Bildirim
BULGARİSTAN GÖÇMENLERİ İÇERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam işsizsin he -
Ne dedin la sen şöyle cümleyi bir hızlıca geçtim de sigara yakasım geldi bir sigara içip geliyorum -
-
Nasık çifte vatandaş oldun ? Benimde anneannem gelmiş 2 yaşında Bulgaristan'dan. Zor mu bu işler ? -
Kanka cümleyi okudum.Şimdi tabutuma geri dönüyorum Burda asıl soru ne kadar çalışman gerektiği.Ama yakalarlarsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Nasık çifte vatandaş oldun ? Benimde anneannem gelmiş 2 yaşında Bulgaristan'dan. Zor mu bu işler ?
olmaya çalışıyorum ama baya umudum var dedemin vukuatlı nüfus kağıdından tut köyler idaresinden belgelere kadar pekçok işle daha uğraşıcam zor yani ama bi umut. -
quote:
Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz
quote:
Nasık çifte vatandaş oldun ? Benimde anneannem gelmiş 2 yaşında Bulgaristan'dan. Zor mu bu işler ?
olmaya çalışıyorum ama baya umudum var dedemin vukuatlı nüfus kağıdından tut köyler idaresinden belgelere kadar pekçok işle daha uğraşıcam zor yani ama bi umut.
Bulgaristan AB'den sonra çok zorlaştırdı işleri hocam. Anne yada baban da çifte vatandaş mı. Çünkü onlardan geçebiliyor diye biliyorum ben. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz
quote:
olmaya çalışıyorum ama baya umudum var dedemin vukuatlı nüfus kağıdından tut köyler idaresinden belgelere kadar pekçok işle daha uğraşıcam zor yani ama bi umut.
Bulgaristan AB'den sonra çok zorlaştırdı işleri hocam. Anne yada baban da çifte vatandaş mı. Çünkü onlardan geçebiliyor diye biliyorum ben.
bg ab ye girmeden önce hiç uğraşmamışlar olmak için şimdi ab oldu fırsatlar arttı ailecek kovalıyoruz bu işi dur bakalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X