Şimdi Ara

Bulgaristan'dan Araba Alıcam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boşuna uğraşıyorsunuz bilen de bilmeyen de ahkam kesiyor. Şirketimde Türk ve Bulgar olarak çifte vatandaşlık hakkı kazanmış çalışanlar var hepsinin de Bulgaristan'da evleri var ve buradaki araçlarını burada, oradaki araçlarını orada kullanıyorlar. Memleketine Türk araç ile turistik gidip dönüyorlar ya da memleketteki aracıyla buraya gelirse bir daha 6 ay giremiyorlar. Bu işler öyle sanıldığı kadar basit değil, her söylenene inanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

6 ay mevzusu gir çık değil 6 ay orada 6 ay burada kalması lazım aracın.Ayrıca satışını yapmanız eğer ki bırakacağınız biri yoksa hiç mi hiç kolay değil.Ancak 2 araba alırsınız birini 6 ay burada tutarsınız gidip gelince öbür arabayla gelirsiniz.

Kardeşim eminmisin ? Bu doğrumu beyler ona göre iki araç alacağım.
  • 6 ay sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor işler devlette uyanık
  • Kardeşin bi tanede bana araç getirebilir mi?
  • Bi arkadaşımla ortak bg'den araba almayı düşünüyoruz.O çifte vatandaş ben değilim, polise sorduk o kendi üstüne alıp 2 kişiye daha kullanabilmesi için vekalet verebiliyomuş bu durumda bende arabayı kullanabilicem.Allah korusun kaza durumunda ceza aracı kullananamı yoksa iki tarafadamı kesilir? Birde araç 6 ay burda kaldıktan sonra götürüp bg'de arkadaşın garajına bırakıcaz ve tr'ye giricez yani sahibi tr'de olup araç 6 ay hakkını bg'de doldursa olurmu? Bi yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar ona göre pasaport vs. işlemlere başlıcam.
  • GlobaLife kullanıcısına yanıt
    Aracin sahibiyle beraber bulgaristanda olması lazım dostum malesef o da olmuyor.Ben de çok uğraştım ama Bulgaristanda kalan bi akraba olmadıkça zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

Aracin sahibiyle beraber bulgaristanda olması lazım dostum malesef o da olmuyor.Ben de çok uğraştım ama Bulgaristanda kalan bi akraba olmadıkça zor.

Dostum sen galiba yanlış biliyosun arkadaşın dedesi bg plakalı aracını orda bırakıp türkiye'ye gidip geliyo çünkü
  • Gümrük muhafazanın internet sitesinde herşey açık açık yazıyor. Kulaktan dolma bilgilerle bu iş yapılamaz. Eğer düşünüldüğü kadar kolay olsaydı trafikte yabancı plaka araçlardan geçilmezdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu fake im dıye bagırıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.