Şimdi Ara

bulgaristan çift vatandaşi olacagim pasaport hakkında yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar biz 1989 bulgaristan göcmeniyiz ve hala babam annem ve abim orasinin vatandası görünüyor hemde türk vatandasıyız haftaya babam çift vatandaş olucak.. ama ben türkiye dogumluyum ve babamla beraber oraya gidip benide cift vatandaş yaptırıcak benim dogum kagidim felan gerekmiş ve bi kac belge daha ... bu işlemi daha önce yapan arkadaslar varsa herhangi bi sorunla karsılastınızmı ve ne kadar ücret gitti.. bilgi verirmisiniz

sonra gelsin vizesiz avrupa ülkeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djali01 -- 2 Kasım 2013; 12:05:22 >

• güncel
  • labidu kullanıcısına yanıt
    ne alakası var dostum esas osmanlı türküyüm ben bos bos konusma zorla göc edildik ordan oralar bizim eski topragımız zaten yapmak istedigim sadece ab den yararlanmak senden daha cok türküm merak etme
    benim yazdigim şeyle senin cevabin ne alakası var onu hic anlamadım türk olmayan derken ?? bu ne bicim laftir ya esas biz türküz asıl osmanlı bulgaristani feth ettiginde bizim dedelerimiz oraya gönderildi ve siz utanmadan bilmeden etmeden bize bulgar muamelesi yapıyorsunuz biz sadece oranin etinden sütünden yararlanip ilişkimizi kesicez ne bu cekememzlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djali01 -- 2 Kasım 2013; 12:50:20 >
  • güncelll
    Merak etme göçmenlerin hiçbiri bulgar arnavut makedon değil onlarda anadolu türkü balkan türkü eğer temizlencek birileri varsa doğuya git bağır orda .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.