Şimdi Ara

BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
5.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de aynı düşünüyordum ama fikrim değişti, yağlanmadan biraz karbonhidrata yüklenmeden kas yapmak biraz zor, arkadaş müsabık olmadığına göre sürekli yağsız kasla dolaşmasına da gerek yok,zaten imkansız bu
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • @DaY_WaLkeR.
    ben ekran kartımı satacaktım bunları almak için. taksit taksit ödenecek artık.

@ADEBISI
    hocam mesajını bir daha okudum ama beslenme dışında pek katılmıyorum.bulk demek hacim kazanma dönemi değil mi, bence müsabık olmayan birisi için yağsız kas kazanma çok gereksiz.bizde amatör yapıyoruz.yağsız kası çok istiyorsak definisyona yelteniriz.bence son dediğin cümle tamamen müsabık işi
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • bugün hocaya program yazdırdım.nasıl sizce ? pazartesi 1 çarş 2 cuma 3
    2 set 25 tekrar olanlar ısınma amaçlı
    cumartesi sadece kardiyo ve karın
     BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel]
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Gayet güzel bence, sadece sırtta barfiksi sona yazmış olması dikkatimi çekti. Son harekette barfiks yapabilecek misin ? Bir de deadlift ekle derim sırt gününe.

Squat
    Deadlift
    Hammer curl
  • barfiksi ilk yapmayı düşünüyorum hocam.deadlift sıkıştırabilirim horizontal yerine.barfiks-deadlift-row-lat

hack squat makinesi var onu yazdı
  • hayırlı olsun beni salona heveslendiriyorsun gidince güzel bir salon bulursam yazılabilirim belki
    @car_26

cünkü max agırlık yapmalısın ve tekrar sayın ister istemez düşecek.

Drop set olmazsa olmazın olmalı(sayıyı kendin belirlemelisin)

omuzda ARNOLD PRESS'i görünce sevindim.Pek cok insan yapmaz o hareketi
    ayrıca serbest makineyi cıkarıp yerine upright rowing'i eklerdim
    benim icin olmazsa olmazdır.(trapezleri de icine alır cünkü)

ayrıca sırtta enseye çekişi iptal eder
    ön kol calıştırıyormuş gibi aşagı dogru gögse çekerdim.(anlamadıysan video atabilirim)
    cünkü gerçekten cok boyunu agrıtan gereksiz bir hareket bence.
    formu yakayamazsan bütün yük boyuna biner.Tehlikeye gerek yok

Squat ve Deadlift konusunda hocana güveniyorsan girebilirsin yada bilen birisi varsa
    aksi takdirde deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-005109EE3 -- 24 Ağustos 2013; 23:55:08 >

• Göğüs ve kol antrenmanların bana pek ağır gelmedi. Kış sezonunda ciddi bir gain beklentisi içinde olduğun için tekrar gözden geçirmeni öneririm. Bacak ve sırt programların güzel, standart daha doğrusu.. Hacim veya kütle kazanmak istiyorsan kardiyo yapmanı tavsiye etmem. Kolay gelsin şimdiden
  • Arkadaşlar BOY 173CM kilo 67 KOL 33CM (çalışma sıcaklıgına göre değişiyor) bel 82 CM..6 ayı yeni doldurdum gelişimden memnunum evde çalıştıgım için spor salonuna göre yavaş oluyor ama ne yapalım salon yok...Benim derdim göbek...oturdugumda kat kat çıkmış 4 tabaka yağ görüyorum ve bu beni deli ediyor hala bulk dönemindeyim bazıları bu dönemdeyken yağlanma kaçınılmaz olur yapacak bişi olmadığını söylüyorlar. haftada 2 gün setler halinde MEKİK
    (1.SET:45)
    (2.SET:50)
    (3.SET:45)
    (4.SET:45)
    (5.SET:65)
    HAftanın 2 günüde( 1.gün 1.5 km)
    (2.gün 1.5 km)
    olmak üzere toplamda 3 Km koşuyorum.Haftada 3 KM koşmanın yeterli olduğunu söylediler..Bu durumda ben ne yapmalıyım Adana Sıcagında gece 12 de koşmaya kalksam dahi 2 km olmadan yığılıyorum sıcaklık yüzünden.. Biraz daha hacim gerekiyor...Şekeriş ve ekmeğide çok seviyorum üstelik off tam iki ucu b.klu deynek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 25 Ağustos 2013; 9:49:28 >

• sırt antremanında horizontal yerine T bar yapacağım
    yani

Barfiks - Lat - T Bar - Dumbbell row

olacak

yada t bar yada d.rowlardan birini çıkarıp deadlift ekleyebilirim.ne dersiniz ?

@Heisenberg01
    mekik yağ yakmaz sadece mekikte pek bir işe yaramaz
    p90x yap bence evde
  • P90x yapacagım ama kışa girmeyi bekliyorum hocam.Üstelik daha hacim olayını tam halledemedim.Teşekkürler cevap için
    programına şınav-mekik-barfix 3'lüsünü eksik etme
    mesela
    pazartesi:göğüs-kol
    salı:omuz-arka kol
    çarşamba (off ) CARDIO-MEKİK

Perşembe : ense barfix-serçe barfiX-şınav-omuz
    cuma yada cumartesi bacak(hangi gün uygun olursa)

pazar:CARDIO-MEKİK

benim uyguladıgım program bu .Barfix bu işin vaz geçilmezi BENCE...

Birde hacim için PRAMIT SISTEMI ile çalışmak sanki daha iyi olur gibi...tabi üstadlar ne der bu konuda onlarında yorumunu almak gerekir...Ben şahsen 1 yıl spor geçmişi yapmadan gıda takviyeleri kullanmayacagım
    Not:Antreman sürelerini iyi ayarlayın 45dk civarı olmalı 60 dk yada daha fazla antreman yıkımı aşırı hızlandırır gelişim yavaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 25 Ağustos 2013; 17:30:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

sırtta horizontal dediğin nedir ? deadlift ve squatı programlarından eksik etme, diğer bölgelerin de güçlenir.

eksik olmaz zaten onlar.
    horizontal dediği şu;
     BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel]

• Hocam sana tavsiyem Opti men yerine animal pak,Arginine ve Grenade Nox yerinede Bsn no explode kullan.Ayrıca Tribulus veya animal Test veya animal stak kullanmanı öneririm.Test ve stak ağır gelebilir ilk seferde tribulus daha iyi olur.Ve sırt programına seated row veya barbell row eklemelisin diğer bölgelere oranla az çalışıyorsun sırtı

Orijinalden alıntı: oheleme

Hocam sana tavsiyem Opti men yerine animal pak,Arginine ve Grenade Nox yerinede Bsn no explode kullan.Ayrıca Tribulus veya animal Test veya animal stak kullanmanı öneririm.Test ve stak ağır gelebilir ilk seferde tribulus daha iyi olur.Ve sırt programına seated row veya barbell row eklemelisin diğer bölgelere oranla az çalışıyorsun sırtı

grenade diğerlerine göre bomba yapmış kullananları.bende kullanınca sonuçları yazacağım
    animal pakı içmeyi yemiyor. birde fazla geleceğini düşünüyorum.arjinin alma konusunda kararsız kaldım.

sırt programını şöyle yaptım; hocanında fikrini alacağım.bak bakalım bu nasıl.4x10 ları 4x8 yada piramit yapabilirim.hangisini tavsiye edersin

barfiks 4x10-12
    deadlift 4x10
    pulldown 4x12-10-8-6
    T bar 4x12-10-8-6
    d. row 4x10

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

Hocam sana tavsiyem Opti men yerine animal pak,Arginine ve Grenade Nox yerinede Bsn no explode kullan.Ayrıca Tribulus veya animal Test veya animal stak kullanmanı öneririm.Test ve stak ağır gelebilir ilk seferde tribulus daha iyi olur.Ve sırt programına seated row veya barbell row eklemelisin diğer bölgelere oranla az çalışıyorsun sırtı

grenade diğerlerine göre bomba yapmış kullananları.bende kullanınca sonuçları yazacağım
    animal pakı içmeyi yemiyor. birde fazla geleceğini düşünüyorum.arjinin alma konusunda kararsız kaldım.

sırt programını şöyle yaptım; hocanında fikrini alacağım.bak bakalım bu nasıl.4x10 ları 4x8 yada piramit yapabilirim.hangisini tavsiye edersin

barfiks 4x10-12
    deadlift 4x10
    pulldown 4x12-10-8-6
    T bar 4x12-10-8-6
    d. row 4x10

animal pak diğer multivitaminlerden farklı çünkü aminoasit+bitki ekstresi içeriyor.ama opti men de fena degildir testo artırıcı etkisi vardır.sırt programında temel hareketi es geçmişsin Barbell row Deadlifti bacak antremanına al onun yerine barbell row veya seated row koy.Sırt antremanını hareketlerin ağırlıklı olarak çalıştırdıkları bölgelere göre seç sırt kaslarında üç önemli parça vardır middle back orta sırt,Lats kanat ve low back alt sırt yani bel.Kalınlık istiyorsan orta sırta genişlik istiyorsan kanatlara önem ver

Orta sırt:T row,Barbel row,seated row
    Kanat:pulldown,barfiks
    alt sırt:T row,Deadlift

• bar row çok sakat hocam ya.hafif kiloda sorun değilde ağır kilolarda çok sakat ve çok bozuluyor hareket.
    squatla berabe deadlift yapmak istemiyorum.hal kalmaz sanırım. seated rowu severim ama koyacak yer bulamadım.dambıl row ile değişimli yaparım belki 1 hafta biri diğer hafta diğeri gibi.
  • pazartesi başlıyorum sonunda. :) takviyeleri. başladığım anmi alayım. yoksa 1 2 hafta geçsin öylemi alayım sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.