Şimdi Ara

buldum bi kasa 42degrees Modding Case

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonunda bi kasa buldum ölçüleride uyuyor, kullanan yada fikri olan varmıdır,

http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=42d01

• güzel kasa fiyatıda güzel
  • ama sanki gerçeğinde önü çok açık gri gibi geldi bana

• değişik renkler var gidip görmek lazım

• kasanın tek rangi varmış, üsteki resimde biraz photoshop kullanmışlar galiba, normalde ön taraf açık griymiş, ışıklarda üzerinde yokmuş, içeriden ışık takmak lazımmış, evrenshopla konuştum kasanın bi resmini çekip yollayacaklar bana,
  • arkadaşlar kasayı aldım, bana büyük olmayan birazda farklı görünümlü bi kasa lazımdı, tam uydu diye düşünüyorum

• ellerinde 1 tane varmış.. sitede artık ne yazıyor bilin bakalım...

Stok Yok........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun.

kasa fotoğraflarını çekip bir tanıtım yaparsan kasa alacak arkadaşlara faydalı olmuş olursun. Örnek tanıtımlar için link aşağıdadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_14850011/tm.htm
  • teşekkür ederim,
    tabiki yaparım, anakartta gıgb.P35 DS3R onuda tanıtırım.
  • hayırlı olsun
  • teşekkür ederim,
    uzun zamandır farklı görünüşlü pahalı olmayan bi kasa arıyordum kardeşim için bu iyi oldu bencede :) hele bu kasa kıtlığında...
  • kasa bugün elime geçti, fiyatına göre iyi kasa diyebilirim bir iki gözüme takılan noktası var ama normaldir diyorum, yarın eksik iki parçamda gelirse montajında resimli olarak koyacağım buraya,
    Yalnız ilk izlenimlerimi söyleyeyim orjinal resim var en üstte orada gördüğün gibi yıldız kolların arası tam siyah değil, gerçi Evrenshoptan Erhan beyin ( sağolsun baya bi uğraştı) bana çekip yolladığı resimde de o kolların arası açık siyah gibi çıkmış ama gerçeğinde orası bayağı açık gri....

Karşıdan kasaya baktığınızda o kolların arası ince metal delikli bir şey ama kapağın altı gri olduğundan tamamen gri görünüyor, pek hoş görünmüyor.
    eve gelirken bi spery boya aldım siyah amacım dış kapağı açıp iç yüzeyi cd lerin takıldığı yeri yani siyaha boyamaktı, kendime güvenemediğimden cd yerindeki kapağı çıkarıp onun üstünde sprey boyayı denedim, allahtan orada denemişim iğrenç oldu.....

napayım diye düşünürken açılan kapaya içeriden siyah plastik yapıştırayım dedim o zamanda alttaki fan dışarıdan hava almayacaktı. kara kara düşünürken oğlum dediki baba annemim tülbentlerinden alıp içten kapağa yapıştırsana hem ince olur hemde siyah, bi düşündüm .. doğru deneyim dedim düzgünce kestim uhuyla falan yapıştırmaya uğraştım uhu tülbentle birleşince gıcık bi görüntü oldu, aynı zeki oğlumdan bir öneri daha geldi neden çift taraflı bantla uçlarını içten kenarlara yapıştırmıyorsun ...dannkkkk..
    denedim mükemmel oldu kapağı kapatınca tamamen siyah görünüyor içten bakıncada hani bazı kolonlarda olurya böyle tül gibi ince bez olur buda onun tülbentli hali oldu, ama elimde bant fazla yoktu tamamlayamadım.

yakında resimlerini koyacağım olan bi tülbente daha olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 11 Ekim 2007; 0:02:56 >

• çok ufak gibi ama
  • doğru yükseklik 43 cm ama bilgisayar masasının yüksekliği de 47 cm ymecburen bu boya olacak, büyükleri masadaki yere sığmz dı, odada ufak olduğundan yana koyacak yerde yok, kardeşim o/c felanda yapmaz yani aşırı ısınma olmayacağından soğutma içinde big tower bir kasaya ihtiyaç yok, bide görünüş olarak klasik bir kasa istemiyordu, ama hoş görünüyor kasa gerçi henüz kurmadım öndeki ışıklarıda yanınca güzel görünecektir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.