Şimdi Ara

Bulk Beslenme (tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 ay kadar hacim amaçlı program yürütmeyi düşünüyorum. Bilgili arkadaşlardan beslenmenin nasıl olması konusunda ve fazla yağlanmadan (clean bulk deniyor sanırım) yardımlarını bekliyorum. Supplement kullanıyorum(whey, aminoasit, glutamin) gün içinde de protein ağırlıklı besleniyorum yediklerime içtiklerime fazlasıyla dikkat ediyorum (şekeri uzun zamandır tüketmiyorum) ancak belli bi kiloda kaldım üstüne çıkamıyorum. Boy: 178 kilo: 74 yağ oranım karın kaslarımın belirgin olacağı kadar düşük.
    Özellikle sabah kahvaltıları çok eksik geçiyor. yumurtanın çok fazla tüketilmediği örnek bir program yapabilmem için tavsiyede bulunursanız çok makbule geçer. (haftada 4 gün antrenman yapıyorum.) Hedefim 76 kilo civarı define bi vücut elde etmek.

• mirallas M kullanıcısına yanıt
    akla ilk gelen proteinli yiyecek yumurta ama tavuk yumurtası ile sorunun varsa bıldırcın denemeni tavsiye ederim..eğer çalışıyor isen benim gibi çeyrek ekmek arasına yumurta,bolca peynir, domates,bir- iki yaprak salam ve bir yaprak marul koyarak bi sandviç yapabilirsin..bunun öncesinde de sabahları ilk kalktığında çok acil bir şekilde bir miktar yulaf ezmesini (ben yulaf ezmesi sevmediğim için müsli aldım, karışık tahıllardan oluşur) süt veya yoğurt ile tüketmen.. sabahları için vereceğim tavsiye bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cand_mag -- 11 Ocak 2014; 13:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cand_mag

akla ilk gelen proteinli yiyecek yumurta ama tavuk yumurtası ile sorunun varsa bıldırcın denemeni tavsiye ederim..eğer çalışıyor isen benim gibi çeyrek ekmek arasına yumurta,bolca peynir, domates,bir- iki yaprak salam ve bir yaprak marul koyarak bi sandviç yapabilirsin..bunun öncesinde de sabahları ilk kalktığında çok acil bir şekilde bir miktar yulaf ezmesini (ben yulaf ezmesi sevmediğim için müsli aldım, karışık tahıllardan oluşur) süt veya yoğurt ile tüketmen.. sabahları için vereceğim tavsiye bu kadar...

çok sağolun hocam ekmek arası mantıklı geldi bana da, yulaf da alırsak tamamdır :D

• mirallas M kullanıcısına yanıt
    müsliyi tercih etmeni öneririm tad bakımından..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.