Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, annem için bir bulaşık makinesi arıyorum. Kendim çok sevmesem de annem bosch istediği için bosch marka almayı düşünüyorum. Aklımdaki modeller seri 6 modelleri.

Sormak istediğim yukarıdaki iki model arasında ne fark var? Bir de seri 4 modeller ile aralarında çok far var mı?
    Yukarıdaki ürünler hakkında yorumunuzu ya da bu fiyatlara önerebileceğiniz daha iyi bir marka/model var mı?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Ek çalıştırma fonksiyonları
    00
    Ekstra Kurutma, HygienePlus, Machine Care, VarioSpeedPlus, Yarım Yük, Yoğun Bölge

01
    Ekstra Durulama, Ekstra Kurutma, HygienePlus, Machine Care, VarioSpeedPlus, Yoğun Bölge

Net ağırlık
    01 - 00 = 200gr

Program / Opsiyonlar
    00
    5 Opsiyon: Intensive Zone, VarioSpeed Plus, Yarım Yük, Ekstra Hijyen, Ekstra Kuru

01
    5 Opsiyon: Intensive Zone, VarioSpeed Plus, Ekstra Hijyen, Ekstra Kuru, Ekstra Durulama

Su giriş hortumu uzunluğu (cm)
    00 - 01
    140 cm - 165 cm

Yani farklara gelirsek

00 Yarım Yük demiş
    01 Ekstra Durulama demiş.

İkisinde de yük sensörü olmasına rağmen 00'da neden ekstradan yarım yük butonu var orayı anlayamadım
    yarım yükü boşverip bu ikisi arasında 01 almanız daha iyi olur bana kalırsa.

Çatal kaşık bıçak için 3. çekmece çok ihtiyaç değilse,
    GLAS40°C ihtiyaç değilse,

4 serisi 12 kişilik bir modelle karşılaştırdığımda aradaki enerji tüketimi aradaki yaklaşık 700TL lik farka ne yazıkki değmez bence. Elektrik açısından f/p diyemem. Tabi bundan sonra elektrik fiyatları ne olur bilemeyiz.

Ayrıca BSH grubun diğer markalarında(profilo, siemens) bu modelin karşılığı ve benzeri vardır. Mutlaka onlara da bakın.

• Ben bu makineyi makineyi 2800 tl ye satacam etiket jelatini bile sökülmedi 2 yıldan fazla garantisi var

Bosch SMS67MI01T

Servis yıkamasına normal diyor benim eski makine bundan daha temiz çıkartıyor

BSH bulaşık makinesi ürünlerinden uzak dur

Miele ve Elektroluxse bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Mayıs 2019; 18:39:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi tavsiye
    10 ay önce açıldı
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.