Şimdi Ara

Buharlı Temizlik Makinası hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
25.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buharlı temizlik makinası kullanan varmı aramızda?
    Tecrübelerinizi paylaşırmısınız birde marka model tavsiyesinde bulunursanız çok iyi olur.
    örnek olarakhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=153309&Productid=evbekobkk1100 ürünü inceliyorum eşim istiyor fakat çevremde kullanan birisi olmadığı için tereddütteyiz.
    Hayırlı günler..

• Kullanan yokmu arkadaşlar?
  • Arkadaşım yazını şimdi DH forumda dolaşırken tesadüfen okudum..Buharlı temizlik makinsı 6 aydır kullanıyoruz..Markası ARÇELİK...Bu makinaların yeşil ve kırmızı gövde renginde olanları var... Biz kırmızı rengi tercih ettik..Hanım evde haftalık temizlikte kullanıyor..Soracagın her soruya gerçek kaynagından cevap verebilirim...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 15 Ağustos 2009; 13:51:12 >
  • bu makineler çok pratik gibi gözüküyor ama tozlar nereye gidiyor çok merak ediyorum. yok olup gitmiyorlar ya? ama nereye?
  • Evdeki kullanıcıya sordum.. Kendi havluları ve dikdörtgen şeklinde havluların takıldıgı aparatı var..Boyu iki karış eni bir karış...Bu aparat buharlı..temizleyiciye takılıyor..Buharı püskürtüp kiri pisi kabartıp kendi aparatı ile siliyor dedi..Elektrik süpürgesinin çok küçük şekli...Borusundan buhar püskürtüyor...El kısmında kumandası var......Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Ağustos 2009; 19:20:10 >
  • Mesajları yeni gördüm Cevaplar için teşekkürler.
    Bizde arçelik buharika modeline bakıyoruz. Açıkçası sormak istediğim soru gerçekten işe yarayıp yaramadığı çünkü deterjan kullanılmıyor.
    Halılarda koltuklarda denedinizmi?
    mutfak dolaplarındaki yağları fln söküyormu?
    derz araları temizliği nasıl
    Su kapasitesi buhar olarak ne kadar zamanda tükeniyor?
    yani kısaca makineden memnunmusunuz? Kullanan kimseyi tanımıyoruz referans alamadık şimdi 200TL civarı bir aleti aldıktan sonra kullanamamakta var..

Hayırlı günler..
  • Kullanım alışkanlıklarınızı değiştirmeyi göze alırsanız deterjan kullanmayı unutabilirsiniz.fazla beklenti içerisine girmeyin su tankı çelik ve büyük en az 2-3 lt olan yarı profi model tercih etmelisiniz. mesela şu model olabilir .Kärcher SC 1402 Bahsettiğiniz model ile ancak banyoda ayna ve lavabonun yarısını temizlenebilir buhar haznesi çok küçük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs37 -- 21 Ağustos 2009; 18:53:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap için teşekkürler. Hala araştırma içersindeyim. Fikir ve görüşlere açığım
  • Mesajı şimdi okudum..Topikte çok gerilere düşmüş..Arçelik buhar makinasından eşim çok memnun...yag, kir, pis çözmeye ve derz aralarını , mobilyaları temizlemeye falan kullanıyor...Deterjan kullanmaması çok büyük nimet...ANCAK ARABAMIN MOTORUNU GÜZELCE Buhar makinası ile TEMİZLEMEK İSTİYORUM...UZATMA KABLOSU EVDE MEVCUT...HANIM EVDE OLMADIĞI BİR GÜN HALLEDECEĞİM...Bakalım kısmet ne zaman olacak....Saygılarımla...
  • biz erkeklerin en büyük hobi ve derdi bu arabalar galiba. birde ortak korkularımız
  • Cevaplar için teşekkürler.
  • konuyu hortlatalım
    Benim labaratuarda da var bu makina. Bende turbo hortumunun ordaki yağ kaçaklarını vs temizleyip hortumu sökmeyi temizlemeyi vs düşünüyorum. Yalnız sıkıntı buhar bunu yapabilecekmi. İçine solvent mazot koysam daha iyi söker diye düşündüm ama havaların soğukluğundan gerçekleştirmedim henüz. Kaynama derecesi mazotta problem çıkarmaz ama solvent benzin vs de problem yaparmı. Daha sonra içinden koku çıkar sanırım bi şekilde. yorumu olan varsa yazabilirmi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.