Şimdi Ara

Build Araştırmacıları Buraya - DH-SRO Karakter Yapılandırma Grubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: roroor

çok pis karakter tahlil ederim

• Üst konulardan zaten hangi charın hangi builde karşı iyi olduğu anlaşılıyor bu kadar kasmaya gerek yok. Ha diyorsanız yeni buildler konuşacağız onların +larını eksilerini bulacağız, silkroad ne yazık ki farklı buildlere şans tanımıyor. Zaten ne kadar farklı buildler yapabilirsiniz ki neyse... Belki de amacını anlamadım. Herhangi birşey olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

ekle benide

PrettyKiller(VIP)
    LAN SN UTANMION MU FORUMA GERİ DÖNMEYE BİRAZ UTAN LAN BİDE İMZANA ESKİ NİCK OTTOMAN ARMY FLN YAZMIŞSIN YÜZSÜZ
  • buna benzer bir çok konu açılmıştır bence hiç kimse soracağı soruyu bu konuya giripte sormaz çünkü kim buraya giripte bakacakki adam açtığı konunun göz önünde olmasını ister vs ... bence tutulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Üst konulardan zaten hangi charın hangi builde karşı iyi olduğu anlaşılıyor bu kadar kasmaya gerek yok. Ha diyorsanız yeni buildler konuşacağız onların +larını eksilerini bulacağız, silkroad ne yazık ki farklı buildlere şans tanımıyor. Zaten ne kadar farklı buildler yapabilirsiniz ki neyse... Belki de amacını anlamadım. Herhangi birşey olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım.

Silkroad online oyunu karakter yapılandırma acısından oldukca zengin bir yapıya sahip. suan hybird int spear yapılandırma konusunda yardım bekliyorum tabiki benim aklımda yapılandırma sekilleri var suan ama bu buildi kullanmıs birisi yardım ederse daha bilinçli birseyler olusturabiliriz. bir de sey demişsin hangi charın hangi builde karsı iyi oldugu anlasılıyor demişsn ben buna pek katılmıyorum cok yerde belirttim bundan 1-2 sene once kimse bard kasmazdı veya bard-cleric diye birsey yoktu, cok az kişi dagger actı veya warlock kullanan fazla degildi bizim gibi insanlar bu buildleri tanıtarak yaygınlasmasını sagladık amacım her buildin ayrı avantajı oldugunu gostermek yoksa hangi char hangi builde diye birsey yoktur bence.hybird int spear konusunda yardım edebilirsen sevinirim.

• Hybrid chinese Bowman konusunda bütün sorularınızı bana sorabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Hybrid chinese Bowman konusunda bütün sorularınızı bana sorabilirsiniz .

ufak bi yapılandırma rehberi olsa guzel olurdu :D eger hazırlayabilirsen karakter yapılandırmaya hazırla ben buraya linkini koyam
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Hybrid chinese Bowman konusunda bütün sorularınızı bana sorabilirsiniz .

ufak bi yapılandırma rehberi olsa guzel olurdu :D eger hazırlayabilirsen karakter yapılandırmaya hazırla ben buraya linkini koyam

100 olmama az kaldı o zaman görsel(video) ile birlikte bir rehber hazırlayacağım .

• quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Üst konulardan zaten hangi charın hangi builde karşı iyi olduğu anlaşılıyor bu kadar kasmaya gerek yok. Ha diyorsanız yeni buildler konuşacağız onların +larını eksilerini bulacağız, silkroad ne yazık ki farklı buildlere şans tanımıyor. Zaten ne kadar farklı buildler yapabilirsiniz ki neyse... Belki de amacını anlamadım. Herhangi birşey olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım.

Silkroad online oyunu karakter yapılandırma acısından oldukca zengin bir yapıya sahip. suan hybird int spear yapılandırma konusunda yardım bekliyorum tabiki benim aklımda yapılandırma sekilleri var suan ama bu buildi kullanmıs birisi yardım ederse daha bilinçli birseyler olusturabiliriz. bir de sey demişsin hangi charın hangi builde karsı iyi oldugu anlasılıyor demişsn ben buna pek katılmıyorum cok yerde belirttim bundan 1-2 sene once kimse bard kasmazdı veya bard-cleric diye birsey yoktu, cok az kişi dagger actı veya warlock kullanan fazla degildi bizim gibi insanlar bu buildleri tanıtarak yaygınlasmasını sagladık amacım her buildin ayrı avantajı oldugunu gostermek yoksa hangi char hangi builde diye birsey yoktur bence.hybird int spear konusunda yardım edebilirsen sevinirim.

Zamanında 7:1 int spear kasmıştım. Pacific ilk açıldığında kasmaya başladık. O zamanlar 80cap ve snow sheild filan yok. 7:1 ss nukerdim. Neyse yeni skiller gelince 90skillerinde 90light 90heuksal 90cold yaptım 30 da fire charda bütün itemlerda str ve hp ekliydi. Gerçekten güzel chardı. Fakat bow filan direk indiriyordu tek crit. Hybrid olacaksanız sınırları tamamen aşmanız lazım yani full int nukerle hiç bir benzerliğiniz olmayacak. Ancak böyle bir verim alabilirsiniz light yerine fire kullanarak bir yerlere ulaşabilirsiniz kolay kasılır ve pvpde iş görür fakat jobda filan zevk alamazsınız. Çünkü lighttan gelen hız yoktur hızı belki drugla halledersiniz ama phantom yoktur. Ama yine de denenebilir bir char. Ama fazla risklidir. Onun için açacaksan 8:1 ss light cold daha iyi olur gibi eğer +5 fb bir pro set yaparsan ve kendime güveniyorum diyorsan heuksal da olabilir.

• 99lv force nuker sahibiyim. Force charlar hakkında ben yardımcı olabilirim. Diğer buildler hakkındada yardımcı olabilirima ama uzmanı olduğum konudan yardımcı olsam daha iyi

benide eklerseniz sevinirim

NOT: Resimi imzaya koyarken imza kurallarına aykırı uyarısı geliyor. Düzletsen iyi olur resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 10 Ağustos 2009; 22:18:30 >
  • bir çok buildi denedim gözlemledim (full str wizard dahil) ama rehber hazırlayacak vaktim yok sadece belli konularda yorumlarda bulanabilirim özellikle bu aralar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

99lv force nuker sahibiyim. Force charlar hakkında ben yardımcı olabilirim. Diğer buildler hakkındada yardımcı olabilirima ama uzmanı olduğum konudan yardımcı olsam daha iyi

benide eklerseniz sevinirim

NOT: Resimi imzaya koyarken imza kurallarına aykırı uyarısı geliyor. Düzletsen iyi olur resmi

şimdi sildim kodları kendi imzamdaki kodları yapıstırdım. umarım duzelmiştir.
    [center][image]http://www.closek.com/picture/dhsilkroad.jpg[/image][/center] 
    [center][link=http://resim.donanimhaber.com/tm.asp?m=33562708][b]DH-SRO Karakter Yapılandırma Grubu[/b][/link][/center]

• beni de eklersen cok sevinirim..
  • hala aynı hatayı alıyorum acaba ben mi yanlış yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 10 Ağustos 2009; 22:47:51 >
  • quote:

hala aynı hatayı alıyorum acaba ben mi yanlış yapıyorum

Edit:tamam yaptım heralde

yok bende aynı hatayı aldım
  • valla bilmiyorum arkadaslar belki suanki imzanın ustune eklediyseniz ondan hata vermiştir ama kendi imzamdakini kopyalayım aynen yazdm. bendeki gozukmuo mu sizde?
  • gözüküyor ama ben hala hata alıyorum
  • quote:

gözüküyor ama ben hala hata alıyorum

bende de aynı 1. resimden hata veriyor..imzayı silip denedim yine olmadı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.