Şimdi Ara

BULGARİSTAN GÖÇMENLERİ İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BG de işsizlik maaşı alınan maaşın %78 iymiş ben şuan son aşamadayım 1 ay a çifte vatandaş olcam orda işe girsem yani iş sahibine bi miktar para versem sonra çalıştı gözüküp beni kovması içinde para versem bg hükümetinden o işsizlik maaşını alabilirmiyim yada ne kadar süre çalışmam lazım ?

• Hmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam işsizsin he
  • Ne dedin la sen şöyle cümleyi bir hızlıca geçtim de sigara yakasım geldi bir sigara içip geliyorum
  • Nasık çifte vatandaş oldun ? Benimde anneannem gelmiş 2 yaşında Bulgaristan'dan. Zor mu bu işler ?
  • Kanka cümleyi okudum.Şimdi tabutuma geri dönüyorum Burda asıl soru ne kadar çalışman gerektiği.Ama yakalarlarsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Nasık çifte vatandaş oldun ? Benimde anneannem gelmiş 2 yaşında Bulgaristan'dan. Zor mu bu işler ?

olmaya çalışıyorum ama baya umudum var dedemin vukuatlı nüfus kağıdından tut köyler idaresinden belgelere kadar pekçok işle daha uğraşıcam zor yani ama bi umut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Nasık çifte vatandaş oldun ? Benimde anneannem gelmiş 2 yaşında Bulgaristan'dan. Zor mu bu işler ?

olmaya çalışıyorum ama baya umudum var dedemin vukuatlı nüfus kağıdından tut köyler idaresinden belgelere kadar pekçok işle daha uğraşıcam zor yani ama bi umut.

Bulgaristan AB'den sonra çok zorlaştırdı işleri hocam. Anne yada baban da çifte vatandaş mı. Çünkü onlardan geçebiliyor diye biliyorum ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Bulgaristan AB'den sonra çok zorlaştırdı işleri hocam. Anne yada baban da çifte vatandaş mı. Çünkü onlardan geçebiliyor diye biliyorum ben.

bg ab ye girmeden önce hiç uğraşmamışlar olmak için şimdi ab oldu fırsatlar arttı ailecek kovalıyoruz bu işi dur bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.