela :) Sis mis fark ertmemesi lazım önemli olan Elektrikli ortam manyetik ortam olayı, Bu tipteki bulutlar uçakların kalkış ve inişlerini bile etkiliyorlar zaten. -
Geç bağlanma yaşadım, ama kopma hiç yaşamadım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X