Şimdi Ara

### Bülent Ecevit Üniversitesi 2015 Girişliler ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
10
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tıp fakultesini haceteppe hocaları kurmuştur.
    temeli sağlamdır.
    harita bölümünde şenol hocanın emekleri çoktur.
    1976 nın devlet mimarlık muhendislik fakultesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyrk

tıp fakultesini haceteppe hocaları kurmuştur.
    temeli sağlamdır.

Haritada is imkani nasilki istda kac maasla basliyorsunux takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş imkanı geniş,
    devlet, belediyeler,özel şirketler vs.
    kendinizi yetiştirmenıze bağlıdır.
  • Hoşgeldiniz konuyu yavaştan küçük bir zonguldak rehberine dönüştürcem, zonguldaklı olanlar varsa yazsınlar; nereye gidilir nerde eğlenilir, başa ekliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

temeli sağlamdır.

Hocam maaşları ne kadar sorusu mantıklı gelmiyor bana. Tamamen kendinize geliştirmenize bağlı, abim selçuk haritadan mezun şuan 28 yaşında azerbaycanda çalışıyor. 15 bin civarı alıyor şantiye şefi olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

quote:

quote:

temeli sağlamdır.

Hocam maaşları ne kadar sorusu mantıklı gelmiyor bana. Tamamen kendinize geliştirmenize bağlı, abim selçuk haritadan mezun şuan 28 yaşında azerbaycanda çalışıyor. 15 bin civarı alıyor şantiye şefi olarak

Ing hazirlik varmi birde abin kac yasinda mezun oldu 20 21 yasda uniye baslamak sknti olurmu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

quote:

quote:

temeli sağlamdır.

Ing hazirlik varmi birde abin kac yasinda mezun oldu 20 21 yasda uniye baslamak sknti olurmu

Hocam 6 senede bitirdi. Hazırlık vardı evet. Eğitimin yaşı olmaz ama kendinizi geliştirmek şart :)

• quote:

iş imkanı geniş,
    devlet, belediyeler,özel şirketler vs.
    kendinizi yetiştirmenıze bağlıdır.

Kendini nasil gelistireceksin peki

• Hocam yaş konusunu hiç sıkıntı etme eğitimin yaşı yok. Bu arada ekleyeyim mi? harita müh?
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Romance

Hocam yaş konusunu hiç sıkıntı etme eğitimin yaşı yok. Bu arada ekleyeyim mi? harita müh?

Hocam ben bilgi amacli yaizyorum kazanmadim

• Geomatik( Harita Mühendisliği)
  • ekledim kardeş h.o
  • Selamlarr efendim. Aslen Zonguldak'lı olarak İstanbul'da yaşayıp yine özüme dönüyorum. Yazın hocam İnşaat Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrstn -- 13 Şubat 2016; 0:38:14 >
  • Tıp fakültesinde bir arkadaş zorunlu hazırlık varmış demiş.İsteyen hazırlık okumuyormuydu ya yanlış mı biliyorum ben.
  • Üniversite hakkında değilde şehir hakkinda yardımcı olabilirim. Şehri iyi bilirim.

• 18 yıldır zonguldakta yaşıyorum bende bu sene ayrılıyorum burdan. uzun bi yazı yazacam rez alın :D şimdi tomorrowlandi izliyorum 1 saate yazmış olurum
  • Merkezin en güzel yeri liman arkasıdır.
    İçkini alıp orada rahatça içebilirsin kimse karışmaz.
    Manzarası süperdir, hatta gün batımında harikadır

Kış ayında banyo yapıp dışarı çıkmayın fena hasta olursunuz.
    Kentte yeşil oldukça bol diğer illere göre zaten beü en çevreci üni seçildi. Kömürden dolayı kış ayında hava kirliliği oluyordu ama bu sene doğalgaz baya yayıldı azalacağını düşünüyorum.

Şehirde her yer birbirine yakın ve ulaşım oldukça kolay.

Demirpark avmde ihtiyaç duyulabilecek birçok mağaza var. tek başına vakit geçirmek için de en uygun yer orası zannımca. yani ben çoğunlukla öyle yaptım. Şimdi 1 tane daha avm yapılıyor 1-2 seneye orasıda açılır.

Hemen hemen şehrin her yerinden deniz görünür. Ama Kapuz farklıdır :D (oturduğum yer olduğu için söylüyorum :D)
    Yazdın kapuz plajında takılırsın oldukça güzel bu sene evrim geçirdi adeta, mavi bayrak falan aldı.Ayrıca plajın kumu Türkiye'de sayılı her yerde yok yani. Bildiğiniz ince kum değil farklı. Birde Kapuz'da koy vardır. Kapuz dışında yaşayanlar pek bilmez orayı :D . O koyu keşfederseniz ohhh miss gibi :D (yaz ayı için konuşuyorum)

Alkol çok tüketilir şehirde. elimde belge olmasa da türkiye'nin en çok alkol tüketen şehirlerinden olduğunu biliyorum zonguldak'ın. çok sayıda dernek ve dernek lokali bulunur şehirde. hepsinde su gibi alkol tüketilir. buna rağmen çok olaylı bir şehir değildir zonguldak. çok içer ama kendi halindedir Zonguldak halkı.

Akşam 8-9'dan sonra üni taraflarında takılın. Oralar hareketli oluyor o saatlerde. Merkezde fazla hareket olmaz o saatlerde.

Ilıksu taraflarındada takılın. Kahvaltı için ideal mekan. Fazla pahalı değil zaten.
    Özellikle bahar aylarında süperdir.

BU PARAGRAFI ALINTI YAPIYORUM SÖZLÜKTEN DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞ OKUYUN KESİNLİKLE.
    ----------------------
    öğrenciler pek beğenmez zonguldak'ı. kısmen haklıdırlar. sadece şehir merkezini bilirler ve bunu temel alarak değerlendirirler şehri. şehirde yapacak çok şey yok derler genellikle. bu gibi öğrenciler için "yapacak şey"in içeriği kısıtlıdır. harika bir şehirde yaşadığının farkında bile değildir çoğu öğrenci. şehir halkı da bir öğrenci için kolay bulunmayacak cinstendir. öğrenciye baskı yapmaz, yaşamlarına müdahale etmez, hareketlerini kısıtlamaz. zonguldak'ta öğrenci olanların bunun değerini anlayabilmesi için başka bir küçük şehirde daha öğrencilik yapmış olması gerekir.
    -----------------------
    Ankaraya 3 İstanbula 4 saat. En avantajlı tarafda bu zaten.

SON TAVSİYELERİN VEREYİM :

-Fener'de gezin biraz. Orada Fransız mimarisi var. Denizi falan izleyin, aşıklar tepesinde çay falan için iyi gelir.
    -Ortaköy - Dedikodu gibi kafelerde takılın.
    -Ilıksu'da kesin kahvaltı edin diyorum.
    -Liman arkasına giderken, maden şehitleri anıtına göz gezdirin maden şehitlerine bakın ne kadar çok olduklarına.

Birde şehrin ortasında gemi var :D Şehri nasıl yapmışlarsa liman şehrin ortasında :D Sahil'de takılın . Çekeklere falan gidin (içmek için gidiyorsanız)

Ben üninin kampüsüne girince bu kadar beklemiyordum açıkcası. Atmosfer 10 numara.Birde bu sene olimpik yüzme havuzu açılacak oraya kayıt olun kış aylarında yüzersiniz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cybrstn

Selamlarr efendim. Aslen Zonguldak'lı olarak İstanbul'da yaşayıp yine özüme dönüyorum. Yazın hocam Çevre Mühendisliği.

selamlar hocam hg
  • Hazırlık kalkti beyler en azindan dişte aradim sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemlidost

Hazırlık kalkti beyler en azindan dişte aradim sordum

isteyen okuyabiliyor diye biliyorum. Birde beyler bayanlar 2. öğretim harçlarına nerden bakıcaz var mıdır bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 25 Temmuz 2015; 2:09:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.