Şimdi Ara

BÜLENT ERSOY NE GICIK KADIN (!!!?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ORHAN ABİYLE AYNI KOLTUĞA OTURTMUŞLAR Bİ DE YETMEZMİŞ GİBİ POLEMİK YARATMIYO MU KIL OLUYOM BU TRANSPORTERA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 18 Aralık 2006; 0:08:53 >

• aynen bende kıl oluyom
  • TRANSPORTER ne demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

TRANSPORTER ne demek?

benim bildim araba modeli
  • Transformer daha bir uygun sanki?!
  • transformotor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 18 Aralık 2006; 0:46:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona hakaret edenler kendilerini ne zannediyor acaba?
    Daha önemlisi modlar niye bu hakaretlere göz yumuyor?
  • Ata Demirer şovunda bu kadına Büdzilla derdi.
  • insanların cinsel tercihleriyle dalga geçmeyin...

çok ayıp...
  • Elindeki şampanya kadehini ağzına götürürken besmele çekmesiyle gıcıklığını yeterince belli etti zaten.

Cinsel tercihi beni ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 18 Aralık 2006; 0:42:42 >
  • kadın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Elindeki şampanya kadehini ağzına götürürken besmele çekmesiyle gıcıklığını yeterince belli etti zaten.

Cinsel tercihi beni ilgilendirmez.

Hakkaten bunu yaptıysa dini inançlarla dalga geçmiş demektir.
  • Yaw zaten hep böyle marjinal tipler dine imana sarılır ya, kıl oluyom,, hele o gülüşü yok mu.. yaw orhan abi çık git ordan ya,, senin ne işin var o organizmanın yanında!!

(hoş orhan abi bu yazımı okuyo ya...)

• Transporter, ingilizce bir kelime olmakla beraber,türkçesi TAŞIYICI demektir...
    quote:

TRANSPORTER ne demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratti35

Transporter, ingilizce bir kelime olmakla beraber,türkçesi TAŞIYICI demektir...
    quote:

TRANSPORTER ne demek?

Ciddi misin?
  • Hiç bu kadar ciddi olmamıştım..
  • Ne güzel.
    Hiç bu kadar uykum olmamıştı.
  • Yuhh yani... Şampanya kadehi ile su bardağını ayıramayanlara ne demeli?

ERSOY, Türk sanat müziğinin gerçek divasıdır. Cinsiyet değiştirmesini tasvip eder-etmezsiniz o ayrı ama, ama O'nun gibi gerçek sese, gerçek sanatçıya ne kadar da hasretiz. Ancak maalesef gençler "Allah Belanı versin" İsmail YK ve türevi müziklerle beslendiğinden, TSM nin ve onun yorumcularının epey uzağındalar.
  • Valla bende Bülent Ersoyu severim müthiş bi sesi Var Fakat yorumları okuyunca ..! Yani ne olur kardeşim bi insanında müzikal yönüne baksanız illa eleştirecek kötüleyecek şeyler bulmak niye..Ne yapmış size .? Yıllarını vermiş bi sanatçıya Gıcık olacağınıza Hergün yeni yeni Yaratık şeklinde çıkan Düzmece Şarkıcılara Gıcık olun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.