Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi tuz haznesine yanlışlıkla CALGON koymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nasıl bu hatayı yaptım hala bilmiyorum. İçinde tuz, parlatıcı, temizleyici olan Finish paketlerden almıştım. Tuz poşeti şeffaf olur bilirsiniz, Calgon da şeffaf poşetli olunca aceleyle 1 çay bardağı kadar belki daha az tuz haznesine döktüm. (Tuz bitmişti)

    Sonra farkedip normal bulaşık makinesi tuzu ilave edip boş çalıştırdım. Sonra makine temizleyici koyup tekrar boş çalıştırdım. Makineye zararı olur mu? Bulaşıkların hijyenine zararı olur mu?

    Malum calgon un gibi bişey. eriyip gitmiş olma ihtimali nedir_?

    Makine: Bosch



  • Makinenin tuz haznesine su ilave edin sürekli, siz su ilave ettikçe içerideki su taşıp tahliye kanalına dolacaktır, artık su gidememeye başladığında kapağı kapatıp program verin zaten sistem önce haznedeki suyu atacaktır. bu işlemi arka arkaya bir kaç kere tekrarlayın, buradaki amaç tuz kutusundan bol miktarda su geçmesini sağlamaktır. Daha sonra 1-2 kere boşta çalıştırın. Sonra Normal tuzunu koyup devam edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Makinenin tuz haznesine su ilave edin sürekli, siz su ilave ettikçe içerideki su taşıp tahliye kanalına dolacaktır, artık su gidememeye başladığında kapağı kapatıp program verin zaten sistem önce haznedeki suyu atacaktır. bu işlemi arka arkaya bir kaç kere tekrarlayın, buradaki amaç tuz kutusundan bol miktarda su geçmesini sağlamaktır. Daha sonra 1-2 kere boşta çalıştırın. Sonra Normal tuzunu koyup devam edebilirsiniz.

    teşekkürler hocam...
    şu an bir sorunum yok gibi görünüyor...
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun
  • Hort
    Bunu bende yapmıştım zamaninda maalesef o deterjan içinde taş gibi olmuştur servis gelmişti kutuyu değişti ama o gün bugündür bulaşık makinasında randıman yok temiz çıkarmıyor galiba hiç tuz çekmiyor bir iki tane limon tuzu atip çalıştırma sak ayran gibi çıkıyor bulaşıklar bu ara kafama takıldı tekrar servis cagirtacam galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.