Bildirim
Bulamadığım ps2 oyunları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ytf
mortal kombat armageddon
GTA Liberty city stories
GTA sanandreas
Pes6
bu oyunları ankarada nerde bulabilirim.Ama orjinal olmasın çok pahalı altın baskılı dvdler oluyor o şekilde??
"mortal kombat armageddon " yanılmıyosam bu bende var, eve bakayım varsa pm atarım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ytf
mortal kombat armageddon
GTA Liberty city stories
GTA sanandreas
Pes6
bu oyunları ankarada nerde bulabilirim.Ama orjinal olmasın çok pahalı altın baskılı dvdler oluyor o şekilde??
her hangi bir ps kafeye git diğerleri yoksa bile pes6 mutlaka vardır -
Karanfil Sok. No5/37 Kızılay/ANKARA buraya gidebilirsin ps2 oyunları var korsan ben oyunlarımı ordan alıorum ama altın baskılı dvd deil
-
karanfil sok'ta limon bazaar'ın alt katında 2 tane satan yer var altın renk baskılı.. ırmak toysland, izmir caddesindeki tüp geçitte.. armağan japon oyuncak izmir cad.. buralarda mortal kombat armageddon dışında hepsini bulabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 22 Haziran 2007; 18:56:01 > -
ya peki istanbulda fight night round 3 ü nerden bulabilirim -
Aslında bu oyunlar zor bulunmayacak türden, bende "the bouncer" falan arıyosun sanıyordum -
izmir caddesinde kule teknoloji var ordan aldım ps2 yi GTA vicecity stoires carbon fln aldım ama bu oyunları bulamadım.Zaten en çok aradıgım mk armageddon digerleri ikinci planda -
Valla Kubı'ye gıt sana ayarlar o.Armagan oyuncak var.Tup gecıtten ınınce sol taraftakı pasajın ıcınde. -
arkadaslar bana oyun satabilecek biri var mi shadow of the collosus ICO tekken 5 bunlari bulamadim aydinda elinde olanlar varsa yardimci olabilir miiiii -
bu yazdığın oyunlar ve daha nicesi bizde mevcut arkadaşım,
PS2 oyunlarında en Güncel Liste Bizdedir Arkadaşlar, Yerimiz Ankara Çankayadadır. şehir dışınada kargo ile gönderim yapıyoruz
en kaliteli dvd olan VERBATİM ADVANCED AZO + MAT GÜMÜŞ DVDlere çekilmektedir..
dvdleriniz VERBATIM-EUROPE tarafından ömür boyu garantilidir.
Resimli listemize msn space imizden bakabilirsiniz
fiyatlarımızda çok uygundur. hepinizi bekleriz E-MAIL / MSN : ps2vedvd@hotmail.com
FİYATLAR
-----------
Ps2 oyunlari ve DVD Filmler
1-10 adet arası alımlarda adet başı : 3,5 YTL
10-20 adet arası alımlarda adet başı : 3 YTL
20 adet ve üzeri alımlarda adet başı : 2,5 YTL
PS2 İÇİN 30 PROGRAM CDSİ + Multiloader Program CDsi: 5 YTL
PS2 ICIN MAME EMULATOR CD SI : 5 YTL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps2oyunlari -- 23 Haziran 2007; 13:17:10 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ps2oyunlari
bu yazdığın oyunlar ve daha nicesi bizde mevcut arkadaşım,
PS2 oyunlarında en Güncel Liste Bizdedir Arkadaşlar, Yerimiz Ankara Çankayadadır. şehir dışınada kargo ile gönderim yapıyoruz
en kaliteli dvd olan VERBATİM ADVANCED AZO + MAT GÜMÜŞ DVDlere çekilmektedir..
dvdleriniz VERBATIM-EUROPE tarafından ömür boyu garantilidir.
Resimli listemize msn space imizden bakabilirsiniz
fiyatlarımızda çok uygundur. hepinizi bekleriz E-MAIL / MSN : ps2vedvd@hotmail.com
FİYATLAR
-----------
Ps2 oyunlari ve DVD Filmler
1-10 adet arası alımlarda adet başı : 3,5 YTL
10-20 adet arası alımlarda adet başı : 3 YTL
20 adet ve üzeri alımlarda adet başı : 2,5 YTL
PS2 İÇİN 30 PROGRAM CDSİ + Multiloader Program CDsi: 5 YTL
PS2 ICIN MAME EMULATOR CD SI : 5 YTL
selam abicim sonunda foruma üye olmuşsun.gerçekten 2 yıldan fazladır alışveriş yapıyorumve daha hiçbir sorunla karşılaşmadık.dvd leri acaip kaliteli.aradığım bütün ps2 oyunları var kendisinde.ayrıca dvd film ve psp oyunu da var kesinlikle tavsiye ediyorum
-
pes6 gayet kolay bulunabilecek bir oyun -
ya bana pain killer lasım varmı acaba ps için:S -
Edit: Kurallara uygun olmadığını düşündüğümden tarafımca düzenlenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noodfan -- 26 Haziran 2007; 18:02:51 > -
guiter hero oyununu bulamadadım bende 45 tane oyun var dediğiniz oyunların hepsi var
listem bu:
1.ff:dirge cerburus
2.resident evil 4
3.tekken 5
4.metal gear sollid3
5.mortal combat armegedon
6.black
7.shadows of colosus
8.re code veronica
9.nfs most wanted,carbon
10.floutout 2
11.cal of duty3
12.we10/pes6
13.tomb raider aniversry
14.god of war1,2
15.gt4
16.formula2006
17.fight night 3
18.nba2k7....
önemli olanları yazdım bende ff12,guiter hero,devil may cry2,fatal frame,silent hill coleksiyon,arazmızda paylaşım yapabiliriz. -
elinde Soul Reaver olan varmı? Ankara da
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X