3. de brush sadece arkaplandaki lekeler diğerlerini elle çizdim
photoshoptan anlamam kusura bakma. sen burda ne yaptın şimdi.
güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: raunk photoshoptan anlamam kusura bakma. sen burda ne yaptın şimdi.
aynen, ama photoshoptan anlıyorum fakat nesini yaptın ona göre değerlendirelim
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
quote:
Orijinalden alıntı: raunk photoshoptan anlamam kusura bakma. sen burda ne yaptın şimdi.
aynen, ama photoshoptan anlıyorum fakat nesini yaptın ona göre değerlendirelim
1. fotoğrafın ilk hali 3. fotoğrafın ilk hali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 23 Ağustos 2010; 2:03:58 >
İleryebilir
Güzel
1. resime yorum yapamayacağım, orjinali görünmüyor önceki mesajında.
2. resimde Bevel and emboss fazla göze batıyor. Soldaki uzun dalın ucundaki gibi yumuşak renk geçişleri kullansaymışsın daha iyi olacakmış. Bu haliyle çok kaba durmuş, hele ki yukarıdaki yapraklar.
3. resimde arkadaki şeritler pek düzgün olmamış. Çok fazla alias oluşmuş. Belki pürüzlü bir görüntü vermek istedin ama, ne düz ne de pürüzlü, ikisinin ortası bir şey olmuş pek hoş görünmüyor. Sol alttaki 3 yarım daire şeritlerden en dıştaki biraz yamuk olmuş, göze batıyor. Kadının bastığı yere lekeler koymuşsun. Yere basıyor hissi yaratsın diye yaptın galiba ama gölge koymaman hava duruyor hissini arttırmış. Bacağına düşen gölge ile aynı açıdan yere de bir gölge düşürsen daha gerçekçi olurdu. Lekeler de biraz fazla olmuş oraya.
Gördüklerim bunlar. Ama yaratcılık olarak fevkalade. Kısacası: düşünce olarak güzel, uygulamada bazı hatalar var.
Beyler brushlar nerdeyse bişey ifade etmiyor .. Bence Önemli olan brushlara hükmetmek ..