Şimdi Ara

Bülent Ersoy : 'Beni Motor Zannediyorlar' :))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popstar Alaturka" yarışmasında giydiği iddialı kostümlerle dikkat çeken Bülent Ersoy, önceki gün canlı yayında "Dışarıda bakan beni büyük motor zannediyor" dedi.

Star TV'de yayınlanan "Popstar Alaturka" yarışmasının jüri üyesi Bülent Ersoy, pazar günkü yayında da son birkaç haftadır olduğu gibi iddialı bir elbiseyle kamera karşısındaydı. Bu kez transparan elbise giyen sanatçı, kıyafetiyle ilgili iltifatlar üzerine, "Dışarıdan bakan beni büyük motor zannediyor ama icraat yok, kimse bilmiyor" diyerek herkesi şaşırttı.

http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=95774

• harbi büyük motor....[/b
  • 1956 Chevrolet 3200 cc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClioSS -- 26 Aralık 2006; 14:43:06 >
  • Harley halt etmiş....

İnsanlıktan çıktı iyice ne yapacağını şaşırdı be.
  • haksızlık etmiş kendine
  • E 960 kamyon motoru
  • gerçektem böyle birşey soyledimi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence BMC (Bülent Motor Company)
  • evet canlı yayında bizzat tanık oldum.bence o hala cinsiyet degiştirmenin bunalımı içinde.
  • fıçı
  • masallah cift turbo motor
  • gercekten motor
  • öyle veya böyle ama türkiyenin en iyi ses sanatçı ve müzik konusunda bilgisi en iyi olan insanlardan biri varmı başka kim kaldıki klasik türk musikisinde
  • ahmet özhan var
  • Bende seyrettim lafı sansürlemişler. Sesi güzel olduğu kadar toplum dışı bir varlık. Ne güzel sesli insanlar var bunun bu hallerini tek meziyetinden ötürü çekmemek lazım. Umarım birgün bir zümreye büyük bir lafı ağzından kaçırır ve lanetlenir. Ahlak fakiri...
  • aslında ekrana çıkması bir zamanlar yasaktı diye biliyorum. yine yasak olsa iyi olur. sadece yetişkinler izlemiyor o programları.
    çünkü küçük çocuklara kötü örnek oluyor. çocukların bu erkek/kadını kendine örnek aldığını düşünsenize
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

ahmet özhan var

ben az kaldı anlamında demiştim o zaman sıralayalım
    mustafa sagyaşar
    yaşar özel
    müzeyyen senar
    başka aklıma gelmiyor ama degerli sanatçılar gerçekten yok oluyor
  • dorse kasa
  • TIR TIR
    dönmüş işte daha konusmasına gerek yok herkes biliyo ne oldugunu
  • Buna gaz vermek lazım TaTATatATaTAaTAtaAtaTAaaaaTATaaAta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.