Şimdi Ara

BULLY(PS2) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta 8 yaşındaki yeğenime bully diye bi ps2 oyunu aldım.(almaz olsaydım... cdnin arkasına bakınca okulla ilgili eğeitici güzel bir oyundur sanmıştım)çocuk o günden beri yerinden duramıyor(normalde çok sakin bir çocuktu) abim ve yengem de neden böyle garip davranışlar sergilediğini anlamaya çalışıyorlarmış. 3gündür hem öğretmenini deli etmiş hem de arkadaşlarına saçma sapan şakalar yapıp kavga çıkartıyormuş.

sebep anlaşıldı dün dedi, amca iyi ki o oyunu almışım çok zevki okulda istediğiimi yapıyorum milleti dövüp hocaları deli ediyorum,her türlü pis şeyleri yapıyorum diye sırıtmaya başladı.oyunu açtığında hakkaten onun için ne yanlış bi oyun seçtiğimi anladım. dün iyice konuştuk bağırmadan anlattık oyunda yapılanların yanlış olduğunu... bi oyunun bizim sakin yeğeni bir haftada bu kadar nasıl değiştirdiğine hala şaşırıyorum.

aman bi daha tövbe bilip bilmeden çocuklara böyle oyun moyun almak

• Firma Rockstar olunca bunlar normal. (Yanlış anlamayın oyunlarını oynarım Rockstarın)
  • Nasıl bir oyun bu merak ettim GTA tarzımı ?
  • oyunda bi öğrenci oluoz okulu birbirine katıoz
  • go_spurs_go:sende hata küçücük çocuğa 18+ 16+(tam hatırlamıyorum) yaş sınırlaması olan bi oyun alınırmı
  • İyi ki GTA almamışsın, daha kötü şeyler olabilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

go_spurs_go:sende hata küçücük çocuğa 18+ 16+(tam hatırlamıyorum) yaş sınırlaması olan bi oyun alınırmı

doğru söylüyorsun da sonuçta aldığım oyun orj. değil söylemiş olduğun gibi cdnin üzerinde yaş sınırlaması ibaresi de yazmıyordu. neyse ki konuşarak doğruları anlattık
  • abicim oyunun adında belli ya bully ingilizcesi olanlar sanırım biliyordur anlamını neyse bide biz deneyelim su oyunu bizim yegenin uzerinde en azından utangaclıgı gider
  • Bully ne demek yaw, "azman" mı demek acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 25 Şubat 2007; 9:25:41 >
  • :) oyunu merak edıp dl ye başladıum bile
  • Bully kabadayı demek ben de 2-3 gün önce çekmiştim bugün yazdırdım gerçekten piskopat bir oyunmuş.
  • abi harbi ya oyun guzelmi zevklimi bide ben alim sunu yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.