Şimdi Ara

bugünkü gördüm şeyden cok garip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10-11 yaşındayken 1 dakika önceden ne olacağı içime doğardı aynen yaşanırdı, misal bi kez apartmandaydım, çıkar çıkmaz babamla karşılaşacağımı hissetim ve kapıdan çıktığımda babam eve geliyordu. bunun gibi çok şey yaşadım. hoşuma giderdi o zaman 9-10 yıl oldu bunları yaşamayalı
  • Dejavu ile ilk karşılaşmam ilk okul 3.sınıfta olmuştu okul çıkışı koşarak çıkardık o zaman yokuştan aşşagıya evime doğru koşarken dönemeçin ordan kırmızı bir motorun dönüp bana çarpaçagı aklıma geldi ve anında durdum. Soluma baktığımda motor fren yapmıştı... Motorun markası,modeli,sürücüsü her türlü detayı bir kaç saniye önce kafamdan geçirdiğim gibiydi.

Fan Club
  • Rüyada gördüklerinizi yaşamıyorsunuz, o anı ruyada gördüğünüzü zannediyorsunuz. Alter egonun basit bir savunma mekanizması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Rüyada gördüklerinizi yaşamıyorsunuz, o anı ruyada gördüğünüzü zannediyorsunuz. Alter egonun basit bir savunma mekanizması.

Nasıl yani biraz daha açıklayabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.